Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 55 157
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • Разпиляна във въображението
Добре че беше Димо, плюс Йоана, че да изкара 3 сезона сериала, за да се появи Вергов.

# 151
Добре че беше Димо, плюс Йоана, че да изкара 3 сезона сериала, за да се появи Вергов.
Хахаха, да, нали Smile
Всъщност, взаимодействието между Димо и Юлиан беше много добро, аз истински им се радвах. И въобще не мисля, че ако я нямаше любовната му история, нямаше да се забележи, неговото присъствие е достатъчно ярко и без любови покрай него. Мен началните епизоди, когато беше още сам, искрено ме забавляваха. 

# 152
Хахаха, да, нали Smile
Всъщност, взаимодействието между Димо и Юлиан беше много добро, аз истински им се радвах. И въобще не мисля, че ако я нямаше любовната му история, нямаше да се забележи, неговото присъствие е достатъчно ярко и без любови покрай него. Мен началните епизоди, когато беше още сам, искрено ме забавляваха.  
Да, героят на Димо сякаш беше от малкото, които в началото не се впечатляваха толкова на приумиците на Банков. Имаха много добри диалози, като за мен номер едно си остава “Доктор Огнянова и тя ли тренира хокей? Амааа, гала вечерта мина ли?” Joy
Просто и неговия персонаж го забиха здраво с тая драма с Наталия

# 153
В първите епизоди Банков беше като селска клюкарка, само обикаляше и слухтеше по ъглите Joy .Разбира се имаше много интересни сцени извън тези му със Зорница, като с Романова, Евгения и Калин.
Иначе героя на Димо така го забиха с тази драма с Наталия, че......

# 154
В първите епизоди Банков беше като селска клюкарка, само обикаляше и слухтеше по ъглите Joy .Разбира се имаше много интересни сцени извън тези му със Зорница, като с Романова, Евгения и Калин.
Иначе героя на Димо така го забиха с тази драма с Наталия, че......

Което ми напомня - сега си зяпам избрани моменти от сезона (разбирайте основно Банкови) и снощи бях на епизода, където в операционната Банков и Романова се разправяха за нейната оставка и убеждаването му да остане. Още веднъж ми закапа мед от сърцето при тази сцена  - и думите им, и играта на очите, която казваше много за отношението и мнението им един за друг - нямаше нужда да си махат маските, за да разбереш това. Феноменални просто!

# 155
Димо направо  го пратиха  в отпуск с тези измислени  проблеми  на Наталия.
Вергов ми стана интересен едва след като се забиха с Дианка .

# 156
Което ми напомня - сега си зяпам избрани моменти от сезона (разбирайте основно Банкови) и снощи бях на епизода, където в операционната Банков и Романова се разправяха за нейната оставка и убеждаването му да остане. Още веднъж ми закапа мед от сърцето при тази сцена  - и думите им, и играта на очите, която казваше много за отношението и мнението им един за друг - нямаше нужда да си махат маските, за да разбереш това. Феноменални просто!
Това ми е любим момент и на мен, Романова тогава за първи път изпита истинско уважение към него.
Друга любима сцена ми е, когато влезе на средата на рапорта на хирурзите и ги разпитваше за случая и те му казаха, че старият директор така не е правил и той, полуседнал, завъртя очите сконфузено, каза - да, разбирам, тръгна, таман всички си отдъхнаха и се върна и им каза - вие май не разбирате, че вече си имате нов директор и пак ги подбра Smile И каза на Пенев, че той ще му анестезира пациента и после как се беше курдисал в хирургическо облекло на операцията и Калин се потрисаше. И след това, нали Пенев скъса съд и Банков влезе в действие, щяха да припаднат Satisfied
После, като се криеше от Виолета и Антонов и влезе да асистира на Романова също беше много сладък диалога между двамата.
Друг любим момент ми е като Виолета му досаждаше с некви глупости в кабинета и той беше полулегнал на стола, подпрял се и изглеждаше мега отегчен. И тогава нахлу Огнянова със спешен проблем и той беше повече от щастлив да изгони Виолета, която пък обясняваше, че в урологията на Св. Кирил винаги всичко е на живот и смърт Smile
Ааа, и когато извика на първия разговор Вяра и тя тръгна с рогата напред, пък той искаше да бъде любезен. Как смени физиономията набързо, сряза я и я изгони Smile

# 157
Айрин  wavey,да не те привлече снимката в темата Grinning
Наистина ли мислите,че нещо или някой му е трябвал на Вергов за да "блесне".Та той е ключова фигура в този сезон,даже мисля( и не само аз)че на него се дължи успеха на сезона.Присъствието му беше осезателно и преди появата на Огнянова.Наистина малко слухтеше по коридорите,но иначе как да разбере нещо за този персонал,както знаем всички се държим различно в присъствието на ръководния кадър.
А това дето е обявил в прав текст,че е влюбен(и това с махането на снимката)попитали са го нееднократно и му е дошло до гуша за да го каже така.В интервюта,които съм гледала и чела,в 99% от случаите темата "личен живот" не присъства,едно от нещата които мрази ,е някой да афишира връзките си в медиите!Достатъчно съфорумки са го засичали със съпругата му,това е жената,според мен.Нека е щастлив и обичан,та да е по-продуктивен, и на екран,та и ние да сме щастливи  Grinning

За Мазов,да ви кажа не го харесвам.Чета ,че в предните сезони бил много духовит.Освен,че не ми е симпатичен актьора ,не видях тази духовитост.Особено като подвикне "Лорче" с тон все едно вика домашния си любимец,а не любимата жена..Единствено ми хареса как постави на място Ваня,много добре ѝ го каза,всичко на място.А Лора пък много я харесвам и като персонаж и като актриса.

