Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 55 125
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Не сме петък 13-ти, но страница 13 в петък изглежда не ми понесе много добре Sad

Преди се ядосвах, че въведоха доста дълбока драма при Зорница и Банков точно преди Коледа, а сега като се замисля можеха направо да ни луднат от още драма след драма в същата посока и накрая щяхме дори да се радваме, че Банков си заминава за да свърши най-накрая това нещастие. Изглежда са го направили с мярка (по техните критерии).

# 196
Честно казано, имаше един кратък момент, в който направо ми се искаше просто да си тръгне и мъките за Зорница да приключат.

П.п. Извинявам се, ако съм те натоварила излишно.

# 197
Към една по-приятна тема - днес в офиса си купихме списанието с нашата Диана и, всички знаете мнението ми, но - прекрасна е. Heart Най-много ме докосна разказа й за стария вълк, младо момиче е, но има много мъдрост в нея.
Иначе за снимките - тази на корицата е най-ефектна, но отвътре имаше две, на които просто се е гушнала във вълчето и те са абсолютен разкош Heart

# 198
Към една по-приятна тема - днес в офиса си купихме списанието с нашата Диана и, всички знаете мнението ми, но - прекрасна е. Heart Най-много ме докосна разказа й за стария вълк, младо момиче е, но има много мъдрост в нея.
Иначе за снимките - тази на корицата е най-ефектна, но отвътре имаше две, на които просто се е гушнала във вълчето и те са абсолютен разкош Heart

Уникална красота има тази Диана, и вътрешна, и външна Heart Господ давал давал та се забравил.Grinning Не помня откога не се бях захласвала толкова по някоя актриса, че чак да си купя списание само заради интервюто с нея. До някаква степен на същия принцип пак заради нея ходих да гледам "Дъвка за балончета", макар че и филма си ме заинтригува като цяло. Blush

# 199
Малко любими снимки на Диана Heart Blush Grin

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 200
Аз също не помня изобщо някоя българска комбинация на актриса+роля да ме е трогвала толкова силно. А за международна такава последно беше преди повече от 15г. Опитвам се да следя българското кино доколкото ми е възможно, но такава дълбочина на въздействие досега не съм срещал щом успяха да ми задържат интереса вече 4 сезона без пропуск. Театралните постановки и премиерите по кината не мога да посещавам и ги изключвам, ако там има нещо по-значимо от това достъпно в нета.

# 201
Аз също не помня изобщо някоя българска комбинация на актриса+роля да ме е трогвала толкова силно. А за международна такава последно беше преди повече от 15г. Опитвам се да следя българското кино доколкото ми е възможно, но такава дълбочина на въздействие досега не съм срещал щом успяха да ми задържат интереса вече 4 сезона без пропуск. Театралните постановки и премиерите по кината не мога да посещавам и ги изключвам, ако там има нещо по-значимо от това достъпно в нета.

При мен май това е първата такава комбинация, която наистина успява да ме развълнува. А по-рано нали бяха модерни латино сапунките, повече по тях се захласвахме. Grinning Аз съм гледала доста от българските сериали в последно време, но този специално наистина много ми грабна вниманието. Определено е един от най-добрите.

# 202
Чета ви и след всичко, което сте казали за Диана, незнам какво бих добавила, написали сте всичко, което мисля! Прекрасна е, не кога да й се нагледам. Искрено се надявам да продължава нагоре и да направи кариера в професията си

# 203
То красота ли е да я опишеш. Heart Grinning Тук май стана темата на Диана и Вергов. Трябва да се чувстват поласкани, че им отделяме такова голямо внимание и толкова много ги хвалим и се прехласваме. Grinning

# 204
Абе някой няма ли един дрон да го пусне над киноцентъра утре да видим обстановката? Кои отделения на болницата работят, как се справя Директорът, това-онова? JoyJoyJoy

# 205
Абе някой няма ли един дрон да го пусне над киноцентъра утре да видим обстановката? Кои отделения на болницата работят, как се справя Директорът, това-онова? JoyJoyJoy

И най-важното - да види кой е директорът. Joy

# 206

И най-важното - да види кой е директорът. Joy

Именно Wink Wink Wink

# 207
Дронове имам много, но докато прелетят океана ще е станало време за 6-ти сезон Grinning

# 208
Аз май вече си признах, че преди български филми и сериали не обичах да гледам. Винаги ми говореха едно такова изкуствено, не знам, може би чи трябваше време да свикна. Стъклен дом преди време се опитах да гледам, но не можах да издържа Елена Петрова. Сега обаче истински ме спечелиха, щом мога да ги гледам отново и отново, даже си ги гледам просто защото самата игра ми достави удоволствие. Единствено Марта Вачкова не можах да я приема и преглътна. Останалите са прекрасни. Heart

Аз предлагам да направим залагания кой ще е новия директор Grin

# 209
Аз май вече си признах, че преди български филми и сериали не обичах да гледам. Винаги ми говореха едно такова изкуствено, не знам, може би чи трябваше време да свикна. Стъклен дом преди време се опитах да гледам, но не можах да издържа Елена Петрова. Сега обаче истински ме спечелиха, щом мога да ги гледам отново и отново, даже си ги гледам просто защото самата игра ми достави удоволствие. Единствено Марта Вачкова не можах да я приема и преглътна. Останалите са прекрасни. Heart

Аз предлагам да направим залагания кой ще е новия директор Grin

Аз пък бях доста предубедена. Като чуех "български сериал/филм" и винаги си казвах, че едва ли ще ми е интересен. Напоследък обаче, доста си вдигнаха нивото и нагласата ми се промени. Сега се сетих, като спомена Марта Вачкова, за сцената с бележката за Банков от Огнянова, която Йосиф намери. Много ми стана смешно как когато излязоха всички от кабинета му и още преди да затворят вратата чух как Жекова казва на Йосиф с много смешен тон "Йосифе, Йосифе какво пише на бележката?" Joy, а Банков явно я чу и й каза да затвори вратата.

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 22:34 от yanitsa.s

Общи условия

Активация на акаунт