Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 55 205
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Той си има дубльор ,казва се Кройф Simple Smileползвал го е при езда и.. за друго не знам Simple Smile

Този Борислав ,дружка му е,ама на всяка негова снимка коментира и то основно глупости,така че не е човек от който може да се черпи достоверна информация.

# 136
Той си има дубльор ,казва се Кройф Simple Smileползвал го е при езда и.. за друго не знам Simple Smile

Този Борислав ,дружка му е,ама на всяка негова снимка коментира и то основно глупости,така че не е човек от който може да се черпи достоверна информация.

Виждала съм коментари от него под снимки на Диана. Явно и с нея е дружка.

# 137
Днес много се смях на тази снимка.
Димо с тази физиономия е уникален.Grinning
Скрит текст:

# 138
По принцип във всеки един сериал двойките си вървят в комплект на събития, снимки, участия и т.н, елементарен маркетинг, винаги гледат да изстискат максималното от тях. Само нашите хубавци надалече един от друг. Подозирам, че са снимали епизодите на различни етажи и после са ги монтирали заедно Joy
Това е задължително при промотиране, като има двойки те да са заедно на подобни събития.
Ти пък само на различни етажи, направо в различни дни са снимали и след това са монтирали Joy, там на срещата са се видели.
Но от снимката, която ти ни показа преди дни й посланието на Диана към дъщеря му показва, че тя е близка с нея, не казвам, че има нещо между тях, но чак пък да не го познава поне малко като човек....не вярвам.

Физиономията на Димо е убийствена Joy

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 23:17 от maichetoo0o

# 139
Значи всички ги е имало като картонени фигури и с някои от тях се помъчиха да ни объркат докато и те са били объркани накъде да продължи сценария.

# 140
Аз стоя и се чудя Димо дали гледа отчаяно или влюбено Joy А Вергов определено има чувство за хумор - винаги пуска смешни коментари Simple Smile

# 141
Отчаяно разбира се. Откакто се появи Вергов и му паднаха акциите Smile

# 142
Хахаха, къде се вре Димо между шамарите Joy

# 143
И аз усещам явен стремеж на нашите хора да не им свързват имената заедно. Hякой от двамата или е притеснен или му е откровено неприятно. Подобни уточнения, как не го познавала добре като човек, са си направо съмнителни (но че се целувал талантливо много ми хареса Laughing). Вергов и той, уж по интервюта все се изказва, че не дава ухо на жълтата преса, а пък на фен срещата възможно най-далеч от нея седнал (прави впечатление по снимкитe), пък качил качил обща снимка в инстаграм, пък после взел, че я изтрил...  Laughing Mоже и чувствата на дъщеря му да щадят обаче, не се знае тя как приема тази история.
А някой, който е чел интервюто в ЕVA, може ли да издаде защо Диана не била ходила две години на училище? Това за основното и средното образование ли се отнася и или става въпрос за двете години, когато е прекъсвала в Художествената академия и НАТФИЗ?

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 00:26 от Zlati***

# 144
На 15-16 години решила, че иска да следва рисуване в Художествената академия, била си вкъщи и рисувала постоянно и за това не ходила на училище, любимо й било графиката и затова правила предимно портрети...казва, че е изкарала изненадващо високи оценки на матурите. Smiley
Е то и предният път отговорът й за целувките с него беше добър, че знаела само  как героят му се целува Joy

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 00:06 от maichetoo0o

# 145
Благодаря, maichetoo0o. Повечко е бягала от училище значи, а не че изцяло е прекъснала Laughing

# 146
  • 221B Baker Street
Аз в последното интервю на Вергов четох, че бил влюбен, имал жена до себе си, но за нищо на света нямало да я покаже пред камерите. Но и той самия казва за себе си, че си е темерут и в любовта.

# 147
Добре де, тия хора как ги крият половинките си? Не излизат ли навън, не ги ли засичат?

# 148
Изобщо не разбирам хората какво ги вълнува дали е влюбен и в кой или коя. Би трябвало да ни интересува това което прави за публиката, а не това което се опитва да скрие от нея. Личния живот на звездите лично мен изобщо не ме интересува.

# 149
Хахаха, къде се вре Димо между шамарите Joy

Еее, Димо е класа ! Недейте така !
Вергов блесна, защото го забъркаха в силна любовна история, но ако беше останал просто директор, който се опитва да променя здравната ни система, надали щеше да набере такава преднина.

Общи условия

Активация на акаунт