Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота!! Тема 43

• 78 842
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
Gvendolin72, това, че има hpv инфекция, съвсем не означава, че задължително следва нещо лошо.
Аз по-скоро не разбирам как преди конизацията са ти били отрицателни.
Доц. Ганчев е чел моите последни две намазки, с проби, взети от различни клиники - fihealth и Онкологията.
Въпросът е, че лекарите често не ни обясняват и ние се побъркваме, опитвайки се да си разнищим резултатите.

# 406
Чувала съм, че има по-силно кървене , ако е засегнат някой кръвоносен съд. Все пак ,ако до ден два не спре, според мен трябва да те погледне.

# 407
Момичета, може ли някой да ми обясни как става така, като при Gvebolin72 - първо чпв - отрицателни, след 6 м.   чпв инфекция? Като вероятно има само един партньор намесен за този период.

# 408
Gvendolin72, това, че има hpv инфекция, съвсем не означава, че задължително следва нещо лошо.
Аз по-скоро не разбирам как преди конизацията са ти били отрицателни.
Доц. Ганчев е чел моите последни две намазки, с проби, взети от различни клиники - fihealth и Онкологията.
Въпросът е, че лекарите често не ни обясняват и ние се побъркваме, опитвайки се да си разнищим резултатите.
И аз не си обяснявам отрицателните резултати и днес от цитонамазката ХПВ Инфекция... Ето виж какви са ми били резултатите от Геника.
Благодаря  ти много  за отговора! 💖

# 409
Тази ЧПВ инфекция от цитонамазката е само предположение спрямо промените в клетките,които е забелязал цитолога.  Според мен и болестите,които е прекарала януари месец са свалили имунитета и това е дало отражение на цитонамазката.
 Не знам дали лекарката нещо не я притеснява ,че пуска 3 цитонамазки в рамките на 6 месеца след конизацията или просто е по-предпазлива.

# 410
Тази ЧПВ инфекция от цитонамазката е само предположение спрямо промените в клетките,които е забелязал цитолога.  Според мен и болестите,които е прекарала януари месец са свалили имунитета и това е дало отражение на цитонамазката.
 Не знам дали лекарката нещо не я притеснява ,че пуска 3 цитонамазки в рамките на 6 месеца след конизацията или просто е по-предпазлива.
Мисля, че лекарката е по-предпазлива, какро казваш, а и още повече като ме види да влизам в кабинета цялата като есно кълбо от страх го прави и за мое успокоение... Днес това ми е и втори колпоскоп слвд конизацията от който не вижда нищо лошо или нещо дая притеснява... Беше много ама много изненадана от резултата който видя от цитонамазката... Хвърли листа и каза "Това пък го е гледал и Ганчо.. Хем съм му написала, че е в края на цикъла и резултат от хистологията на конизацията Cin 1-2.. "Предавам буквално думите и.. Незная защо реагира така... Има ли значение, че цитото е пети ден от цикъл и резултата от смата конизация!
Важното е, че аз се панирах страшно много!

# 411
Момичета, искам да ви попитам още нещо, а дали е възможно да даде фалшива група ако има и малко кръв по намазката, защото чух докторката да казва, че има още леко менструално кървене което се стича от канала?
Благодаря  ви още ввднъж!

# 412
Успокой се! Не може само със страх да се живее. И аз не знам какво ме чака, нито никоя от нас тук. Било то с добри или лоши моментни резултати.
Живей си живота, радвай се на хубавите неща! Всичко ще се нареди, ще видиш!
Мисля, че чпв типизирането е по- достоверно от цитото. А имаш и добър колпоскоп. Спокойно!

# 413
Gvendolin72 Успокой се. Според мен е трябвало да изчакаш да приключи напълно менструалното кървене и тогава да се вземе проба за цитонамазка. Това, което аз знам е, че е най добре между 7ми и 12ти ден от цикъла да се прави цитонамазка (така ми е казвала лекарката).
Геника, по думите на лекарите, е най-прецизна в изследването на ЧПВ, щом са били отрицателни всички типове и колпоскопа е чист не се притеснявай толкова много. Проведи курса на лечение и след 3 месеца пак на контрола.
Ако много се притесняваш можеш да отидеш за второ мнение, но според мен изчакай.

# 414
Аз да попитам някоя от вас да е ходила на рехабилитация във ВМА. Гинеколожката ме праща при проф. Троев на рехабилитация заради 'хроничен салпингит и оогорит'. Някоя да има някакв опит в тези неща?

# 415
  • София
Някой като моя случай? 4 дни след обгаряне на ерозио имам кървене като цикъл, което си продължава вече цяла седмица... Докторът каза да чакам да спре, явно не е странно. Но защо не казват за такъв ефект... Нямам болки или нещо такова, просто все едно отново съм в цикъл толкова скоро. Някой с някакво мнение? Ще се радвам!
Точно същото се получи и при мен. Гори ми го д-р Станков. Имах ектопия без признаци на атипизъм, не ми взима биопсия, защото нямало смисъл. Според него след прегледа ми беше дошъл цикъла.

# 416
  • София
Мисля, че лекарката е по-предпазлива, какро казваш, а и още повече като ме види да влизам в кабинета цялата като есно кълбо от страх го прави и за мое успокоение... Днес това ми е и втори колпоскоп слвд конизацията от който не вижда нищо лошо или нещо дая притеснява... Беше много ама много изненадана от резултата който видя от цитонамазката... Хвърли листа и каза "Това пък го е гледал и Ганчо.. Хем съм му написала, че е в края на цикъла и резултат от хистологията на конизацията Cin 1-2.. "Предавам буквално думите и.. Незная защо реагира така... Има ли значение, че цитото е пети ден от цикъл и резултата от смата конизация!
Успокой се, реално cin 1-2  и 3д на цитонамазка е едно и също.
Кръвта може да замъгли резултатите и да не се види добре цитонамазката.
Доволна ли си ит Кюркчиева? Аз също си мисля да я посетя като второ мнение (иначе си ходя при Станков),

# 417
Успокой се, реално cin 1-2  и 3д на цитонамазка е едно и също.
Кръвта може да замъгли резултатите и да не се види добре цитонамазката.
Доволна ли си ит Кюркчиева? Аз също си мисля да я посетя като второ мнение (иначе си ходя при Станков),
Да изключително доволна съм от Кюркчиева, много внимателна, усмихната и всичко ти обяснява, което те интересува и най-вече разбира си от работата!

# 418
Здравейте момичета, някой дали има информация за д-р Ганчева, дали прегрежда вече?

# 419
Момичета, мили днес плача, но от щастие...накратко:
Днес отидох при гинеколожката при която ходя понякога за да ми вземе нова цитонамазка  с идеята да я занеса в онкологията при Доцент Милев.
Доцента видя цитонамазката и каза, че съм отличничка и няма нищо такова от това което е написал Ганчев... Отиде да вземе и стъкалцата от вчерсшната ми цитонамазка и от нея няма нищооо... И от двете съм ПАП 2.. И Милев и Кюркчиева се ядосаха от цялата тази история и голям скандал спретнаха на "ДОЦЕНТ ГАНЧЕВ"... Ето ви и резулата.... Боже не го проумявам всичкото това нещо! Изводи си направете!

Общи условия

Активация на акаунт