Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 956
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 3 075
И аз да попитам нещо за гаражи, сервизи, на няколко пъти се споменава, че е работил в авто сервиз, но когато попитаха "шефа" му, който лъжеше като ..хайде да не казва... той каза, че Росен боядисвал огради, поне аз това чух, може и грешно да съм чула разбира се, не твърдя, че съм на 100% права.

Да, така каза
А показанията на тоя убавец май на много хора  ни се сториха ала-бала
Пуснах пак интервюто във фейсбук отдолу е коментирано, че журналистката му вади думите с ченгел, тя дори написала отговор милата да се обяснява....

Сега погледнах пак първоначалните статии, Неделчо и Георги са убити и преместени от кухнята в стаята на майката...от Георги обаче няма ДНК на панталона...

# 3 076
дай линк към интервюто плз! ето още една допирна точка Росен и Неделчо работят в автосервизи.

# 3 077
дай линк към интервюто плз! ето още една допирна точка Росен и Неделчо работят в автосервизи.

https://www.facebook.com/search/top/?q=bTV%20%D0%9D%D0%BE%D0%B2% … D1%82%D0%B5%D0%BB

http://btvnovinite.bg/video/videos/tazi-sutrin/prijatel-na-rosen … ori-pred-btv.html
тук е по-разширено

Последна редакция: пт, 12 яну 2018, 21:04 от Bradley Cooper

# 3 078
ами може с Росен и сие да е бил "бизнеса". може да не са наемали за това семейство професионалист, а да са пратили Росен да утрепе жената и да са излели нещата извън контрол и да се е наложило да трепят и другите. Все пак жената е убита сама и "чисто"...
Не е . Щеше да е убита чисто, ако е стрелял от разстояние и не се е доближавал до нея. Справка - убийствата от последните дни.
Можеш ли да посочиш поне едни убийство заради бизнес, в което са избити и баби, деца, и гаджета на децата?

...това е къщата където намериха топлата манджа, не виждам гараж
Полицаите отрекоха да е имало подобно нещо. Казаха, че човекът, който разпространява тези глупости даже не е припарвал до къщата. Те самите разбраха за тези измислици от журналистите.

# 3 079
защо бивша барета Симеон Иванов смята, че е професионално убийство и смята, че не е извършено от един единствен човек? Това е бивша барета, който много добре знае как се убива човек/хора.  Ето линк към мнението на баретата https://www.youtube.com/watch?v=AIKtR5QvrnA&ab_channel=BiTelevision

Не се сърди човече, защо твоето мнение е по-меродавно от това на професионалист?  Бизнес убийство не значи само извършено от наемник. Аз смятам, че росен ги е убил, но не смятам че с това приключват нещата, напротив смятам, че става дума за организирана престъпност, от която Росен очевидно е част. Също така смятам, че не е бил единствен в убийството. А също тка, освен член на банда, очевидно е бил и информатор. А вилата му изглежда като леговище на банда.

Фактът, че Росен се е упражнявал да убива, показва, че е планирал това убийство. може да му е възложена задача.

Последна редакция: пт, 12 яну 2018, 20:59 от bodybeautiful

# 3 080
Кметът поне едно социално погребение да организира на Росен, защото май ще заема място в претъпканите хладилни камери на "Съдебна медицина". 

# 3 081
защо бивша барета Симеон Иванов смята, че е професионално убийство и смята, че не е извършено от един единствен човек? Това е бивша барета, който много добре знае как се убива човек/хора.  Ето линк към мнението на баретата https://www.youtube.com/watch?v=AIKtR5QvrnA&ab_channel=BiTelevision

Това е мнението и на Димо Гяуров,изрази го  в сутрешния блок на България Он еър

# 3 082
Не се сърди човече, защо твоето мнение е по-меродавно от това на професионалист?
Не. Меродавно за мен е мнението на всички специалисти, които имат достъп до всички доказателства и свидетели.
Всички други коментари от хора, които не са запознати, а са жадни за внимание или подучени за компрометиране на полицията, не намирам за меродавни.

Пак ще си задам въпроса:
Можеш ли да посочиш поне едни убийство заради бизнес, в което са избити и баби, деца, и гаджета на децата?

