Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 55 209
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Останала е със страхотни впечатления от него като актьор, но като човек не го познавала.
Ох беее, четири месеца работиш с някого рамо до рамо, по 14 часа на ден, от които 14 часа, сигурно 12 са ти с него, щото такива са ви сцените, чакате между дублите, повтаряте ги, играете ги, обаче видиш ли, не го познаваш като човек. Да, да! Тия двамата или не се понасят, или се обичат, трето положение няма Smile

Яница, благодаря за прекрасната песен, много ми е любима и на мен. А жената е Красена Ангелова, фотографката, която ги снима, и благодарение на която всички сме се накичили с аватари Smiley

# 121
Абе не вярвам да не се понасят - нали се говори, че е супер близка с дъщеря му, имат снимки заедно. Някакси не ми върви да не го трае него, а да се снима с 15-годишното му дете

# 122
И аз идвах да напиша за интервюто й за Eva, но yanitsa.s ме е изпреварила Smile .Снимките са прекрасни, има две на, които тя е прегърнала вълка Heart .Отгледана от баба си, от рано е трябвало да порасне и да бъде самостоятелна. Имала фобия от влечуги, но след като отишла в зоомагазин за храна на котката си, видяла брадата агама или брадат дракон(мислех, че е игуана)и въпреки страха си пъхнала ръка в терариума и си го прибрала в къщи след това Simple Smile.На края на статията ми стана тъжно, има текст написан от дресьора и думи на Диана за бащата на вълка, с който трябвала всъщност тя да се снима, но той бил болен и се снимала със сина.За сина е написала Диана, че си откраднал няколко целувки от нея, дори животните искат целувка Joy. Възрастният вълк бил там и ги наблюдавал през цялото време кротко. Диана казва, че интуицията й сякаш я накарала да отиде при него да го погали и му казала, че всичко ще се оправи,целият екип и младият вълк отишли при тях, направили няколко снимки с него, по-късно този ден вълкът,ще използвам думите й отишъл към Съзвездието Вълк Cry Май това е Терес-възрастният вълк

Fairy, напълно съм съгласна с поста ти относно Диана,харесвам тази неподправеност в нея, както ти я нарече преди дни-многолика. Като човек работещ с деца, мога съвсем отговорно да кажа, че въображението им няма рамки и 7 годишни деца бяха много впечатлени от рисунките в книгата й, цитирам дословно: "много са хубави,не са бебешки".

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 21:52 от maichetoo0o

# 123
А, да, Дона, това го бях забравила. Значи четири месеца снимаш с някого, супер близка си с дъщеря му, но не знаеш що за човек е. Айде, бе! Stuck Out Tongue

Това е Терес, да, тя го беше сложила на страницата си и аз се учудих защо се казва Терес, като вълчето на раменетe ѝ имаше друго име, а то каква била работата...

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 21:43 от Fairy

# 124
А, да, Дона, това го бях забравила. Значи четири месеца снимаш с някого, супер близка си с дъщеря му, но не знаеш що за човек е. Айде, бе! Stuck Out Tongue

Ама и за обичането не съм убедена - твърде са ми различни, освен това гледах снимки от премиерата на Междузвездни войни в София, а там той беше с женаси и дъщеря си
 Струва ми се, че се дърпат да кажат каквото и да е един за друг, да не би сличайно да се разчете по грешен начин ( както беше коментирано вече)

# 125
Останала е със страхотни впечатления от него като актьор, но като човек не го познавала.
Ох беее, четири месеца работиш с някого рамо до рамо, по 14 часа на ден, от които 14 часа, сигурно 12 са ти с него, щото такива са ви сцените, чакате между дублите, повтаряте ги, играете ги, обаче видиш ли, не го познаваш като човек. Да, да! Тия двамата или не се понасят, или се обичат, трето положение няма Smile

Яница, благодаря за прекрасната песен, много ми е любима и на мен. А жената е Красена Ангелова, фотографката, която ги снима, и благодарение на която всички сме се накичили с аватари Smiley

И на мен това ми беше много странно като го прочетох. Как 80 % от сцените в сериала са й с него и се подразбира, че са постоянно заедно и не да го опознае поне малко. Тук нещо ми намирисва. Grinning Отбягва да говори за него каквото и да е било. Това ми е направило впечатление при всички изчетени и изгледани интервюта с нея досега. Питат я за него, а тя отговаря с едно-две изречения набързо и дотам, но не ми изглежда да й е неприятно като го споменават, съдя по интервюто и от "Събуди се", а и сега в това й е било смешно.

# 126
Както казах, нямам претенции каква е истината, ама така се дърпат и пазят, че чак ме досмешава Grinning Всеки момент очаквам да каже - о, ама аз с Вергов ли съм играла, не знаех Joy
Освен ако той за четири месеца не е излязъл от ролята нито веднъж Joy

# 127
Ето ги двамцата на фен срещата един до друг. Grinning Heart

Скрит текст:

# 128
Само дето на тая фен среща той седна до Мазов, а тя кротичко си отиде самичка на диванчето, имаше клипче някъде. После сигурно са го накарали насила да седне до нея Joy

# 129
Ето ги двамцата на фен срещата един до друг. Grinning Heart

Скрит текст:
Ма как са седнали в двата края Joy , дане би някой да каже нещо.
Но само Диана са питали подобни въпроси, става и супер неудобно да говори за това....та както казахте вие чак забавно. Joy

# 130
Оф, вярно, то такова дърпане, мълчане - как да не си помислиш нещо?

# 131
И на мен ми е странно.Защото когато Диляна снимаше с него,след това в едно интервю  каза,че  била малко предубедена към него,но след  като си партнирали,разказа колко ги разсмивал и им носел торти в почивките .

# 132
По принцип във всеки един сериал двойките си вървят в комплект на събития, снимки, участия и т.н, елементарен маркетинг, винаги гледат да изстискат максималното от тях. Само нашите хубавци надалече един от друг. Подозирам, че са снимали епизодите на различни етажи и после са ги монтирали заедно Joy

# 133
Само не ми казвай, че голото дупе е било на дубльор????? JoyJoy

# 134
Странна работа са тия двамата. Мистерия ще си останат явно. Grinning А снимката я дръпнах от фейсбук и под нея имаше коментар от мъжа който играеше хокеиста и приятел на Банков, който гласеше "Тия двамата и тука ли са заедно?". Grinning

Общи условия

Активация на акаунт