Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 334
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 520
+
Щото задължително са се порязали ли?
ooooh!
ДНК не се взима само от кръв...

Ти сериозно ли? Трябваше да напиша може би, и не са пили кафе, не са плюли на местопрестъплението и не са се ресали? Как фактът че няма намерени следи от други хора доказва, че не е имало такива?

# 2 521
аз вече си исля, че Росен е убиецът, но не мисля, че е бил сам и си мисля, че явно си е извършвал обири и това ме ужасява.
С брифинга ли те убедиха?

да, версията, че става дума за обири ми звучи доста по-правдоподобно. но това  означава, че този човек е изключително криминален тип, който се е изхранвал с престъпления и студенокръвно ги е изтрепал. пасва според мен много повече от убийство от страст. но мисля, че не е бил сам. аз знам за хора, които систематично обират и убиват при обири и тн.

# 2 522
Хора, според вас как може човек да си осигури безопасност в днешно време от такива субекти? не знам сот ли да слагаме какво. кой ми гарантира, че няма да влезне някой да ни иззтрепе с бебенцето барабар.  Решат ли да те обират, могат и да те убият...
МВР гарантира свободата на няколко хиляди престъпника. Да речем 1/10 от тях са крадци самообучили се да убиват. Смятай,  Елке, какви небивалици ни пробутват! Па и хората вярват и спорят, че и друго ДНК щяло да има. А не мислят, че те ти излизат с ДНК от преди 10 години. Бах ти кепенците!

# 2 523
един от бисерите беше 'питайте мобилния оператор кой му е дал картата' (може би не цитирам правилно, но смисълът е това)
И това от прокурор

# 2 524
  • Street of Dreams
Да убиеш при обир е едно, да избиеш 6 човека, защото са знаели за твои намерения да направиш обир, е нещо съвсем различно.

# 2 525
Стига психясвайте, няма такъв филм. Никой не избива никого при обир, дори официалната версия не визира нищо подобно.

# 2 526
  • София
Аз останах доста назад с информацията. Моля кажете къде са давали изказванията на МВР . Сигурно сте коментирали ,но прочетох само последните 5 6 страници.

# 2 527
един от бисерите беше 'питайте мобилния оператор кой му е дал картата' (може би не цитирам правилно, но смисълът е това)
И това от прокурор

много са нагли, но този Сарафов е доста мой тип...и не мога съвсем да му се сърдя. харесвам грозни мъже с говорни дефекти Simple Smile)

# 2 528
Аз пак не разбрах:
1. Защо трупът на Кети е заврян в кладенец, а джипът й спрян наблизо?
2. Защо, аджеба, са убити всички в къщата?
/Знаели са за връзката й с Росен за мен не причина. Дъщеря й, майка й, мъжът й и завареният й син е доста странно да са знаели за тази връзка. Но дори да е така, очевидно има и други хора, които са знаели./
Защото близките на Кети имали интерес да се търси убиеца ѝ.
Другите, които са знаели, нямало да отидат доброволно и да съдействат на разследването.
Едва ли не щели да си живеят без проблем със съмнението дали Росен може да е убиец.
А пък как разследващите са разбрали в последствие толкова подробности не е ясно.
Вероятно Росен като е думнал 6 човека и свидетелите са решили да съдействат  ooooh!

# 2 529
Предлагам им да не правят повече брифинги да се излагат. Обиждат ме тъпите мутри и то на интелигентност. То бива наглост, бива, ама се оляха и заляха в собствените си нали...

# 2 530
На тия хорица версията им издиша със всяка изминала минута..

# 2 531
Аз останах доста назад с информацията. Моля кажете къде са давали изказванията на МВР . Сигурно сте коментирали ,но прочетох само последните 5 6 страници.

https://www.facebook.com/btvnews/
целият брифинг е тук, около час е

# 2 532

https://www.facebook.com/btvnews/
целият брифинг е тук, около час е

много много благодаря!

# 2 533
Човече, тя е била на 5 км в кладенец, закаран с автомобил, с качването на който се губят следите й. А той е бил на 500м
Именно, а на километри, които се броят на едната ръка, не в гора с огромна площ.

Ти сериозно ли? Трябваше да напиша може би, и не са пили кафе, не са плюли на местопрестъплението и не са се ресали? Как фактът че няма намерени следи от други хора доказва, че не е имало такива?
Предполагам специалистите разбират повече от нас. Стъпки от обувки и т.н.
И как си представяте убийствата с един пистолет - подхвърлят си го, щото много трудно да си вземе всеки по един?

Щото задължително са се порязали ли?
Нямах предвид кръв. ДНК има и в други следи.

И не на последно място - това си е бил негов личен мотив. Човекът не е наред с главата, за подобно масово убийство не е толкова лесно да намери съгласен, особено без никаква лична облага.

На тия хорица версията им издиша със всяка изминала минута..
На мен пък всичко ми прозвуча логично и аргументирано.

И това от прокурор
Да не сме гледали различен брифинг? Отговори, че това е добра идея за журналистическо разследване. И наистина е така.

# 2 534
Кети е убита между 17 и 19 или 19.30 часа на 31.12, така разбрах аз. Останалите между 23 и 0.05
И това 00:05 как го изчислиха, че ми е много интересно  newsm78

Пишеше, че майката на Боби го е търсила по телефона малко след полунощ и някой ѝ затварял. Предполага се, че тогава вече са били мъртви.

Общи условия

Активация на акаунт