Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 55 151
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Ще страдам повече ако  изпратят Калин на мисия в Сирия  newsm78 . Все пак с него  сме  през всичките сезони .
Огнянова ще я " прегорят"  с поредния нов и доста хора тук ще са неприятно изненадани .
С доцент Банков ще излезе  :дойдох , разбърках , забих и се разкарах .Ще е много тъпо  от страна на сценаристите  ако поне в един епизод не направят някакво приключване на неговата история .
Не че много ме вълнува  жена му , но заради емоционалното  "освобождаване" на Огнянова .

# 271
Не е ли да те гонят и натискат по коридорите и кабинетите .. Mr. Green
Вече я гониха и натискаха, разбиха й сърцето и повече с такава тактика не върви, а и ще се повтарят. За този момент си мислех, че й е нужен някой по-нежен да я утешава чрез повече романтика. Грубоста вече я видяхме.
Да, и аз мисля, че й трябва някой с по-лек характер, който да й подарява шоколади и цветя, да я ухажва и да не я натоварва със собствения си тежък емоционален багаж.

Във фесйбук попаднах на снимки от първия снимачен ден, няма да ги търся да ви ги показвам, защото нямаше нищо интересно, снимките бяха на снимачния екип, който беше събран в коридора на болницата и една снимка на клапа, на която пишеше „Зорница, София, 06.01.2018”.
Значи, бъдете спокойни, снимките са започнали Grinning

# 272
  • Кърджали
Спрете се бе, хора, аз не мога да ви изчета, камо ли да ср включа адекватно. То и неадекватно не мога
..
Ще се успокоя като видя снимка че Вергов снима в сериала. Още повече като пуснат снимка на клапа "Банков и Зорница"

# 273
Явно снимките започват с нашето момиче. Grinning Ама като гледам май Вергов днес не е на снимки. Следя и него, и дъщеря му в Инстаграм и двамата пускат някакви story-та, на които се вижда как яздят коне заедно.

# 274
За мен е кристално ясно, че дори и да се върне, ще е на по-късен етап, така че нека релаксира човекът Grinning

# 275
Явно снимките започват с нашето момиче. Grinning Ама като гледам май Вергов днес не е на снимки. Следя и него, и дъщеря му в Инстаграм и двамата пускат някакви story-та, на които се вижда как яздят коне заедно.
Да,така е.Няма да се върне ,казвам ви  Crossing Arms
За мен е кристално ясно, че дори и да се върне, ще е на по-късен етап, така че нека релаксира човекът Grinning
Дай,Боже  newsm17

# 276

Да релаксира, че после много работа го чака. Grinning

# 277
Да,така е.Няма да се върне ,казвам ви  Crossing Arms

Ее нека не бъдем черногледи. Сценаристите ще ни изненадат, ще видите. Wink

# 278
  • Кърджали
И аз не вярвам Банков да се върне в първите епизоди. Но му давам почивка най-много 5-10 серии и да се връща от Германия.  По възможност сам (разведен или вдовец според желанието на сценаристите, те и без това по някое време ще забравят.)

# 279
И аз не вярвам Банков да се върне в първите епизоди. Но му давам почивка най-много 5-10 серии и да се връща от Германия.  По възможност сам (разведен или вдовец според желанието на сценаристите, те и без това по някое време ще забравят.)

Както иска да се връща, само да се върне, нямам претенции. Grinning Според мен щом персонажът Зорница остава в сериала няма как да я оставят без Банков. Та ние в 90 % от случаите я свързваме с него. Просто не ми е логично тая история да приключи и просто да я забравят, за да я вкарат в друга. Все нещо ще измислят в името на рейтинга и тяхната любима драма Grin да вкарат за няколко епизода Вергов. Същата работа е и с Борис, макар че при него като че ли е по-различно и по-лесно.

# 280
Сценаристите какво искат в случая няма значение, то е ясно тяхното желание. Въпросът е той какво иска и дали му се занимава предвид натоварената му програма.
Но няма значение, аз се вълнувам, че са почнали и разчитам да ми е все така интересно:)

# 281
Ето кратко видео от новините по Нова телевизия.

# 282
Fairy, дай моля те линк към снимките, нищо, че не са интересни Simple Smile Жадна съм за всякакво инфо Simple Smile

# 283
# 284
Сценаристите какво искат в случая няма значение, то е ясно тяхното желание. Въпросът е той какво иска и дали му се занимава предвид натоварената му програма.
Но няма значение, аз се вълнувам, че са почнали и разчитам да ми е все така интересно:)

И аз все това се каня да напиша, но се отплесвам по друго.
Още от както се заговори в предния сезон, че Банков заминава в Германия, започнаха едни коментари, критики и молби към сьенаристите да го върнат. А всъщност дали ще участва зависи от Вергов. На сценаристите им е пределно ясно, че той вдигна сериозно този сезон и няма да се лишат доброволно от него.

Зорница смятам, че ще я оставят дори и без Банков, защото ако нея я няма не останаха герои, а и в момента интереса към нея е доста голям. Може би се надяват, че тя ще компенсира липсата на Вергов до някаква степен с друга интрига около нейния персонаж. 

Общи условия

Активация на акаунт