Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 55 218
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Чета, чета и само се сещам за Дързост и Красота - такива щуротии само там имаше Joy Още не мога да забравя как Брук първо беше със сина, после беше с бащата, роди дете от бащата (тоест с едни гърди напред е пред Зори), а имам някакъв спомен, че в самоооото начало беше с другия брат JoyJoy Laughing

# 331
Чета, чета и само се сещам за Дързост и Красота - такива щуротии само там имаше Joy Още не мога да забравя как Брук първо беше със сина, после беше с бащата, роди дете от бащата (тоест с едни гърди напред е пред Зори), а имам някакъв спомен, че в самоооото начало беше с другия брат JoyJoy Laughing
То при тия обстоятелства Зорница просто не може да я стигне. Grinning

# 332
Извинявайте, ама ако някой от Боливуд прочете  последната страница,  със сигурност скоро ще гледаме нов индийски сериал. Grinning
Мхм, а като се сетя, че една събудила се от кома жена ни дойде в повече... Joy
Май ни дойде в повече още когато се оказа, че е жива в кома. Joy
Аз това, макар и трудно, го преглътнах, но помня, че казвах, че ще им простя, само ако не я съживяват. Ама те явно не се нуждаеха от прошката ми Joy

# 333
  • тук, на мястото си
JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

Сценаристите на Дързост и красота халва да ядат пред сценаристите  от  БГМама!

# 334
  • Кърджали
Разсмивате ме...
Тъй и тъй не мога да се включа адекватно, поне да ви похваля за идеите за сценарий. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 335
Изключително ми е любопитно дали ще успеят да опазят така тайнствените си нови попълнения до началото на сезона или все пак ще изтече информация.

# 336
Извинявайте, ама ако някой от Боливуд прочете  последната страница,  със сигурност скоро ще гледаме нов индийски сериал. Grinning
Мхм, а като се сетя, че една събудила се от кома жена ни дойде в повече... Joy
Май ни дойде в повече още когато се оказа, че е жива в кома. Joy
Аз това, макар и трудно, го преглътнах, но помня, че казвах, че ще им простя, само ако не я съживяват. Ама те явно не се нуждаеха от прошката ми Joy

Помня когато мина серията в която срещата им се провали заради първото обаждане от Германия. Четях сума ти коментари след нея с предположения как жената е жива и в кома. Толкова им се ядосвах какви неща си мислят и пишат и се надявах да не е вярно. Ами не ама да, стана точно това накрая. Виках си тия всичките хора или са някакви ясновидци или сценаристите четат какво се пише и в движение са решили, че това е блестяща идея за развитие на драмата. Grinning

# 337
Като гледам само преди 1-2 седмици какви бяха желанията за Зорница, от Вергов и никой друг сега сме на всеки горе-долу свестен стига да е щастлива, а след 2-3 месеца ако изобщо остане някой още да гадае ще е просто каквото й е “писано”. Аз вече съм доволен, че ще участва и ако не страда много ще съм ОК. При тези сценаристи и реален поглед върху нейната ситуация не се надявам на повече, но позволявам и да ме изненадат.

# 338
Мислех ,че няма да ми се гледа 5 сезон без Вергов,но сега ще гледам от живо любопитство кой от вашите сценарии ще използват Simple Smile

# 339
  • тук, на мястото си
Още от миналия сезон си мисля, че четат тука, а след  съживяването на жена му съм сигурна, че черпят от тук много идеи.

# 340
Мислех ,че няма да ми се гледа 5 сезон без Вергов,но сега ще гледам от живо любопитство кой от вашите сценарии ще използват Simple Smile
Оф, то и на мен не ми се гледа без Вергов....
Трябва да вземем да ги запишем някъде, че много станаха хахаххаах

# 341
Сигурна съм, че все някой от всичките сме го уцелили. Да вземем да ги оформим и да им ги изпратим в завършен вид. Grinning

# 342
Hаредили сте цял отбор мъже за наша Зорница  Laughing
А на снимките от фейсбук, Зорница София името е режисьоря. То си пише Dir отпред , както и отдолу прозира името на Павел Веснаков. Явно не само сред актьорите ще има нови лица. Големи тайни този сезон, чак започвам да се дразня  Mr. Green

# 343
Ми извинявайте, ама мисля, че ние изчерпателно ги изредихме всички налични актьори, просто няма шанс да не сме познали Joy

Хахаха,yahoo, към края на сезона очакванията ще ни се сведат до „бе квото ще да става, само да не я махат от сериала” Joy

Аз мисля обаче, че нашето момиче ще има много хубави моменти, звездите ми говорят. Sunglasses

# 344
Нормално е да пазят тайна като са ни видяли колко сме добри. Само да споменат новите актьори и вече ще сме разписали половината сценарий тука.

Общи условия

Активация на акаунт