Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 55 140
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
По принцип се дава целият сценарий за епизода, но нашите снимат разбъркано и сигурно получават за седмицата, това което ще снимат само, като ги има репликите на партньора. И аз се чудя за репетициите, едва ли ги хвърлят директно да снимат преди няколко пъти актьорите  да са го и изрепетирали.

# 256
Много ми е забавно как седим и мислим имена, развития, сценарии - накрая вкарат някакви, за които даже не сме предполагали Grinning Grinning и ще има шок и ужас хахахах
Сега ве замислих, че Михаил Билалов ми е подходящ за ролята на “бившия”. То и той е малко старичък де...

# 257
Стари или млади всички имат нужда да са обичани и щастливи. Зорница също. Ако се намери някой да я изведе от самотата и да я кара все по-често да се усмихва изобщо не смятам да му броя годините. Дори няма да искам и да е задължително поне доцент. Нито дори да е директорът.

# 258
Добро утрооо на всички!!!
Надявам се да ни покажат нещичко за началото на снимките на 5-ти сезон, така да се смилят над нас особено за най-наболелия ни въпрос-кой ще е директор? Wink Smile
Михаил Билалов е страхотен актьор, ролята на директор би му отивало, но до Зорница никак не си го представям.

# 259
Добро утро.Добре,човек да не легне малко да поспи..и сте изписали света,нощни птици такива  Grinning
Както виждам Х.Шопов набира гласове.Стар бил,ама нали и нашата мома го играе над 35,а пък както разбрахме и от самата нея,обича си батковците Laughing
Какво я размятате тази меланхолия Ковачев,ми човек може да почине от такива благовъзпитани мъжленца Crossing Arms
Не е ли да те гонят и натискат по коридорите и кабинетите .. Mr. Green
Ех,липсваш Вергов...липсваш момче  Heart Eyes
Ако вкарат Шопов-старши и се върне Вергов...за мен ще настане дилемата на века !!!

# 260
Много ми е забавно как седим и мислим имена, развития, сценарии - накрая вкарат някакви, за които даже не сме предполагали Grinning Grinning и ще има шок и ужас хахахах
Сега ве замислих, че Михаил Билалов ми е подходящ за ролята на “бившия”. То и той е малко старичък де...

Билалов е супер, но не е красавец, какъвто търсим за Огнянова.
Казвам ви аз, само Даниел Крейг ще ни свърши работа.
Бил е на мисия в Слънчев бряг, скарал се е за парко място с местните мутри, те са го простреляли в слабините и Зорница го оперира по спешност.

# 261
Добро утро.Добре,човек да не легне малко да поспи..и сте изписали света,нощни птици такива  Grinning
Както виждам Х.Шопов набира гласове.Стар бил,ама нали и нашата мома го играе над 35,а пък както разбрахме и от самата нея,обича си батковците Laughing
Какво я размятате тази меланхолия Ковачев,ми човек може да почине от такива благовъзпитани мъжленца Crossing Arms
Ех,липсваш Вергов...липсваш момче  Heart Eyes
Ако вкарат Шопов-старши и се върне Вергов...за мен ще настане дилемата на века !!!

Ох, като я видеше в гръб и направо..

# 262

Бил е на мисия в Слънчев бряг, скарал се е за парко място с местните мутри, те са го простреляли в слабините и Зорница го оперира по спешност.
Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 263

Оооооооо Даниел Крейг!!!! Аз ще го оперирам него! Неее, Билалов го виждам по-сково основно като директор и БИВШ на Зорница. Който и да й докарат, накрая да си я съберат с Вергов/Банков. На друг не я давам!  Дори и на Шопов(таткото), когото иначе обожавам

# 264
И за мен. Хр.Шопов, с този поглед, ммм. Kак умее да го играе и влюбен, и наранен...От друга страна, за втори път разделена с Банков, не мога да го преживея  Laughing
Hо правя същите залагания за директор. Вътрешен - Захариев, външен - Хр.Шопов.
Дано тези дни покажат нещо от снимачната площадка. Поне някой от новите герои да видим.

# 265
По принцип се дава целият сценарий за епизода, но нашите снимат разбъркано и сигурно получават за седмицата, това което ще снимат само, като ги има репликите на партньора. И аз се чудя за репетициите, едва ли ги хвърлят директно да снимат преди няколко пъти актьорите  да са го и изрепетирали.
Като се замислиш, ние седим, храним сценаристите, ядосваме се, обаче зад тези епизоди стои къртовски труд от страна на всички. То едно на ръка да напишеш сценария, но после всяка секунда трябва да се опише - пациентът влиза, поглежда наляво, повдига си едната вежда, докторът се усмихва под ъгъл от 45градуса...разбирате ми идеята. Това са тонове изписани страници. После да подготвиш всяка сцена, 2минути сцена, сигурно се приготвя един час всичко...и т.н. Признавам си, че ми е страшно любопитно самата технология на снимане, как актьорите успяват да влязат в образа и съответната емоция и всичко останало.  

В крайна сметка след всички прогнози, yahoo е прав - стига да е щастливо нашето момиче, да довеждат когото искат.

Майче, не само нашите снимат разбъркано, това си е установена практика, в много сериали, които съм гледала и после чела за тях, казват, че така правят - снимат разбъркано.

# 266
Така е ,Fairy колко си права.Много труд е това.А как ми е интересно всичко, около създаването на филм.
Моята детска мечта беше да стана актриса.В училище все бях първа в такива дейности.И целият този процес ми е адски интересен.
Затова съм малко критична,гледам всичко под лупа Simple Smileи гледам филми на килограм Simple Smile

# 267
Амбър, аз разсъждавайки какво искаме да се случи, се замислих, че да речем мога да си представя най-общо историята. Обаче след това трябва да се измислят детайлите, ежедневните случки, при които героите се срещат, какво си казват, как си го казват, отделно медицинските казуси, които на всичкото отгоре така трябва да се измислят, че да съберат лекари с различни специалности. После да не се забрави образът какво е правил, та да не стане шизофреничен...това последното понякога не им се получава добре Grinning
Но като цяло мащабът ми се струва огромен и не мога да си го представя дори.

# 268
Малко смях :
Скрит текст:
"Рецепцията на хотела в Полски Тръмбеш.
-Добър ден,може ли една стая!
-Да(звъни по телефона).
Сиси,ела,че имаме да приемаме човек.Simple Smile
Скрит текст:
Йордан Йовчев влиза да потренира случайно във фитнес в Добрич.Фитнес маниак трениращ там го наблюдава:
-Абе,гледам имаш данни,ако си бил по-упорит и си започнал по-рано,можело е да излезе нещо от теб  Grinning
Скрит текст:
Хепиту Варна
Аз:-Извинявайте ,може ли един пепелник!
Сервитьорката:-Съжалявам ,кухнята приключи.

Това са смешни случки,разказани лично от Вергов Mr. Green
Това за Честит празник,ако имаме празнуващи Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 яну 2018, 10:45 от *Амбър*

# 269
Вече я гониха и натискаха, разбиха й сърцето и повече с такава тактика не върви, а и ще се повтарят. За този момент си мислех, че й е нужен някой по-нежен да я утешава чрез повече романтика. Грубоста вече я видяхме.

Общи условия

Активация на акаунт