Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 54 767
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
E,този израз не съм го срещала досега Simple Smile.Искаш да кажеш,че нивото на фенската любов не е задоволително,ами едва ли има вина той.Не мисля,че с поведението си поражда симпатии само в такива женици,просто никой не е застрахован,така мисля.
Естествено, че не поражда само в такива жени, ние сме примерът за това Grinning
Изразът, който използвах, и аз не съм го виждала в този му вид, беше събирателно за настроенията Simple Smile Иначе съм на мнение, че ако той си менажира страницата по-активно и умело, като се включва в коментарите и отговаря на смислените, защото има и такива, те самите коментари ще се регулират. Не знам, разсъждавам си само Simple Smile Просто ми прави впечатление, че има личности, които се отнасят отговорно кън социалните мрежи, личи си, че са ангажирани, пишат, отговарят, любезни са, близо са до феновете си. Той е доста по-пасивен. Дианка е същата, плясва някоя снимка, после дори и да я питат нещо, не отговаря. Хора разни Simple Smile

Yahoo, след като изгледах революцията, още повече харесвам Банков Grinning

Ели, благодаря ти за търпението Hug

# 586
И къде точно съм споменала,че аз пиша на страницата,пък чак и да се оправдавам!Ти пък определено в последно време го хейтиш,защо гледаш и "революцията" тогава,като не ти харесва?!
Имах в предвид, че нямам нищо против да си пишеш тук и да го защитаваш. Аз си казах вече, че докато чакам новия сезон гледам друго. Бях спрял с Революцията точно защото не ми харесваше, но след коментара, че после се променял реших да я видя и аз тази промяна... ами не я видях и си го казах. Извинявай.

# 587
Ее, промени се за малко, после стана стария нехранимайко, после покрай детето си, стана сериозен и отговорен татко Grinning

# 588
Просто ми прави впечатление, че има личности, които се отнасят отговорно кън социалните мрежи, личи си, че са ангажирани, пишат, отговарят, любезни са, близо са до феновете си. Той е доста по-пасивен. Дианка е същата, плясва някоя снимка, после дори и да я питат нещо, не отговаря. Хора разни Simple Smile
Не мисля, че те трябва да се чувстват задължени да отговарят на коментари, защото едва ли имат време да отговарят на всички персонално, а ако отговарят, но не на всички ще се влоши положението-ще бъдат бомбандирани с критики и оплаквания, защо не им се е отговорило и на тях....не мисля, че това е безотговорно, даже бих им препоръчала изобщо да не четат коментари, както много български и световни личности правят.

# 589
Изглежда Диана работи неуморно, сладкото коте как се е сгушило в нея Heart
Скрит текст:
След 12 часов снимачен ден, Врубел вече е спокоен.

# 590
Дали само така ми изглежда , но май Дианка е заслабнала драстично  newsm78.

# 591
И на мен така ми се струва. На снимката, където я обърках с Луиза мислех, че така изглежда от позата и ъгъла, от който се снима. Но и на тези снимки лицето й е много изпито, преди беше по-красива! 

# 592
Cигурна съм, че това е функция на камерата. Погледнете на лявата снимка, която е в профил, колко неестествено удължено е под брадичката.

# 593
Луиза не участва в новия сезон. Подобно на Димо Алексиев, Дария Симеонова и Вергов. Четирима нови влизат.

# 594
Луиза не участва в новия сезон. Подобно на Димо Алексиев, Дария Симеонова и Вергов. Четирима нови влизат.

ScreamScreamScream
За Луиза и Вергов се очакваше, ама защо пък и Наталия и Калин?!
Може би са решили, че след всичките гадости, които им се стовариха, не заслужават да ги видим малко щастливи и по-добре да ги разкарат......

# 595
  • София
А знае ли се кои са новите?

# 596
Ще ги видите.

# 597
Познати ли са за широката аудитория или са нови лица?

# 598
Не знам.

# 599
Жалко, не очаквах да махнат четири персонажа.

Общи условия

Активация на акаунт