В ролята на директор,от вътрешните хора,за мен най-подходящият човек е Захариев.Малко мрънкало с тези негови болежки ръката,пък другото:) Но определено има осанката,респекта който би всявал в персонала.И много ми хареса цялостното му отношение към Виолета,грижите към нея.Достойно поведение и страхотна игра от Марков.Гласът му също е  Heart Eyes
Романова е готина,но някак..за директор трябва твърдост(като Виолета),та тя се огъна от една клюка ,за едно прегрешение,и развода много я разклати.

Пак стана чаршаф,за което се извинявам.

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 11:38 от *Амбър*

# 158
Е го без тези брада и странна прическа,ами готин е:)
Скрит текст:
И тук,рошавичък :
Скрит текст:

# 159
Fairy, припомни ми мнооого любими моменти Simple Smile Образ си е доцентът (алоу, сценариститееееее, знам че, четете!)

Амбър, дай някоя снимка от Живи Легенди Wink Аз Димо там го забелязах и харесах
П.С. като ти видя строгия поглед от аватара и очаквам някой да ми се скара хахахахах (да не вземеш да го смениш!)

# 160
Дона,ами втората снимка е от "Живи легенди"
А ,не го сменям повече,нали ми се скараха..на мен,не аз на вас Grinning

# 161
Дона,ами втората снимка е от "Живи легенди"
А ,не го сменям повече,нали ми се скараха..на мен,не аз на вас Grinning

Въх, изложих се! Отивам да се срамувам!

# 162
Айрин  wavey,да не те привлече снимката в темата Grinning
Наистина ли мислите,че нещо или някой му е трябвал на Вергов за да "блесне".Та той е ключова фигура в този сезон,даже мисля( и не само аз)че на него се дължи успеха на сезона.Присъствието му беше осезателно и преди появата на Огнянова.Наистина малко слухтеше по коридорите,но иначе как да разбере нещо за този персонал,както знаем всички се държим различно в присъствието на ръководния кадър.
А това дето е обявил в прав текст,че е влюбен(и това с махането на снимката)попитали са го нееднократно и му е дошло до гуша за да го каже така.В интервюта,които съм гледала и чела,в 99% от случаите темата "личен живот" не присъства,едно от нещата които мрази ,е някой да афишира връзките си в медиите!Достатъчно съфорумки са го засичали със съпругата му,това е жената,според мен.Нека е щастлив и обичан,та да е по-продуктивен и на екран,та и ние да сме щастливи  Grinning

За Мазов,да ви кажа не го харесвам.Чета ,че в предните сезони бил много духовит.Освен,че не ми е симпатичен актьора ,не видях тази духовитост.Особено като подвикне "Лорче" с тон все едно вика домашния си любимец,а не любимата жена..Единствено ми хареса как постави на място Ваня,много добре ѝ го каза,всичко на място.А Лора пък много я харесвам и като персонаж и като актриса.

В ролята на директор,от вътрешните хора,за мен най-подходящият човек е Захариев.Малко мрънкало с тези негови болежки ръката,пък другото:) Но определено има осанката,респекта който би всявал в персонала.И много ми хареса цялостното му отношение към Виолета,грижите към нея.Достойно поведение и страхотна игра от Марков.Гласът му също е  Heart Eyes
Романова е готина,но някак..за директор трябва твърдост(като Виолета),та тя се огъна от една клюка ,за едно прегрешение,и развода много я разклати.

Пак стана чаршаф,за което се извинявам.

На мен специално Вергов ми е любим от БГ-актьорите, но е факт, че превъртам и са ми любими най- много сцените с Диана. Не, че в другите моменти не го харесвам, адски е добър и когато е хаплив, и когато е закачлив, но с това амплоа на корав мъжкар, хирург със самочувствие, който беше буквално разпилян от една красива брюнетка, най- много ме развълнува, но какво да се прави, аз съм жена, само за любов мисля Simple Smile

# 163
На мен също са ми най-присърце сцените с двамата, но и поотделно си ги харесвам.
С Романова друг любим момент ми е като разбра, че Захариев има проблем с ръката и той искаше да се включи в нейна операция как ледено го сряза, беше незабравимо.
Аааа, и когато Галя изгони Пешко от операционната Heart

Амбър, аз Мазов го харесвам, хаплив е, но много се смея с него винаги.

# 164
Ха ха и като теб мислят абсолютно всички жени,без изключение Simple Smile
Той е алфа- мъжкар,неизбежно беше да го свържат с жена,и друга да беше пак щеше да вълнува,поне женската аудитория Simple Smile

Не знам Феъри ,хора които в речника си задължително вкарват доза сарказъм и цинизъм..като че прикриват някаква болка в себе си..
Точно смешен е,на него гледам като на шут,а не като мъж .

Общи условия

Активация на акаунт