Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 55 226
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Fairy,  точно за  Зорница не вярвам да имат предварителен сценарий. Всичко около тях двамата с Банков се менеше  всеки епизод,  значи всичко се решаваше в крачка. Пък и допреди един месец не знаеха дали ще снимат нов сезон.
Според мен са имали план за тях, но рязко го смениха по едно време, за това и жена му оживя изведнъж, беше толкова абсурдно, че........ Joy

Зорница да се залюби с брата на Банков.... не че сценаристите не са способни на всичко, ама не вярвам нещо Зорница да го направи, не е толкова ненормална Joy
Тя може да не е, ама сценаристите са  Joy доказвали са го неведнъж.

# 316
И аз мисля, че са имали друг план, който не е включвал раздяла накрая. И според мен е вероятно да са планирали да заминат двамата заедно, без жената да се е събудила и в крайна сметка да са решили нея да я оставят. Не знам, те си знаят какво им е било в главите, но вярвам, че са избягали от първоначалната идея. Просто образът на Банков се промени твърде драстично и лъжата за жена му беше в абсолютен противовес на цялостното му поведение, а пък лекия опит за самоубийство беше изключително неадекватен на фона на живата му жена.

# 317
Днес сте много активни, то не са сценарии, не са чудеса Simple Smile Супер е Simple Smile
Аз си мислех нещо друго - трябва ли изобщо на Зорница да й търсят веднага друг мъж - поне в първите 10тина епизода не ми се струва нормално. Все пак като си преживял такава “връзка” с толкова болка, ще имаш нужда от време, за да се съвземеш. А и да не забравяме, че въпреки разделени, тя все още обича Банков и не вярвам да се хвърли в обятията на друг.Наистина ще се радяам ако покажат един силен женски персонаж, който няма някой мъж, около когото да гравитира, а върши чудеса в урологията ( може и шеф на отделението да стане).
Към Плачков аз имам някаква непоносимост, но идеята за Валери Йорданов ми хареса - виждам го като лекарят гений, но бунтар, който не спазва много правилата на болницата, но спасява положението - нещо като доктор Хаус Joy
А идеята Зорница да се залюби с брата на Банков.... не че сценаристите не са способни на всичко, ама не вярвам нещо Зорница да го направи, не е толкова ненормална Joy

Да вземат сценаристите да надникнат малко тук и да си вземат добри идеи, така и ние ще сме доволни. Grinning
И аз си мисля, че е по-добре да не й намират нов мъж в началото. Аз бих искала да я видя в друга светлина. Знаем, че е силна жена, но това го разбрахме повече заради Банков, нека този образ се разгърне повече. А и защо да не й се даде самостоятелно поле за изява без да зависи от друг герой. В случая, ако стане шеф на отделението й ще е интересно. Да покажат малко и в това отделение, да видим какво е свършил Банков.

Пък за идеята с брата на Банков, то е ясно, че ако разбере какъв е няма да се хване ама отначало може да не знае този факт. Братчето може да се окаже също толкова тайнствено като Виктор, макар че нов такъв индивид с тайни не е добра идея за Зорница. Grinning

# 318
Банков кри половин сезон, че има жива жена, сега остава да дойде брат му и крие, че му е брат 😂😂😂😂
Ще излезнат егати и фалшивата фамилия тези 😬😬 останалите роднини не искам и да знам какви ще са 😀
А Зорито директно ще постъпи в девически манастир...... 

# 319
Банков кри половин сезон, че има жива жена, сега остава да дойде брат му и крие, че му е брат 😂😂😂😂
Ще излезнат егати и фалшивата фамилия тези 😬😬 останалите роднини не искам и да знам какви ще са 😀

Или вместо в манастир, да се вземат с Верчето, че и на нея не и върви с мъжете Joy или и двете да ходят заедно там.

# 320

Или вместо в манастир, да се вземат с Верчето, че и на нея не и върви с мъжете Joy или и двете да ходят заедно там.

Хайде сега и лесбийска двойка да имаме, щото май само това не им е хрумвало още. Тя Верчето има малко опит. Joy

# 321
Ама действително не е лошо да има гей/лесбийска история. Ние в БГ-то сме малко консервативни в това отношение, но на мен би мк било интересно, стига да не е със Зорница Wink Нея на жена не я давам хаххахах

# 322
Ама действително не е лошо да има гей/лесбийска история. Ние в БГ-то сме малко консервативни в това отношение, но на мен би мк било интересно, стига да не е със Зорница Wink Нея на жена не я давам хаххахах

Ами ето и без това сестра Кирилова е лесбийка, нека тя да е в такава връзка. Да й дадат и на нея поле за изява. Wink И аз Зорница на жени не я давам. За нея само хубави и силни мъже. Smirk

# 323
Смятам, че това със Ася беше с цел да полажат до каква степен е достигнало отчаянието на Вяра и да й натрупат още проблеми на главата. От продължението след скока във времето останах с впечатлението, че отношенията между тях са чисто приятелски и не смятам, че ще има интрига по тази линия.
Предполагам, че интригата ще се върти около евентуалното заминаване на Вяра и връзката им с Боби.

# 324
Смятам, че това със Ася беше с цел да полажат до каква степен е достигнало отчаянието на Вяра и да й натрупат още проблеми на главата. От продължението след скока във времето останах с впечатлението, че отношенията между тях са чисто приятелски и не смятам, че ще има интрига по тази линия.
Предполагам, че интригата ще се върти около евентуалното заминаване на Вяра и връзката им с Боби.

Като цяло не е задължително да я забъркват с Вяра, те двете останаха приятелки. Може да пробват с някой друг. И без това казват, че много нови лица влизат.

# 325
  • тук, на мястото си
Извинявайте, ама ако някой от Боливуд прочете  последната страница,  със сигурност скоро ще гледаме нов индийски сериал. Grinning

# 326
Тъкмо да заработим някой лев отгоре Joy

# 327
Извинявайте, ама ако някой от Боливуд прочете  последната страница,  със сигурност скоро ще гледаме нов индийски сериал. Grinning

По мотиви от българския "Откраднат живот". Grinning

# 328
Мхм, а като се сетя, че една събудила се от кома жена ни дойде в повече... Joy

# 329
Мхм, а като се сетя, че една събудила се от кома жена ни дойде в повече... Joy
Май ни дойде в повече още когато се оказа, че е жива в кома. Joy

Общи условия

Активация на акаунт