Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 54 744
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • тук, на мястото си
През целия четвърти сезон ни намекваха, че Дария се отказва от сериала, даже  очаквах че нещо ще се случи на Наталка, но и Димо- това вече ни идва в повече.
Ами висок им е рейтинга и искат повече пари, нормално. Само ние тук колко помагаме за скачането,  а като се събере отвсякъде и то става.
Не разбрах защо само Луиза са изгонили, толкова се "потрудиха" над нейния образ, че защо и тя да не иска повече пари.
И Диана може би ще излезне, но пък ще останат  Марта и Веселин Ранков да ни радват с любовна история.

# 646
  • София
Ранков каза, че не се е снимал още в новия сезон, понеже подготвял премиера. Каза, че не знае какво ще стане с героя му, но му е интересно.

# 647
  • София
Може да не се връща,ако иска. Актьорът е симпатяга, но сюжетната линия Магда-Васко ми е крайно отегчителна.

# 648
Може да не се връща,ако иска. Актьорът е симпатяга, но сюжетната линия Магда-Васко ми е крайно отегчителна.
Това е чудесно, щом Васко още не снима, а Диана е на пълни обороти със снимки по 12 часа на ден, може да се надяваме, че ще ни занимават с по-интересните сюжетни истории повече време Laughing

# 649
Ако още от началото бяха кръстили сериала "Болница СВ.КИРИЛ", сегашни и минали действия нямаше да дразнят толкова.
Само, че в този сериал всичко се променя в движение и на парче и нямам дългосрочни планове, което им е основната слабост и грешка.

# 650
От самото начало едва ли са очаквали такъв успех за да сложат име подходящо за много сезони. Предполагам, че първоначалната идея е била за 2-3 сезона. Вече името е без значение, а съдържанието с което ще запълват толкова много серии. Сега съм по-снизходителен към сценаристите като разбирам при какви променливи условия трябва да спасяват положението. Би трябвало да са наясно продуцентите кога да се спрат и щом не са го направили все се надявам, че имат още някакви силни козове за продължение.

# 651
  • Другата България
Изобщо не вярвам на разни партенки, пускани от потребител тук, докато не прочета нещо официално по въпроса. Всичко друго е чесане на клавиатури. smile3521

# 652
При тази ситуация едва ли ще бързат много с официалната информация особено ако новите попълнения не са още достатъчно известни. Когато е достигнат върха и изчезнат наведнъж половината от главните герои си е нормално да се очаква, че публиката едва ли ще е във възторг и най-вероятно ще е скептично настроена към промяната. Очаквам, че няма да бързат изобщо с подобна информация, поне не и докато силните впечатления от сезон 4 не са отшумяли достатъчно. Слухове и изтичане на информация винаги ще има.

# 653
"Откраднатият живот" вече е тъпо да се казва така , явно ще започнат  да ни крадат от времето , но нали за това има дистанционно  Wink

# 654
"Откраднатият живот" вече е тъпо да се казва така , явно ще започнат  да ни крадат от времето , но нали за това има дистанционно  Wink
Ааа, Ели, никакви такива! Гледаме до последната заснета минута, за да можем после тука да си правим седенки и да си ги обсъждаме Wink

# 655
  • Разпиляна във въображението
Калин Врачански и Дария Симеонова ще са заедно в нова постановка Франкенщайн.

# 656
Ааа, Ели, никакви такива! Гледаме до последната заснета минута, за да можем после тука да си правим седенки и да си ги обсъждаме Wink

Аз като гледам накъде вървят нещата, тук май ще е най-интересно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 657
Калин Врачански и Дария Симеонова ще са заедно в нова постановка Франкенщайн.
Видях и аз вчера анонса, мисля да ги уважа Simple Smile

# 658
Препоръчвам ви "Палачи" в театър София.  Премиерата е другата седмица.

# 659
Много е странно да е толкова тихо тук, липсват ми разгорещените дискусии, които водихме....надявам се да имаме поводи за такива и през новия сезон. Simple Smile
Аз ще гледам скоро Калин и Блатечки в Малко комедия, чух добри отзиви дано и на мен ми хареса Simple Smile
Като гледам Диана е доста оправна с електричеството за разлика от мен, винаги успявам да повредя и изгоря нещо Joy
Скрит текст:
Терариум номер три - лично направен от тати.
С двойна защита на горното стъкло (заради дебелият Врубел) и платформа на колела -
тип каравана (подходяща за теглене до морето) Grinning А аз след поредното сглобяване на фасунга, кабел и лампи се чувствам спец.електротехник.

Общи условия

Активация на акаунт