Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 54 770
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Кърджали
Защо, Fairy ,представи си -  може да страда така в Германия за Зорница...

Ще ми се

# 571
Аз го виждам. Изобщо не изглежда тъжен, живот си живее маймуната, докато другите бъхтат на снимачната площадка Rage Smiley
Мдаааа, както казах, активно почива хахахха Grinning  Може да не му харесва сценария, затова да е така тъжен Grinning

# 572
Щото на мен ми изглежда като да е размазан от кеф, а не да тъгува особено Grinning

# 573
Актьорче си е,прави тук някакви физоиномии да стряска фенките Simple SmileКакто той самият се нарича-картотекиран,международен позьор Simple Smile

# 574
И да се изплези пак ще има поне 1600 лайка във фейсбук. Фенките сън не ги хваща да чакат следващата му поза Sunglasses

# 575
И да се изплези пак ще има поне 1600 лайка във фейсбук. Фенките сън не ги хваща да чакат следващата му поза Sunglasses
Мани, във фейсбука е нещо страшно - спукват се да коментират колко бил красив, какъв невероятен мъж бил, какво чудо.... това на неговия фейс и на страниците на още няколко актьора е така...кво си въобразяват, незнам

# 576
Мани, във фейсбука е нещо страшно - спукват се да коментират колко бил красив, какъв невероятен мъж бил, какво чудо.... това на неговия фейс и на страниците на още няколко актьора е така...кво си въобразяват, незнам
Cтрашно е, не знам как не ги хваща срам някои хора. ooooh! Уникално фамилиарничене има.

# 577
Злати, точно това влизах и аз да напиша - като чета повечето коментари под снимките във фейсбука, ми става неудобно вместо хората, които са ги писали. И да речеш, че са тийнове и не знаят как да се държат, ама те не са, големи, зрели жени, поведението им е покъртително, направо ми става тъпо, че горкият човек трябва да ги чете.
Честно казано, тийновете фенове на Наум се държат много по-обрано и възпитано Simple Smile

# 578
Аз пък мисля,че той се забавлява с тези коментари.Нали затова качва снимки,да провокира реакции( е има разбира се и откачалки,неизбежно е,както и живота).Той рядко реагира,но когато го направи в повечето случаи е шеговито,нали и той си е зевзек,та повечето хора се отпускат,но има една тънка граница до излагацията,и интелигентните хора я спазват.

# 579
Напълно обяснимо е. Най-емоционалните фенове изливат свободно емоциите си и останалите пригласят подобаващо да не си помисли някой, че те са по-малко яки фенове и става грозно надпреварване. А и той им дава достатъчно поводи да се изявяват. Може и да е нарочно.

# 580
Може и да се забавлява, все пак той слага снимките и като гледам, не е спрял. Но на мен като страничен наблюдател не ми е забавно особено много. Има страници на артисти, на които ми е приятно да чета коментарите, защото обикновено има диалог, докато тука всичко е ох, ах и ще те скъсам.

# 581
E,този израз не съм го срещала досега Simple Smile.Искаш да кажеш,че нивото на фенската любов не е задоволително,ами едва ли има вина той.Не мисля,че с поведението си поражда симпатии само в такива женици,просто никой не е застрахован,така мисля.

# 582
Не се оправдавай, пиши си свободно щом те влече. Феновете да му се радват колкото искат, но просто поне за мен след филмовия маратон на 4-те сезона на Революцията вече така ми се запечата в съзнанието, че не мога повече да си го представя до Зорница. Защо все такива сценарии завъртат около него не знам. А и той продължава да си поддържа същия имидж и в живота така, че трудно мога да си го представя в ролята на примерен съпруг за по-дълго. Така голяма част от най-изявените му фенки остава да са от другия полюс който Fairy описва.

# 583
Не се оправдавай, пиши си свободно щом те влече. Феновете да му се радват колкото искат, но просто поне за мен след филмовия маратон на 4-те сезона на Революцията вече така ми се запечата в съзнанието, че не мога повече да си го представя до Зорница. Защо все такива сценарии завъртат около него не знам. А и той продължава да си поддържа същия имидж и в живота така, че трудно мога да си го представя в ролята на примерен съпруг за по-дълго. Така голяма част от най-изявените му фенки остава да са от другия полюс който Fairy описва.
И къде точно съм споменала,че аз пиша на страницата,пък чак и да се оправдавам!Ти пък определено в последно време го хейтиш,защо гледаш и "революцията" тогава,като не ти харесва?!

# 584
 Shocked Реакциите на лелки-фенки била нещо страшно !
Злати, точно това влизах и аз да напиша - като чета повечето коментари под снимките във фейсбука, ми става неудобно вместо хората, които са ги писали. И да речеш, че са тийнове и не знаят как да се държат, ама те не са, големи, зрели жени, поведението им е покъртително, направо ми става тъпо, че горкият човек трябва да ги чете.
Честно казано, тийновете фенове на Наум се държат много по-обрано и възпитано Simple Smile
Радвам се ,че съм имунизирана  срещу  "явлението Вергов" , даже  не пиша срещу него  само заради феновете му тук , защото компанията е прекрасна  Peace !

Общи условия

Активация на акаунт