Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 55 118
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Има доста хубави сериали.Едни от най-хубавите  за мен са "Под прикритие"и "Стъклен дом"наистина са на ниво.
Ама уточнете залаганията за вътрешен директор ли ще бъдат или външен,наясно ли сме с това поне?Grinning

# 211
Аз май вече си признах, че преди български филми и сериали не обичах да гледам. Винаги ми говореха едно такова изкуствено, не знам, може би чи трябваше време да свикна. Стъклен дом преди време се опитах да гледам, но не можах да издържа Елена Петрова. Сега обаче истински ме спечелиха, щом мога да ги гледам отново и отново, даже си ги гледам просто защото самата игра ми достави удоволствие. Единствено Марта Вачкова не можах да я приема и преглътна. Останалите са прекрасни. Heart

Аз предлагам да направим залагания кой ще е новия директор Grin

На мен Марта Вачкова много ми харесва-типичната главна сестра е, знае всичко, следи всички и контролира ситуацията изкъсо. Подвира се около лекарите , обаче знае кога да спре. Много добре влиза в роля.

# 212
Fairy, а гледала ли си Под прикритие(любимият ми български сериал, Захари и Бойко Кръстанов, направиха последния сезон) Ивайло Захариев е най-голямото вековно дърво, което съм гледала, та нито Елена П. или Радина Д. могат да му стъпят на малкия пръст, за първи път ми се случи да се радвам толкова, че убиха положителен герой, а ми беше толкова тъжно за този на Захари.
Стъклен дом ми хареса само първите два сезона, след това.......
Аз този сезон започнах да го гледам на шега(предните не ги издържах заради Сашко и Билянчето, убиваха ми желанието да го гледам, гледах от тук, от там) и се усещах как епизод след епизод, чаках да стане време за сериала и ми хареса, въпреки някои шантави идеи на сценаристите.

# 213
Самата Марта Вачкова май е казвала, че много обича да командва и това си е роля точно за нея, чувства се в свои води. Така, че не е изненадващо, че влиза  толкова добре в ролята си.

# 214
И сз си мисля, че ролята й отива, точно за нея е писана сякаш.
Ивайло Захариев е наистина голямо дърво, ако е завършил Натфиз, как е успял, незнам. Само Фахрадин Фахрадинов му прави конкуренция в Забранена любов.
А относно новия директор - ако не е Вергов (щото надеждата умира последна), какво ще кажете за Христо Мутафчиев?

# 215
О,Майче голям смях беше в темата за сериала с Ивайло.Всички се радваха ,че умря горкия,коментираше се ,че най-достоверно е изиграл умирането Simple SmileТова е най,най-великият бг сериал.

Марта на мен ми е любимка,аз мисля че играе себе си,толкова ми е истинска.

# 216
Мисля, че ако имаме нов директор(дано Не, Laughing искам си Вергов) и е някой от болницата залагам на Захариев, ако е външен зависи много какъв искат да го представят, така че и самият актьор със самото си излъчване да пасва на героя си.

Всички се радваха ,че умря горкия,коментираше се ,че най-достоверно е изиграл умирането Simple Smile
Вярно е, даже му станах на крака и ръкоплясках Joy на тази му сцена.

# 217
Под прикритие също не съм гледала, но щом го препоръчвате, ще го изгледам:)

Амбър, ваша воля да предположите дали ше е външен или вътрешен и кой съответно. Simple Smile) ограничаваме до едно име и после ще награждаваме позналия:)

Преддставяте ли си, че актьорите вече знаят какво ще стане? Вчера Диана беше пуснала снимка, че учи сценария, егати, що не ни подшушнат нещо Grin

# 218
Ако искате шеф-гадняр, който да замести дори и Буковска, понеже някой от вас беше споменал тук, се сещам за Калин Сърменов. И него го гледах в "Седем часа разлика". Беше голям гадняр и се справяше брилянтно.

# 219
Ако искате шеф-гадняр, който да замести дори и Буковска, понеже някой от вас беше споменал тук, се сещам за Калин Сърменов. И него го гледах в "Седем часа разлика". Беше голям гадняр и се справяше брилянтно.
Оооооооо, моля, не!!! Този ми е адски противен!
Аз си залагам на моето предположение - напомня ми на доктор Хаус хихихих

# 220
Оооооооо, моля, не!!! Този ми е адски противен!
Аз си залагам на моето предположение - напомня ми на доктор Хаус хихихих

Мен хем ме караше да го мразя, хем ме разсмиваше. Grinning

# 221
Ауу Калин Сърменов наистина е гадняр.
За вътрешен-Захариев.
За външен -Хр.Шопов.
Само той би заместил Вергов достойно.И харизмата,осанката,гласа, таланта всичко има.

Феъри,ако изгледаш" Под прикритие",пак ще си говорим за Захари тогава Wink

# 222
Дона, кое беше твоето предположение?
Аз се колебая между шеф-гадняр и шеф-за-нашето-момиче Grinning
И се чудя дали ще повторят историята с втори шеф и втора любов. Ако да, бих заложила на Калин Врачански. Не знам дали би ставал за шеф гадняр. Но понеже най-много ми напомня за Вергов, ще заложа на него Nerd

# 223
Преддставяте ли си, че актьорите вече знаят какво ще стане? Вчера Диана беше пуснала снимка, че учи сценария, егати, що не ни подшушнат нещо Grin
Нали, а ние ще се печем на бавен огън докато разберем и нещо мъничко Joy .Да, до доста късно явно се налага да учи сценария.....но тя си е нощна птица Simple Smile
Не знам дали биха повторили историята пак, но знае ли човек....Зорито ще стои на поне 10 метра от новия директор ако е мъж Joy , а защо залагаме само за мъже, ами ако е жена?

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 23:20 от maichetoo0o

# 224
Дона, кое беше твоето предположение?
Аз се колебая между шеф-гадняр и шеф-за-нашето-момиче Grinning
И се чудя дали ще повторят историята с втори шеф и втора любов. Ако да, бих заложила на Калин Врачански. Не знам дали би ставал за шеф гадняр. Но понеже най-много ми напомня за Вергов, ще заложа на него Nerd

По-добре да не е с шефа пак, мисля, че това вече мина и ще се изтърка. Ще вземе и име да й излезе на Зорница. Joy От единия шеф та на другия. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт