Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 401
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 385
По къщата, в която се е настанил е имало камери ли?
Е, не!
Егати късметлията е тоз Росен. Бяга от правосъдието, укрива се в къща, която реално не съществува по документи и в същото време собственика явно държи на имота си щом има камери, но за късмет на престъпника - не работят.
Grinning

# 2 386
Който и да е убиецът, важното е, че в България престъпници с какви ли не престъпления се разхождат на свобода, пуснати от справедливия български съд, а пък дори и да са осъдени, МВР-то не ги търси и защо ли да го прави?!  Sunglasses

Ето поредната хубава новина:

Спецсъдът оправда Крокодила, пуснаха го на свобода  Sunglasses

Барем пуснете целия зоопарк, що само един крокодил пускате на свобода?!  Sunglasses #Crazy

# 2 387
http://senzacia.net/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D … %D1%8F%D0%B2-3167    - съкилийника на Росен, даващ интервюта. И той един хубостник...
Познат е тук като "бащата" на Маринка. След катастрофата с нея започнаха да правят извити пешеходни пътеки.

Имам въпрос относно статията, журналята и милиционерите.
В тази статия се казва, че въпросният Ташков е лежал 27 месеца от май 1997 г. в следствения арест преди да бъде оправдан.
А навсякъде се тиражира за Росен Ангелов, че е през 1997 е осъден на 7 години за изнасилване.
Въпросът ми е следствен арест и затвор едно и също ли са? И другото което е, ако Росен Ангелов е осъден, то къде е лежал - в следствен арест или в затвор. Не съм запозната, затова и питам някой с познания в тази област.

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 13:57 от shusholinkova

# 2 388
  • Gotham City
Информацията за Ташков и майка му обаче единствено налична в сайта "сензация" ...уау, достоверно е доста

# 2 389
Какво като е имало камери в къщата? Всеки може да си купи от интернет и да си ги монтира. Аз също имам, свързани са с компютъра.

# 2 390
Не може къщата да няма собственик. В чужбина, на Марс, няма значение къде се намира. Но, този човек не би налял стотици хиляди лева в една постройка, ако не си е вързал по някакъв начин гащите, документално.

# 2 391
Какво като е имало камери в къщата? Всеки може да си купи от интернет и да си ги монтира. Аз също имам, свързани са с компютъра.

Ако са на собствениците - значи са се интересували поне малко от имота си и е вероятно да са го наглеждали от време на време.
Ако са на Росен може би са записали "интересни"  неща.

# 2 392
в държавата нa КТБ ще чакаме официалната пресконференция на властите Laughing

# 2 393
Може да са бутафорни и въобще да не са работили. Може самият Росен да ги е монтирал, въпреки че звучи малко вероятно.
Надписа за наличието им е достатъчно нов, иначе щеше да е избелял от времето.

Във всеки случай къщата не изглежда изоставена и стегната малко от самонастанилия се Росен.
Това е най-скандалното в целия случай - никой на местно ниво (ни полиция, ни кмет)не си е мръднал пръстта и даже не се опитват да имитират изпълнение на служебни задължения.
Не, че някаква новина и не се знаеше, но тоя брутален случай показва как безхаберието води до трагедии.

Сега щели да наказват шефа на издирването, дето нито е бил такъв по времето когато е изчезнал и се е "появил" пак в Луково, нито нещо ще промени.
Би ми се искало да попитат на днешния брифинг на местно ниво какви ще са наказанията, ама това няма да помогне на тая система в пълен разпад.

# 2 394
По къщата, в която се е настанил е имало камери ли?
Е, не!
Егати късметлията е тоз Росен. Бяга от правосъдието, укрива се в къща, която реално не съществува по документи и в същото време собственика явно държи на имота си щом има камери, но за късмет на престъпника - не работят.
Grinning

"Вилата, която е обитавал до село Луково, е била необитаема, без собственик - не съществувала в правния мир, обясниха от МВР."

иначе тук са показани камерите и пише "внимание онлайн наблюдение". Според кметът пък, вилата си била обзаведена и "луксозна", на мен ми изглежда скромна отвън, но със сигурност не изоставена.

http://flashnews.bg/vizhte-vilata-na-rosen-angelov-kojto-e-izdir … shi-v-novi-iskar/

"вратите и прозорците са облепени с вестници, така, че никой да не види какво става вътре, ако са затворени".

това е абсолютно леговище за нещо престъпно, и то не на Росен Ангелов, а на организирана банда, в това съм сигурна. просто всичко свързано с тази вила е мегаподозрително.

Мобилните телефони на Росен пък били на името на негови приятели...Просто не знам как на някого това не му е супер подозрително за някаква организирана групировка.

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 14:50 от bodybeautiful

# 2 395
Тя в имотния регистър не съществува, но все някой я е построил и това едва ли е умрелият от глад Росен.

# 2 396
От хубавите къщи в района е.
Там има всякакви - от бунгала и събрани на две-три, до подобни - добре и стабилно направени.

Сега има и по-хубави, но са рядкост и след подобрения от нови собственици или поддържани от постоянно живеещи.
Макар и малко ги има в района постоянно живеещи и не винаги са възрастни и самотни.
Но болшинството си остават изоставени и рушащи се.

# 2 397
Тя в имотния регистър не съществува, но все някой я е построил и това едва ли е умрелият от глад Росен.

добре де, и това теб не те настройва подозрително относно цялата ситуация? нерегистрирана вила, опасана с виеокамери, всички прозорци облепени с вестници. обзаведена и отдалечена?!?!?! Абе нещо много станаха дупките и съмнителните елементи в целия случай, но ние сме лудите, защото не вярваме на полицията.

# 2 398
...нерегистрирана вила, опасана с виеокамери...

Това с камерите сигурно ли е или просто има само един надпис, формат А4 "внимание онлайн наблюдение"?!  Братовчед ми в София също има лепенка на входната врата на апартамента, че се охранява от СОТ, но е само лепенка за заблуда на евентуалните крадци.

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 15:08 от Анонимен

# 2 399
добре де, и това теб не те настройва подозрително относно цялата ситуация? нерегистрирана вила, опасана с виеокамери, всички прозорци облепени с вестници. обзаведена и отдалечена?!?!?! Абе нещо много станаха дупките и съмнителните елементи в целия случай, но ние сме лудите, защото не вярваме на полицията.

Доколкото съм чела, в България е пълно с незаконни къщи. Собствениците разчитат на беззаконието. Преди няколко години имаше репортажи за такива вили около някакъв язовир в Южна България, собствениците били митничари.

Дали от това случаят става по-подозрителен - за мен не. Че има далавери и закононарушения покрай собствеността е ясно. Въпросът е, дали са свързани с престъплението или става дума за кокошкарски истории.

А че трябва собствениците да се издирят и да им се направят проверки, да понесат глоби и т.н. - определено.

Общи условия

Активация на акаунт