Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 54 739
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
И на мен ми е странно и отварям форума с надеждата някой да е писал нещо, ама на! Но какво да се прави като вече обсъдихме всички (някои по 5 пъти хаха), поскарахме се, дадохме идеи за директор, сценарий..... и тооооо

Диана и мен ме впечатли с електро уменията си - аз крушки сменям, но само до там, шубе ме е от тока Grinning Grinning

# 661
Нормално е за сама жена да може да прави всичко. Браво на нея, не разчита на никой. Явно затова се определя като мъжко момиче. Обаче е много сладка на снимката (отново) Heart

Днес докато гледах снимка в инстаграм профила на Наум Шопов ми направи много хубаво впечатление как свободно общува с хората и отговаря на голяма част от коментарите. Дори той самия поставя тема за размисъл на всяка своя снимка. Диана също отговаря понякога на коментари и на лично съобщение също, но не толкова често колкото Наум. Хубаво е така да се създава връзка между актьорите и феновете. Тези двамата ми правят добро впечатление. Blush

И на мен ми е странно когато никой не пише тук. Днес и аз се чудех къде се загубихте всички. Нямам търпение да започне сезона и да обсъждаме епизодите.

# 662
Тук смееееееее Yum

# 663
Нормално е за сама жена да може да прави всичко. Браво на нея, не разчита на никой. Явно затова се определя като мъжко момиче. Обаче е много сладка на снимката (отново) Heart ...........................И на мен ми е странно когато никой не пише тук. Днес и аз се чудех къде се загубихте всички. Нямам търпение да започне сезона и да обсъждаме епизодите.
Да, много е сладка, като гордо от себе си дете успяло с трудна задача Grinning Heart
Да знаете малко съм ви сърдита, когато съм на работа през седмица по няколко страници изписвате, а сега като съм почивка и мога да се включа в дискусията-нищо, няма да се разберем така Joy

# 664
Дай тема да чоплим и почваме - и без това не ми се спи Joy

# 665
Нормално е за сама жена да може да прави всичко. Браво на нея, не разчита на никой. Явно затова се определя като мъжко момиче. Обаче е много сладка на снимката (отново) Heart ...........................И на мен ми е странно когато никой не пише тук. Днес и аз се чудех къде се загубихте всички. Нямам търпение да започне сезона и да обсъждаме епизодите.
Да, много е сладка, като гордо от себе си дете успяло с трудна задача Grinning Heart
Да знаете малко съм ви сърдита, когато съм на работа през седмица по няколко страници изписвате, а сега като съм почивка и мога да се включа в дискусията-нищо, няма да се разберем така Joy

Хаха и аз като съм на работа толкова много се пише. Чак се чудя в кой ъгъл да се скрия та да прочета всичко и да не ме излови шефката. Joy И ме е яд, че не мога да се включа на най-интересните мнения.

# 666
Теодора Духовникова:

# 667
Случайно попаднах на това докато си ровех. Дали това момиче не е някое от новите попълнения? Примерно анестезиолог? Thinking Иначе изглежда много симпатична. Но не ми е позната отникъде.

Скрит текст:

# 668
Погледнах профила е. Участвала е и в предните сезони. Операционнна сестра е, има клипчета със сцени от сериала.

# 669
На мен честно казано ми се стори твърде малка, за да е лекар, предположих, че ще е някакъв статист. Актьорите с главните герои обаче упорито се покриват (освен Диана).

А Духовникова да вземе да се изпусне случайно де Wink Стига само ни е дразнила със снимки Grinning

# 670
На мен честно казано ми се стори твърде малка, за да е лекар, предположих, че ще е някакъв статист. Актьорите с главните герои обаче упорито се покриват (освен Диана).

А Духовникова да вземе да се изпусне случайно де Wink Стига само ни е дразнила със снимки Grinning

Да, досега само тя и Наум са пускали снимки или като цяло нещо от снимачната площадка, та да разберем че снимат. Другите никакви ги няма.

# 671

Да, има да мислим, кои ли от приятелите й са сред новите попълнения Laughing

# 672
Явно са им доста сериозни договорите - но пък чак нищичко да не публикуват Sad

Zlati, ето нова тема за нищене - сигурно са й доста приятелите/колеги - до пролетта може да се запълни времето Grinning

# 673
Те останалите са дали обет за мълчание Joy , Диана и Наум са непокорни, не са искали да дадат и те, за да могат да ни радват с малкото информация от тях. Grinning

# 674
Тези, които ни интересуват са обвити в пълна мъгла Mr. Green Cпрягащите се, че напускат, мълчат упорито, което означава, че поне засега не снимат. Hовите също са държавна тайна.
Останалите не се крият. Къде по интервюта споделят (Марта Вачкова, например), къде по социалните мрежи отговарят (Ралица и Hаум) или пускат по някоя друга снимка, от която става ясно, че са на терен (Ал.Димов, Емил Марков..) Kаварджикова също се виждаше в репортажа от първия снимачен ден.

Общи условия

Активация на акаунт