Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 55 186
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Вчера като споменах Под прикритие се сетих за Бойко Кръстанов, там беше много добър.....но пък няма да седи добре до Диана Smile ох, много сложно, или не ги харесваме или пък няма да си отиват Joy

# 301
Ох, бе, Майчеее, тоя е момченце, не става за Зорница Joy
Инви, и аз мисля да го следя онзи орлиновия сериал Simple Smile

# 302
За Бойко Кръстанов и аз се сетих, но някак не си го представям в ролята на лекар. Той има твърде младежко излъчване. Но пък като за специализант става.
Много бих се радвала ако поканят някой български актьор, който е по-известен в чужбина отколкото тук - като Христо Живков и Юлиан Костов, например.

# 303
Оуу, Инви, Христо Живков много ми допада, не го знам като актьор как е, но като мъж ми е идеален за Зорница:grinning:

# 304
A Плачков може,може  Flutter.Орлин е много хубав,ама нещо дечко ми идва и той.
На Бойко съм голяма фенка,той като визия е слабичък,но каква зверска игра направи  Heart Eyes
Девойката в "Под прикритие" беше гадже първо на Захари,после Бойко достойно го замести,нищо ,че е хилавичък.Истинският мъж е поведение,а не визия Simple Smile
На мен Х.Живков изобщо не ми харесва като мъж,а пък откакто беше в ББ и вече ми е анти.

Последна редакция: сб, 06 яну 2018, 19:20 от *Амбър*

# 305
  • тук, на мястото си
Голям смях ударих с вас.  Само как подхвърляте Зорница ту до един, ту до друг,  та чак и брата на Банков.  така вече става латинотурскоиндийски  сериал  с  американски привкус.
Това Зорница София дали не значи, че точно тази която играе във "Воевода"  ще участва? За нея  досега не се бях сетила.

# 306
Алфея, ние хубаво я подхвърляме, ама те вече са я харизали на някого, съмнявам се, че тепърва ще го избират Grinning
Така че на нас ни остава само да гадаем в чии прегръдки ще се озове и да се надяваме, че тя ще е доволна, щото ние май все няма да сме Joy

# 307
Много ще е хубаво да е там където трябва, обаче май ще се примиря с всяко решение на сценаристите стига да я видим щастлива и усмихната в следващия сезон. Пък кой знае и ние може да сме доволни накрая дори и да не е любимото ни магаре Банков Grinning Само да не се окаже още по-голямо магаре, че ще е прекалено вече. Grinning Ще поживеем и ще видим както се казва. Аз вече нямам търпение да гледам новия сезон, а те снимките едва днес са започнали.

# 308
Голям смях ударих с вас.  Само как подхвърляте Зорница ту до един, ту до друг,  та чак и брата на Банков.  така вече става латинотурскоиндийски  сериал  с  американски привкус.
Това Зорница София дали не значи, че точно тази която играе във "Воевода"  ще участва? За нея  досега не се бях сетила.

Или пък да снимат сцени със Зорница и София (майката на Наталия) поотделно или заедно. Аз и това си мисля.

# 309
Ох, бе, Майчеее, тоя е момченце, не става за Зорница Joy

Бойко може да го дадем на Вяра, ако се върне и да стане един любовен триъгълник пак. Grinning Те и без това играха двойка в "Стъклен дом" и си подхождат визуално поне.

# 310
Плачков визуално ми напомня малко на Вергов. Освен да го включат като по-малкия брат на Банков, който също е лекар и по препоръка на брат си кандидатства за работа в Св. Кирил. И по някаква случайност пламва искрата между него и д-р Огнянова. А пък после се завръща Банков и става драматично...Laughing

Леле, тука ще е голяма драма !

# 311
Плачков визуално ми напомня малко на Вергов. Освен да го включат като по-малкия брат на Банков, който също е лекар и по препоръка на брат си кандидатства за работа в Св. Кирил. И по някаква случайност пламва искрата между него и д-р Огнянова. А пък после се завръща Банков и става драматично...Laughing

Леле, тука ще е голяма драма !

На сценаристите може да им хареса тая идея за сценария. Те нали много обичат драмата, а в тоя случай ще я има доста. Grin То така Банков ще си вкара автогол без да иска. Няма как да знае, че брат му евентуално ще се забърка с Огнянова и ще му я отмъкне. Grinning

# 312
  • тук, на мястото си
Fairy,  точно за  Зорница не вярвам да имат предварителен сценарий. Всичко около тях двамата с Банков се менеше  всеки епизод,  значи всичко се решаваше в крачка. Пък и допреди един месец не знаеха дали ще снимат нов сезон.

yanitsa.s, за Зорница Огнянова  и София Стаменова не се сетих, но пък няма "и" между двете имена.

# 313
Fairy,  точно за  Зорница не вярвам да имат предварителен сценарий. Всичко около тях двамата с Банков се менеше  всеки епизод,  значи всичко се решаваше в крачка. Пък и допреди един месец не знаеха дали ще снимат нов сезон.

yanitsa.s, за Зорница Огнянова  и София Стаменова не се сетих, но пък няма "и" между двете имена.

Кой знае, може да са го написали просто така колкото те да си го разбират. Wink

# 314
Днес сте много активни, то не са сценарии, не са чудеса Simple Smile Супер е Simple Smile
Аз си мислех нещо друго - трябва ли изобщо на Зорница да й търсят веднага друг мъж - поне в първите 10тина епизода не ми се струва нормално. Все пак като си преживял такава “връзка” с толкова болка, ще имаш нужда от време, за да се съвземеш. А и да не забравяме, че въпреки разделени, тя все още обича Банков и не вярвам да се хвърли в обятията на друг.Наистина ще се радяам ако покажат един силен женски персонаж, който няма някой мъж, около когото да гравитира, а върши чудеса в урологията ( може и шеф на отделението да стане).
Към Плачков аз имам някаква непоносимост, но идеята за Валери Йорданов ми хареса - виждам го като лекарят гений, но бунтар, който не спазва много правилата на болницата, но спасява положението - нещо като доктор Хаус Joy
А идеята Зорница да се залюби с брата на Банков.... не че сценаристите не са способни на всичко, ама не вярвам нещо Зорница да го направи, не е толкова ненормална Joy

Общи условия

Активация на акаунт