Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 394
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 400
  • Street of Dreams
Камерите ги даваха по телевизията. Сега, дали да свързани с телефони и компютри някъде, дали следи някой, не знаем. Собствениците чудесно знаят, че Росен е бил там. И да не са знаели до сега, щяха да видят вилата си по телевизията и да се обадят в полицията. 

# 2 401
Тази вила с "неясна" собственост , кой я върза към енергото???
Кой физически и е разкрил партида , някога си на времето???
Как е вързана към вода????
..... Въобще това с ничията вила е пълна глупост.  Само не разбирам защо .

# 2 402
ами откъде росен знае да се настани именно във вила, която е незаконна и за която явно собствениците (които са инвестирали пари, обзавели и сложили камери), не им пука? Явно е, че някои хора никога не приемат версии, различни от официалните и каквото и да излезне наяве, те ще си поддакват на версиите на МВР.  За мен случаят е свързан с нещо доста по-голямо от конкретното убийство, дано се разбере.

Вилата е мутренска и е леговище, използвано за престъпления.

# 2 403
  • София
Моля, пишете какво са казали на брифинга като свърши, че аз нямам възможност да го гледам.

# 2 404
Моля, пишете какво са казали на брифинга като свърши, че аз нямам възможност да го гледам.
да, и аз.

Сега пише, че терминал 2 бил евакуиран от сигнал за бомба....абе да не би всичко да идва от БСП?

# 2 405
Аз също, ще гледам биатлона, че ми е по-истински.

# 2 406
Тази вила в гората ли е построена на общинска (държавна) собственост?

# 2 407
И двата терминала са евакуирани. Някой/и много "обича/т" бате Борисов  Crazy Голямо мултимедийно представление  спретнаха на високите гости. Какво ли ни чака още....
Не твърдя, че новоискърския случай има общо с горното, точно обратното - смятам, че си е чисто криминално престъпление. Допуснато-пропуснато от масовото безхаберие и безгрижие.

# 2 408
Дават ли някъде нещо, Канал 3 върти топшоп от 10 мин...?

# 2 409
  • Street of Dreams
Дават ли някъде нещо, Канал 3 върти топшоп от 10 мин...?
По бтв тече надпис че ще има брифинг в 13:30, като след това са написали сайта си. Не разбирам дали само на сайта ще го дават

# 2 410
Не беше ли от 15:30?

# 2 411
  • Street of Dreams
Да, обърках се

# 2 412
По BIT започва

# 2 413
Започва по Канал 3

# 2 414

Общи условия

Активация на акаунт