Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 287
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 565

Ами може и да са замесени, сигурно ги проверяват. Казаха, че шефа на 1-ви е знаел за убийството, но си е замълчал, което на практика е съучастие.
Така ли са казали?
Аз съм пропуснала.
Може ли да ми кажеш по кое време на брифинга горе долу са го казали, за да си го пусна отново.

# 2 566
  • Варна

Ами може и да са замесени, сигурно ги проверяват. Казаха, че шефа на 1-ви е знаел за убийството, но си е замълчал, което на практика е съучастие.
Така ли са казали?
Аз съм пропуснала.
Може ли да ми кажеш по кое време на брифинга горе долу са го казали, за да си го пусна отново.

Мисля, че малко след началото, преди журналистките да се разкудкудякат.

# 2 567
Хм, че аз уж в началото бях наострила ушите, пък не съм чула да го казват.
Ще го преслушам пак, благодаря ти.

# 2 568
Ако журналистите го бяха оставили да се изкаже и да отговори на някои въпроси, щяхме да знаем повече. Разочароваха ме тези крясъци, говоренето в един глас и т.н. Какофония.Angry

# 2 569
Как си представяте един да дава къща, друг телефон, трети работа, четвърти да краде с него, пета с билки раната да му върже - толкова да е бил чаровен, но не достатъчно за да убеди Кети да даде пустите кодове и не достатъчно оправен, за да ги открадне?

# 2 570
хаха Нийл Кафри + Рамбо Laughing

# 2 571
  • Варна
Хм, че аз уж в началото бях наострила ушите, пък не съм чула да го казват.
Ще го преслушам пак, благодаря ти.
Преди малко го прехвърлих, но не можех да се ориентирам в минутите - някъде между 18 и 28 минута от линка във фейсбука на БТВ.

# 2 572
добре нали въпросният няма близки роднини и тн, няма имущество, кои са тези негови приятели, които му правят сметки, телефони , осигуряват му подслон и тн...да не би и те да са замесени в престпленията, които той е извършвал. ето този владо, който е заминал за Франция..с какво се занимава с какво се препитава?

как така е знаел, интересно защо му е споделил, нали бил потаен?

# 2 573
"Оръжието е същото, с което е умъртвен Росен Ангелов." - от кой?

По дрехите му има кръв от жертвите на Кети и Неделчо: ако е местил труповете на останалите, защо няма тяхна кръв по дрехите му?
Оставя окървавени дрехи, а трие хронология - защо избирателно?!
В къщата има ли негова ДНК?
Има ли кражби във въпросните къщи на богати, които е чистела Кети или говорят само за намерение за кражба?!
Не съм гледала брифинга, това е само от новините, ще го направя по-късно.

# 2 574
  • Варна
как така е знаел, интересно защо му е споделил, нали бил потаен?
Росен му е казал. Защо му е споделил... не знам.. явно е знаел, че няма да го издаде.

# 2 575
Телефоните му може да се окаже, че са откраднати от други жертви, както и много други неща в къщата.

# 2 576
Телефоните му може да се окаже, че са откраднати от други жертви, както и много други неща в къщата.

Възможно е, но СИМ картата се спира се спира в рамките на ден обичайно. Ако изчезне отиваш и я сменяш...
Но явно ще чакаме журналистите да разследват, не че те могат да го направят, де

# 2 577
демек имаме неразкрити кражби на телефони Laughing

# 2 578
Сега последно няма ДНК следи в къщата, а само по дънките намерени във вилата?

Аз цялата не я гледах, ама в началото Сарафов каза, че са сравнявали по базата данни пробите от къщата.
Скриха всичко допълнително, остана това, което така или иначе знаехме.
И не е бил особено умен щом е оставил джипа на мястото където е скрил трупа и си е запазил омазаните дънки.

# 2 579
На мен само едно не ми се изясни. Как така хем имали в базата данни ДНК от 2007, а пък преди няколко дни някакъв експерт твърдеше, че няма такава база, освен за отпечатъци. Има ли или няма?

Общи условия

Активация на акаунт