С огромен копнеж чакаме февруарски бебевалеж!

• 56 171
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Аз преди бях твърдо решена да взема Мустела, но на последък чух не много добри отзиви и това съвсем ме обърка :d

# 91
Здравейте момичета, мислите ли да взимате  нагревател за шишета?Чудя се дали ще ползва изобщо. Animal See No Evil

# 92
Зависи как ти потръгне кърменето. За начало не мисля да взимам, но по-нататък може да е добра покупка - гледах, че в някои могат да се топлят бурканчета с пюренца или готова кухня.

# 93
Нагревател за шишета, стерилизатор и помпа за кърма съм решила да взимам при нужда.  За сега нямам нито едно от изброените Grinning

# 94
  • София
За мен нагревател е излишен. Същата работа върши и гореща вода...знам ли. По-скоро за навън от онези с гел, без електричество.

# 95
Спрях се на Hipp + судокрем, ако се наложи да мина на мед.козметика ще взема на a-derma

# 96
  • София
Аз на хип съм ползвала кремът за стрии...нещо изобщо не ми хареса. Мажеш се сутрин, вечерта мазно та мазно, нищо не попило. Та, реших, че не ми харесват, аз се спрях на Веледа. Взех и за проба едно бебешко мляко на Топфер.

# 97
  • София
Спрях се на Hipp + судокрем, ако се наложи да мина на мед.козметика ще взема на a-derma
И аз така Simple Smile
Нагревател за шишета няма да купувам, освен ако не видя че ми е необходим. Аз и стерилизатора се чудя къде да го дяна, ама ми го подариха и нямаше как да го откажа.

# 98
Момичета, само да кажа - днес хдих до Лидъл и рещих да взема 1 пакет от най-мини памперсите на танжур 2-5 кг, за всеки случай да имам, и видях, че предлагат някаква нова марка памперси - Lupilu.
Maй са немски....

# 99
  • София
Козметиката мисля на Бочко и Судокрем за дупе. По-натам ще видя ако не му понася ще взема друго. За Мустела чух не много добри отзиви и за сега отпада като вариант. Нагревател не съм мислила да взимам, мисля си че с вода пак може да се притопля. Ако ми писне схемата с водата, тогава да Simple Smile Стерилизатор майка ми ще вземе, а като начало ще пробвам стерилизаторната кутия на помпата за кърма.
Lupilu май им бяха дрешките на Лидл. Значи са пуснали и памперси с тази марка

# 100
Аз се интересувах доста относно козметиката. Спряхме се на тази, защото ни хареса аромата, а и при сестра ми сме я ползвали, приятелките ми са много доволни. В крайна сметка винаги може да я сменим, не е нещо непоправимо.
Аз се чудя друго. На някоя от вас да й е тръгнала коластра или направо кърма?

# 101
Коластра имам още от петия месец. А за кърмата мисля, че е невъзможно да тръгне преди раждането Confused

# 102
Нямам коластра/капки въобще нищо 🤔
Дано имам кърма като родя ..

# 103
На майка ми с мен й е тръгнала в 9-тия месец, със сестра ми нищичко. Приятелки също вече в този момент са имали коластра, а при мен нищо, затова се зачудих. Напрежение в гърдите имам, но като цяло мен ме боли цялото тяло.

# 104
  • Велико Търново
И аз нямам нито капка излязла от гърдите. За сметка на това с бяло течение компенсирам многократно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт