С огромен копнеж чакаме февруарски бебевалеж!

• 56 726
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Но казваш,че при теб е бистро без никакъв цвят? При мен е бяло-жълто, да кажем кремаво...

# 541
  • София
Абсолютно безцветно и без мирис

# 542
  • София, България
Но казваш,че при теб е бистро без никакъв цвят? При мен е бяло-жълто, да кажем кремаво...

Mисля, че е нормално, стига МБ да ти е в норми. При мен също го имаше това, което описваш, но не е свързано с водите (които, между впрочем, са ми в долната граница).

Последна редакция: сб, 20 яну 2018, 17:22 от Lil_Iv

# 543
  • Sofia
Здравейте момичета,
Някоя от вас получавала ли е остри болки в кръста? Вчера бях на преглед и ми прави и вагинален, с който отстрани по нейните думи и остатъка от тапата. Каза, че шийката е на 50% изгладена и че главата на бебо е ниско долу. Общо взето каза, че е готов- да чакам контракции, защото водите няма как да ми изтекат при положение, че той запушва отвора. И сега не знам дали си внушавам и какво, но от снощи заедно с регулярната болка в корема като при цикъл ( което а отдавах на Бракстън Хилс) имам и остри режещи болки в кръста през няколко часа...
Дали това са контракции или какво? Мисля ако зачестят да се разходим до болницата 🤔

# 544
  • София
Мисля, че тези болки са част от процеса, да. Но не бързайте към болницата. Винаги съветват да се ходи когато контракциите са на по 5-6 минути, иначе разкритието още е малко и на някои места ми право впечатление, че връщат. Другият вариант е да седиш в предродилна, но вместо това вкъщи би ти било по-комфортно. Ако се притесняваш много обаче, по-добре отивай към болницата. Много знам з да давам съвети, скоро и на мен това ми предстои.... Кой знае аз как ще се ошашкам, след като супер силни бракстън-хикс м вкараха във филма...

# 545
Момичета,вашите бебета хълцат ли често.Аз усещам супер силно хълцането чак ми се друса корема..

# 546
  • София
Момичета, какви матраци взехте за бебоците Simple Smile

# 547
  • София
Моята дама хълца като луда вече месеци наред, само си представям като се роди.... Примерно два пъти на ден по половин час някъде.... Simple Smile
Матракът ни е с кокос и пяна, със свалящ се за пране калъф. Взели сме и непромокаем чаршаф

# 548
  • у нас
И моя господинчо хълца доста, задължително всеки ден😁

# 549
  • София, България
И нашият бебок хълца, почти не пропуска ден. Даже така знам,че от дясно преди няколко дни се премести наляво Simple Smile

# 550
  • София
Момичета, днес родих нашия син-Тодор, 2900, 48см. Понеже виждам че сте писали за води и разкритие да кажа как стана при мен. В 8.30 ми изтекоха водите- прозрачни, съвсем малко слузести. Към 11 и нещо тръгнахме към болницата, понеже контракциите бяха съвсем леки. Менструална болка ту ниско в корема, ту в кръста. В 12.30 вече имах 4 см разкритие. Като сложиха система окситоцин (13.30ч.) до 15.15 вече бях със 7- 8 см и към края доста болезнени контракции. Към 8мия см ми сложиха упойка и тогава спрях да ги усещам, само на пипане на корем или опипване на матката. Пробвахме нормално раждане, но от упойката не разбирах дали правя нещо. Оказа се че правя, но пъпната връв е около врата на бебето и го връща обратно. И тоновете ту 150, ту 109 че и по-малко. Та имаше и клъцни-срежи накрая Grinning

# 551
Мече, честито 💐
Живи и здрави и бързо възстановяване 💐

Аз имам един въпрос - ако водите изтичат на малки "порции", но няма контракции трябва ли да се ходи в болницата🤔
Или като "плисне" голямото количество тогава?

# 552
Грижовно мече, честито и успех от тук натам Simple Smile Дано да ви е спокойно в къщи. Да ви е живо и здраво бебенцето.

# 553
  • София
Грижовно мече, ти си герой! Изтърпяла си всички болки на естественото раждане, включително слагането на упойка в гръбнака (нещо, което мен ме ужасява повече от всичко останало), а после и секцио... пожелавам ви се от тук нататък да ви се случват само прекрасни неща на цялото семейство. Бързо възстановяване!

# 554
Мече, честито!
Бъдете здрави и щастливи!

Верче, и на малки порции да изтекат, пак се ходи в болница. Бебето не бива да остава без води дълго време!

Общи условия

Активация на акаунт