Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 376
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 445
  • София
Този твърди, че не я обичал Кети(било му за богатите къщи)

Не, твърди, че вероятно Кети се е усъмнила, че Росен не я обича, а използва, и затова е настъпил разрив в отношенията им.
Предавайте впечатленията си коректно.
Дали я е "обичал", каквото и да се влага в това понятие, реално няма как да знае нито говорителят, нито шефът на Росен.

# 2 446
Упс , зам. Прокурорът се изнерви,заради казаното че Росен е напуснал къщата час преди да отидат...

# 2 447
  • Street of Dreams
Този твърди, че не я обичал Кети(било му за богатите къщи)

Не, твърди, че вероятно Кети се е усъмнила, че Росен не я обича, а използва, и затова е настъпил разрив в отношенията им.
Предавайте впечатленията си коректно.

Трябва да чуя пак точните думи, за които в момента е възможно да греша, но определено искаше да създаде това впечатление.

# 2 448
Някой си играе с човешки животи или Росен е бати животното?
Това е Въпросът.
Laughing

# 2 449
И как са установили, че отказът за дадв достъп и кодове е довел до тук?

# 2 450
Мишелин, казаха свидетелски показания. Имат свидетел, но не работодателят му, на когото е предлагал да оберат заедно някоя от къщите, които е чистила Кети.

# 2 451
Упс , зам. Прокурорът се изнерви,заради казаното че Росен е напуснал къщата час преди да отидат...

Не се е изнервил, а категорично опроверга информацията за "топлата храна" и "избягал преди час" от вилата и че такава информация не е излизала от МВР. Вече кой си е съчинявал - дали журналя, дали даващите интервюта по медиите като кмет на Луково или колега...

И как са установили, че отказът за дадв достъп и кодове е довел до тук?

Живи свидетели от обкръжението на Росен, които били навивани от него да правят заедно обирите, когато той се добере до кодовете и паролите на къщите.

# 2 452
Извинявам се за израза, ама *бати доказателството Scream Все разчитах на някакви чатове, я Вайбър, я Скайп, я Фейсбук

# 2 453
не ти ли е достоверно бе? Laughing

# 2 454

За какво да ти е мъчно?
Тя си е избрала с кого да кръшка и си го е получила.
Жалко за бабата и младежите.
Но ми е интересно Неделчо как не е имал назеконно оръжие?
Повечето от неговия тип са добре оборудвани.

# 2 455
Добре де, тези хора защо са пуснали сама жена да разхожда куче посред нощите Sad?

# 2 456
  • Street of Dreams
Какъв пък тип е Неделчо, какво незаконно оръжие, изкарахте го мутра някаква, а на мен ми изглежда най-обикновен селски бек.

# 2 457
  • в кукувиче гнездо
Какъв пък тип е Неделчо, какво незаконно оръжие, изкарахте го мутра някаква, а на мен ми изглежда най-обикновен селски бек.
Точно. Не е можал даже да накара жена си да се кротне.

# 2 458
Тези журналистки не се издържат - крякат като квачки една през друга, прекъсват, крещят... ooooh!

# 2 459
  • София
Ако журналистите можеха да говорят един след друг, а не едновременно, щеше да е супер. Половината въпроси изобщо не ги разбрах. Поне да мълчаха, докато им се отговаря. Детска градина.
Дотук всичко с Росен се връзва, но здравата се омотаха на въпроса как и дали изобщо е търсен след предишната присъда. В общи линии тогава "законодателството" било такова, че можели да се измъкват, а пък сега било променено и край, нямало мърдане вече, никой не можел да им избяга  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт