Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 54 746
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Загубата на Димо и Вергов силно ще отблъсне много зрители. По-добре наистина да нямаше следващ сезон, защото става безсмислено. Дария също ще липсва много.
Жалко, много жалко! Само едничка Дианка ни остана!

# 631
В последните серии загатнаха, че Димо и Дария може и да напуснат сериала с евентуалното преместване на Калин и Наталия в Лондон (в тоя сериал е традиция, който иска да си ходи да го пращат по сценарий или в Лондон или в отвъдното), но все се надявах, че екипът ще се разбере с актьорите и ще останат. Много жалко!
Да се надяваме новите попълнения да успеят да запълнят липсите! Искрено се надявам да не върнат Биляна пак, че ми е трудно да я гледам. Rolling Eyes

# 632
От друга страна, историята на Калин и Наталия я завършиха и сега остана само да ни кажат „и заживели щастливо до края на дните си”. Аз лично при тях не бих могла да понеса и една драма повече. А дори имахме късмета да ги гледаме щастливи десетина епизода. Така че ми е мъчно за Калин, но пък нр оставам неудовлетворена от тяхната история.

# 633
  • Кърджали
Е, ако наистина четрима от главните герои напускат /плюс Виолета, ама тя е ясна, значи петима/... Ми то от героите в началото почти не останаха. Какъв е смисълът от този нов сезон? За мен де, аз не го виждам... По-добре нов сериал да бяха започнали....
Не знам, но сигурно няма да го гледам в такъв случай или от дъжд на вятър просто за фон

# 634
Да, единственото хубаво е, че не ги претрепаха и тях. Калин и Наталия най-после стигнаха до щастливия си край, а Вяра най-после намери  мир със себе си Simple Smile , поне няма да ги тормозят и за напред. Само с историята на Банков като финал омазаха положението, можеха да го изкарат по-приятен начин, но каквото такова.

# 635
  • София
Без Вергов и Димо няма как да стане сполучлив сериал, според мен. За другите хич не ми е мъчно. Който и да влезе няма да ме впечатли особено. Явно това ще бъде и последен сезон, според мен ще падне рейтинга и ще се намерят пари за Вергов в последствие. Така беше и в "Стъклен дом".

# 636
  • Разпиляна във въображението
И на кого ще е "откраднат" живота"? Чисто и просто не трябваше да вкарват Банков и Зорница и нещата щяха да се напаснат при всички сюжетни линии, нямаше да има разпиляване на време с излишни герои, и да се сложи край на цялата история по този сериал.

# 637
Може новите да ви харесат, нищо не се знае.
С Емил като шеф на болницата ще е интересно.

# 638
Мириел, достатъчно беше да завършат историята им и да приключат сериала. Калин и Наталия се оправиха, Захариеви се ожениха, Мазови можеха да ги оставят с бебето и ако и Банкови бяха заживели щастливо, всичко щеше да е екстра за край.
Те обаче се полакомиха за нов сезон, защото не искаха да изпускат златната кокошка. Все пак, аз вярвам, че едва ли са в позиция „леле, всички си тръгват, какво ще правим сега” и са се подготвили подобаващо.

# 639
  • Кърджали
Има един момент в който е добре да се поогледат и да решат че е време за край. Този момент отмина, за съжаление. Финала трябваше да е още на края на миналия сезон, или хайде този.
Но реално, кой от героите заради които филма носи името "Откраднат живот" остава в такъв случай. Само Генадиева да ръси мъдрост.  А, и Кръстева. 

# 640
Може новите да ви харесат, нищо не се знае.
С Емил като шеф на болницата ще е интересно.

Захариев ли ще е новия директор?

# 641
Вече и аз незнам какво да мисля за този пети сезон и съм съгласна, че трябваше да приключат с четвърти и да направят един spin off, ако толкова искат.
Опасявам се да не окепазят героинята на Диана след това така силно начало за нея. За съжаление в този сезон явно ще се влачи драмата на Магда с Васко (Мартина Вачкова  си го каза в интервю). За другите незнам какво да мисля - леко ми е досадна драмата на Мазови, по-приятни са за гледане когато има ударна доза сакразъм (от негова страна), Димо Алексиев също ще липсва много (когато героят му не е депресиран по жена си, разбира се). Мисля си обаче, че ако при Вергов въпросът действително опира до парите, ще го върнат в един момент(като им падне рейтинга с тези всичките липси)

# 642
  • София
И аз мисля, че не трябваше да има нов сезон.

В " Стъклен дом" Вергов наистина го нямаше за почти цял сезон, но после намериха пари да го върнат, много добро решение. И поне спряха на време, а не само да бълват сезон след сезон...

Каквото и да си говорим за мен заглавието на сериала, отдавна няма общо с това, което се случва ( мое мнение).

# 643
Въртим, сучем и повечето все до връщането на Банков го докарваме. Голяма грешка, че вкараха толкова много драма в тяхната история със Зорница. Aз съм песимист за Вергов, но се моля само нейния образ да не окепазят, защото наистина не мога да си представя какво могат да й замислят самостоятелно. Имайки предвид и това, че се постараха да го направят с почти всички останали героини - Евгения, Галя, Hаталия, Добрева, ако щеш и Виолета, докато само слухтеше по коридорите, нямам много надежди и за нея.

# 644
  • София
Ако на някой му е интересно Васко ( Веселин Ранков) ще го дават сега при Гала.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт