С огромен копнеж чакаме февруарски бебевалеж!

• 56 754
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Честито бебче ves! Да ви е жив и здрав, многа за ви слуша и радва Simple Smile Второто бебче на групата Simple Smile  За козметика на бебето взех шампоан за коса и тяло на тео бебе, прах на тео бебе, судокрем (няколко мами ми го похвалиха), имам и на бочко против подсичане, за мазане ще използвам зехтин с билки. И мен са ме мазали със зехтин на водна баня с билки и не съм имала проблеми с кожата, за това реших и аз това да мажа. Ако видя че не попива или има проблем винаги стои варианта да се вземе нещо друго. За мен съм взела лансинох и един крем нивеа за болницата. Памперси за начало 1 пакет Памперс премиум, после ще пробвам лидълските. Бебчо сам ще си покаже кои му понасят и кои не. Остана още съвсееем малко да ги видим, целунем и да им се радваме. Не мога да повярвам колко бързо мина времето Simple Smile  Питах днес за цените в Тина Киркова- избор на екип си е 900, стаите на 5тия ет. 75 единична и 40 или 45 двойна. Не чух точно Pensive

# 406
  • София
Кокосово масло за тяло и Бочко за подсичане, мисля че Бочко са добри,  ползвала съм за мен си и съм много доволна, надявам се и за бебе да са така .
Аз съм 37+3 казаха ми днес на прегледа че главичката е слязла, но не изцяло и ми препоръчаха да качвам стълби...но мен друго ме постресна макар бебето да е тилно се е завъртяла с гръб към моя, тоест предлежанието е задно тилно...а знам че при такова раждането е доста по-болезнено. А до миналата седмица си беше с гръбчето на дясно Cry Някоя от вас да има такава позиция на бебока и да може да даде съвет как да помогна да си се завърти?
Бебето се ротира в хода на раждането, така че не го мисли.

# 407
Ves, честито!
Бъдете здрави и щастливи!
Очакваме разказ!

# 408
Честито,  Ves. Да сте здрави!!!
С нетърпение чакам разказ за преживяното.

# 409
Честито бебче и бързо възстановяване на мама Simple Smile

# 410
  • Down Under
Честита рожба и от мен 💐 Да ви е жив и здрав! Бързо възстановяване и прекрасни предстоящи моменти с малкото човече!

# 411
  • София
Ves, честито бебче! Да е жив и здрав и много да ви радва! На теб бързо възстановяване и ще чакаме да разкажеш как е минало. Heart

# 412
  • София, България
@Ves, честито! Бързо възстановяване и бебокът да расте здрав и весел!

# 413
Честита рожба! Много здраве на цялото ви семейство и бързо възстановяване на майката! Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip

# 414
Честито. Да сте живи и здрави. Ако и когато ти е удобно бих се радвала да науча подробности, защото разбрах че ще сме в една болница.
Бях на преглед днес.  Искам да попитам тези дето ще са нормално раждане обсъждали ли сте възможността с лекаря  за тайминг? Или по-точно включване на система за предизвикване на раждане ?
Обясни ми плюсовете и минусите и каза ако реша че може да направим след 26ти. На 9ти ми е термина.

# 415
Baby, този тайминг кога се прилага?
Ако преносиш?

# 416
Честита рожба!
Бъдете здрави и много щастливи People Family бързо възстановяване

# 417
Тайминга се прилага ако преносиш да. Само да кажа, че доктора не е държал на това нещо според него най-добре е да си тръгне само. Предложи ми го първо защото вижда, че съм притеснена от това чакане и тайминга предлага известна яснота. Второ, защото ако ми пусне система 1 седмица по рано от термина избягваме прекалено стареене на плацентата и евентуално мъчение на плода, което минавало без симптоми и по този начин се подсигуряват докторите. Минусите са, че дори и да ти пусне система може да не тръгне раждане, може да раждаш по-дълго и има риск да отидеш на секцио. Статистиката била, че ако 50 от 100 жени раждат нормално с нормално тръгнало бебе с тайминг ще родят нормално 30 на 100 останалите ще отидат на секцио. Той така или иначе ако пренося пак ще ми го пусне. За това се замислих. Ако има и други обсъждали го ще се радвам да чуя мнение. Преди 4 месеца ражда една приятелка с тайминг 12 часа и за малко да отиде на секцио. Но бебето не било слязло заради увита пъпна връв за това толкова време, а може и от тайминга да е. За сега нямам признаци никакви. Като ми записват тоновете нямам контракции макар че все си мисля че през другото време имам просто в точно този момент не могат да ги хванат. Нямам разкритие. Главата на Бебето била прилепнал и  слязла надолу но не изцяло, което честно да си призная не знам какво значи.

# 418
Относно тайминга, наистина предизвикването е с по-голям риск да завърши със спешно секцио. Не бих си го причинила преди термин, но ако преносвам бих се замислила.

# 419
И аз не бих се съгласила да се предизвиква раждането преди термин без основателна медицинска причина. Според мен е най-добре раждането да започне естествено, когато бебо е готов. Има си редица подготвителни процеси, които предхождат и съпровождат раждането - и физически промени, и хормонални - които могат да се нарушат, ако раждането се предизвика по изкуствен начин. За мен няма по-добро от естествения природен тайминг, в случай че дъстоянието на бебето и майката позволява.

Общи условия

Активация на акаунт