Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 973
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 3 060
bodybeautiful, защо според теб, щом е за бизнес, не са убити по чистия и стандартен начин от разстояние, а ще влизат в пълна къща с будни хора, излагайки се на риск? + на риск да ги видят съседи.
Наистина ли мислите, че професионалните убийци са толкова глупави?

# 3 061
  • Gotham City
Пък и след пернишкия случай, дето един се самоуби с белезници и оръжие в сейф, без барутни следи, поне тях едва ли ще забравят.

Точно четейки последните страници (имам около 20 да наваксам) се сетих за случая, как тогава уж хванаха убийците на момичето и въпросния, видиш ли, който и е бил и близък и я е обичал като по-малка сестра, се самоуби, докато с полицаите бяха в дома му (тук да не се объркате, той арестуван си се е разхождал където си иска), докато ръцете му бяха с белезници и той въпреки това, успя и оръжието да си извади и да се гръмне в черепа....Все по-потресена оставам.

В сайта днес.бг са пуснали снимки от мястото на смъртта му и се чудят къде е кръвта
https://www.dnes.bg/notifikacii/2018/01/12/vilata-v-koiato-otkri … e-e-kryvta.364860

Връщам се да чета

# 3 062
В сайта днес.бг са пуснали снимки от мястото на смъртта му и се чудят къде е кръвта
https://www.dnes.bg/notifikacii/2018/01/12/vilata-v-koiato-otkri … e-e-kryvta.364860
Това е къщата, в която е живял, не в която се е самоубил.
Спрете да се връзвате на такива провокации.

# 3 063
  • Gotham City
Възможно е, не бях виждала тези снимки до сега просто.

Не са ми нужни медийни провокации за да не вярвам на нелепата версия, в която нищичко не се връзваи ни е представяна за официална.

По-назад по страниците мернах и категоричните твърдения "Боби не е бил прострелян в слабините. Нанси не е била убита само с един куршум", та исках да попитам, ако сте видели телата, че да твърдите така категорично, дайте малко информация и насам. Wink

# 3 064
  • София
Ако данъчният е отстрелян, защото си е вършил работата, жална ни майка.
Това означава, че всички останали са в играта.   Cry
Склонна съм да смятам, че причината е друга, както спомена Чек по-горе.

# 3 065
Самоубил се е в къща , съвсем изоставена. Тази е, която Рони показа , че е обитавал.
Още ми е интересно какъв "гараж" назова Сарафов. Може би си е обособил гаража в незаконната вила като дом.
Но там били изоставени и дънките. С кръвта. Там ли ги намериха ?
А той се самоубил на студено , два дни след като е напуснал дома си.В Барака  някаква.

# 3 066
Harleen, всичко съвпада, не съвпадат измислиците на журналисти, гонещи сензация и на разни обикновени хорица, жадни за внимание.
Ето и сега това с къщата, нали не мислиш, че журналистите не знаят коя е къщата Bowtie нарочно е всичко.

# 3 067
Това е къщата, в която е живял, не в която се е самоубил.

На снимките са дадени и двете къщи и има описание отдолу коя коя е

Самоубил се е в къща , съвсем изоставена. Тази е, която Рони показа , че е обитавал.
Още ми е интересно какъв "гараж" назова Сарафов. Може би си е обособил гаража в незаконната вила като дом.
Но там били изоставени и дънките. С кръвта. Там ли ги намериха ?
А той се самоубил на студено , два дни след като е напуснал дома си.В Барака  някаква.

И аз не разбрах за гаража, това е къщата където намериха топлата манджа, не виждам гараж

# 3 068
Няма кой да ни отговори. Случаят е приключен Weary

# 3 069
Примерно може да е под двете завивки - виждам одеяло и юрган. Сигурни ли сме, че се е застрелял точно в леглото?

Да кажа и аз като Не се сърди, човече
Цитат

За гаража - аз разбрах, че става въпрос за работното място на Росен. Колегата му или работодател, не го разбрах точно какъв е (този с белега на главата) даваше интервю от същия гараж, където ремонтират коли. Сарафов каза, че са намерили същите маслени филтри като този на Росен във въпросния гараж.