# 3 083
bodybeautiful, защо според теб, щом е за бизнес, не са убити по чистия и стандартен начин от разстояние, а ще влизат в пълна къща с будни хора, излагайки се на риск? + на риск да ги видят съседи.
Наистина ли мислите, че професионалните убийци са толкова глупави?

Е нали Росен беше професионален убиец обучен в Легиона?

Мнения на специалисти (и то не какви да е), изразени преди властта да обяви кой е убиецът:

"Няма основание да се приеме, че е убийство под афект, то е прецизно планирано. Очевидно става въпрос за външен мотив", посочи психологът доц. д-р Маргарита Бакрачева в "България сутрин".

Неделчо Юнаков е прострелян с 10 куршума, което говори, че е търсен сигурен ефект, смята психологът. Доц. Бакрачева допусна, че е възможно убитата далеч от "къщата на ужасите" Кети Кюхова да е основната причина, довела до следващите жертви.

Бившият шеф на ЦСБОП (Централна служба за борба с организираната престъпност) Тихомир Стойчев посочи пред Bulgaria ON AIR, че новогодишната нощ не е случайно подбрана за извършване на шесторното убийство, тъй като стрелбата не се чува покрай илюминациите. Той е на мнение, че убийците са няколко.

"Седмата жертва е кучето. Може такъв скандал да е тръгнал оттам, може да е възникнал някакъв спор. Самият акт прилича на добре планирана операция. Да бъдат убити 5 души в една къща... Клони към професионализъм това, че има изстрели в главата, което говори, че стрелецът добре познава този калибър 22", коментира още експертът.

"Според мен не е един човек. Има преместване на трупове от едно помещение в друго", отбеляза Тихомир Стойчев.

Според него присъствието на високопоставени чинове от МВР по-скоро пречи на дежурните екипи в Нови Искър да си свършат работата.

"Нямат професионалните качества да присъстват там. Жертвите трябва да бъдат накарани да "заговорят" - кое е предизвикало агресията на стрелците", настоя Стойчев.

Последна редакция: пт, 12 яну 2018, 21:25 от Анонимен

# 3 084
Професионален убиец, свързан с далавери, пари и не знам си какво - и въоръжен с краден пистолет със самоделен заглушител от маслен филтър! Много изпаднала тази мафия... Grinning Беднотия до шия.

# 3 085
"Можеш ли да посочиш поне едни убийство заради бизнес, в което са избити и баби, деца, и гаджета на децата?"

а ти можеш ли да ми посочиш едно убийство заради РЕВНОСТ, в което са избити и баби, деца, и гаджета на децата (напълно непознати).

Добре де, ти виждал ли си пистолет със заглушител с маслен филтър, има снимки , погледни ги.Малко неудобно да го носиш запасан на гащите си нали ?Защо след като Росен е тръгнал да бяга не е махнал филтър-а ?Защо изобщо му е бил тоя заглушител в гората, отделно че всеки запознат с оръжие ще ти каже че намалява точноста и силата на патрона.Аз обаче мога да ти кажа защо - защото е бил самоубит, и са го застреляли от разтояние, по този начин няма барутни следи във входното отвърстие на раната ,а да го застрелят с втори изтрел в главата малко съмнително, ,масления филтър е перфектно оправдание

# 3 086
Тогава какво пречи на тези, които са го "самоубили" да махнат филтъра, хем ще е по-достоверно като самоубийство? Или не са си доизпипали нещата? В някоя от предишните страници беше постнато видео с въпросното оръжие, видяхме го.

# 3 087
На пресконференцията казаха, че има барутни частици в раната и те съответствали на тези от ръката му или дрехите.....не си спомням вече.

# 3 088
Ти май не прочете какво съм написал ? Ако е бил гръмнат от разтояние от няколко метра и ако махнат заглушителя как ще обяснат липсата на барутни следи по главата ???? Нали точно това написах.Както и да е , все пак във форум бг мама е несериозно да се говорят сериозни неща за криминология Simple Smile

# 3 089
Ти май не прочете какво съм написал ? Ако е бил гръмнат от разтояние от няколко метра и ако махнат заглушителя как ще обяснат липсата на барутни следи по главата ???? Нали точно това написах.Както и да е , все пак във форум бг мама е несериозно да се говорят сериозни неща за криминология Simple Smile

Само дето с тези неща се занимава криминалистиката, а не криминологията.

Общи условия

Активация на акаунт