# 3 070
bodybeautiful, имаше много неясноти, някои от които остават следствена тайна, а за други се каза, че не знаят и не очакват да разберат.
ами добре де, как да им имаме доверие на тези следствени тайни, при положение, че сме критикувани именно заради корупцията в съдебната система и всички ставаме свидетели на нонстоп знакови убийства, които не са разследвани и никой не е осъден? Как точно да им вярваме на тези твърдения ? вместо да критикуваш нас се замисли защо е толкова ниско доверието към МВР и прокуратура и на фона на това ниско доверие как да им вярваме на сляпо.

кръв няма, защото Росен е чистофайник и си е изчистил след самоубийството. хехе.

# 3 071
bodybeautiful, защо според теб, щом е за бизнес, не са убити по чистия и стандартен начин от разстояние, а ще влизат в пълна къща с будни хора, излагайки се на риск? + на риск да ги видят съседи.
Наистина ли мислите, че професионалните убийци са толкова глупави?

ами може с Росен и сие да е бил "бизнеса". може да не са наемали за това семейство професионалист, а да са пратили Росен да утрепе жената и да са излели нещата извън контрол и да се е наложило да трепят и другите. Все пак жената е убита сама и "чисто". Росен за мен е член на престъпна групировка, иначе кои са му приятелите, ако не други престъпници? А и кой е човекът, на когото Неделчо е продал кухата си източваща ддс фирма? пак някой с по 20 фирми по провинцията, тоест пак мутра. Между другото, той е  тренирал за убийството в къщата , в която е обитавал.
Тук имаме два елемента на престъпност минимум 1. източване на ДДС и 2. организирана група за обири, в която е участвал Росен. Къде е общото с престъплението  в Чехия? кой от тези хора е бил престъпник?

# 3 072
Много ми е интересно как хора, които не са гледали брифинга, не четат от достоверни източници информация, се осмеляват да правят категорични заключения. Толкова свободни съчинения има тука, ако някой чете само в тази тема, много грешно ще се информира относно някои подробности по случая. Единствено qrye  и Не се сърди, човече имат адекватни мнения. Всичко останало е сценарий на филм и турски сериал. Стига сте се наплашвали взаимно, случаят е приключен, никой няма да тръгне след вас, за да ви убива.

# 3 073
  • Gotham City
И аз да попитам нещо за гаражи, сервизи, на няколко пъти се споменава, че е работил в авто сервиз, но когато попитаха "шефа" му, който лъжеше като ..хайде да не казва... той каза, че Росен боядисвал огради, поне аз това чух, може и грешно да съм чула разбира се, не твърдя, че съм на 100% права.

Оставям медиите настрана, защото и за мен те не са сигурен източник, те търсят рейтинг и трафик, но тук за мен остава брифинга и предишните изявления, които губят връзката помежду си, съжалявам, просто не мога да повярвам на казаното.

Много ми е интересно как хора, които не са гледали брифинга, не четат от достоверни източници информация, се осмеляват да правят категорични заключения. Толкова свободни съчинения има тука, ако някой чете само в тази тема, много грешно ще се информира относно някои подробности по случая. Единствено qrye  и Не се сърди, човече имат адекватни мнения. Всичко останало е сценарий на филм и турски сериал. Стига сте се наплашвали взаимно, случаят е приключен, никой няма да тръгне след вас, за да ви убива.

Как реши, че не съм гледала брифинга?  Thinking

Много ми е интересно, как хора, които нямат достъп до личния ми компютър се осмеляват, да казват какво съм правила или не на него.

# 3 074
Част от потребителките написаха сами, че не са гледали брифинга, но изразяват мнение, по-назад в страниците беше.

Общи условия

Активация на акаунт