Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 55 115
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Преддставяте ли си, че актьорите вече знаят какво ще стане? Вчера Диана беше пуснала снимка, че учи сценария, егати, що не ни подшушнат нещо Grin
Нали, а ние ще се печем на бавен огън докато разберем и нещо мъничко Joy .Да, до доста късно явно се налага да учи сценария.....но тя си е нощна птица Simple Smile
Не знам дали биха повторили историята пак, но знае ли човек....Зорито ще стои на поне 10 метра от новия директор ако е мъж Joy , а защо залагаме само за мъже, ами ако е жена?

Отсега си представям как упорито го избягва и се държи ледено като айсберг. Сигурно като от чумав ще бяга от всеки нов мъж в болницата. Тоя път никакви близалки няма да има. Joy

# 226
По-добре да не е с шефа пак, мисля, че това вече мина и ще се изтърка. Ще вземе и име да й излезе на Зорница. Joy От единия шеф та на другия. Grinning
С Fairy се целим високо за нашето момиче, не може просто някой случаен Joy , но ако е новият шеф, определено и той ще бъде въведен във връзките в болницата, няма как да не чуе за връзката й с предишния директор.

# 227
По-добре да не е с шефа пак, мисля, че това вече мина и ще се изтърка. Ще вземе и име да й излезе на Зорница. Joy От единия шеф та на другия. Grinning
С Fairy се целим високо за нашето момиче, не може просто някой случаен Joy , но ако е новият шеф, определено и той ще бъде въведен във връзките в болницата, няма как да не чуе за връзката й с предишния директор.

Жалко, няма да я има Виолета да му сервира всичко накуп, директно и без да го жали. Grinning

# 228
Таман ще имат повод да си пуснат в действие хумора зевзеците в болницата, ако Зорница пак забие шефа. Grinning

Майче,да, не може някакъв редови доктор за нея. Grin
Но има и нещо друго. Изключвам да е нова жена, защото мъжете са кът, трябва да вкарат мъжки герой. В момента в болницата единствено свободни са Владов и Пенев, ама Пенев е карикатура, а с Владов силно се надявам да няма нищо общо. Скучноват му е героя като мъж, а колкото и уж да е симпатичен, има жар като на умряла скумрия. Евентуално Тасев ще се оваканти, но той е една глава по-нисък.
Изключвам възможността да я оставят без мъж, просто не могат да пропилеят тая линия, щото както е наранена, има много мегдан за експлоатация. Тоест, трябва да се вкара нов кандидат за Зорето. Трябва ни и нов директор. Прост силогизъм - трябва ни нов директор за Зорето Smile

# 229
Таман ще имат повод да си пуснат в действие хумора зевзеците в болницата, ако Зорница пак забие шефа. Grinning

Изключвам възможността да я оставят без мъж, просто не могат да пропилеят тая линия, щото както е наранена, има много мегдан за експлоатация. Тоест, трябва да се вкара нов кандидат за Зорето. Трябва ни и нов директор. Прост силогизъм - трябва ни нов директор за Зорето Smile

Току виж стане свалката и вкарат Банков като хирург например и ще има война за сърцето на Зорница - бивш директор срещу настоящ директор. Кой ли ще победи? Joy

# 230
Ако е вътрешен директора ще е само за малко докато назначат нов отвън. Това няма да стане много бързо. Залагам на външен човек и то поне доцент. Зорница беше с доц. Захариев в сезон 1. В сезон 4 с доц. Банков. Време е за доц. Х (Христо Шопов), който може би ще се окаже бившата й любов с женения мъж. Поне като се появи Банков по някое време към края да стане още по-драматично.

# 231
Прост силогизъм - трябва ни нов директор за Зорето Smile
Новият, стар директор най-добре Sweat Smile Wink

# 232
Време е за доц. Х (Христо Шопов), който може би ще се окаже бившата й любов с женения мъж. Поне като се появи Банков по някое време към края да стане още по-драматично.

Ето това е добра идея. Не се бях сещала, а си мисля сега, че няма как да не използват и факти от миналото й. Само дето ако е той, сигурно ще бяга от него предвид случилото се преди, а той ще я преследва и ще я иска например. Ех, че драматично ще се получи. Grinning После ще се появи и Банков, а директора (и бивше гадже) ще им пречи на любовта да речем.

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 23:59 от yanitsa.s

# 233
Да, и ако Банков пристигне след време с добри новини, че вече се е развел с жена му и е свободен, а я намери, че тя е вече заета ще стане сериозна интрига.

# 234
Еее, защо бивши, де, дайте нещо свежо, ново и ненатоварено с негативни емоции за момичето.
Иначе моят боб отдавна е показал това развитие - нов човек, хлътва по докторката, преследва я бавно и упорито, тя кандисва накрая и тадададам! Банков се появява в цялата си прелест. След кратка или не толкова кратка вътрешна борба, Зорница отива там, където й е мястото. И туто финито Grinning Да го пратя сценария на Вергов да се подготви, че ще влиза по средата на сезона? Grin

# 235
След кратка или не толкова кратка вътрешна борба, Зорница отива там, където й е мястото. И туто финито Grinning Да го пратя сценария на Вергов да се подготви, че ще влиза по средата на сезона? Grin

Даа, щото видиш ли ти така и не успяла да го забрави за ужас на новия мъж и за наше щастие. Grin Пращай го и да знае, че го чакаме не по-късно от 30-ти епизод. Joy

# 236
Аз вече бях прогнозирал авантюра с шефа на урологичното отделение, който така и не видяхме. Бях предложил дори Любомир Ковачев за тази роля. Само че сега залагаме за директор. Не пречи и двама да се борят вече за нея.

# 237
Ами не знам, мен поне някак си успя да ме убеди, че това й е голямата любов. А и бидейки прекъсната така злощастно, тя ще си остане непрежалима и жива любов. Така че да идва да си я взима Grinning

Yahoo, не пречи, много ясно, стига да не ни я тормозят.

# 238
Аз вече бях прогнозирал авантюра с шефа на урологичното отделение, който така и не видяхме. Бях предложил дори Любомир Ковачев за тази роля. Само че сега залагаме за директор. Не пречи и двама да се борят вече за нея.

Любомир Ковачев не е лоша идея. Симпатяга е, а и мисля, че ще си подхождат.

# 239
Да симпатяга е и говори френски, този пък от Франция да го докарат Joy
Както каза Fairy, да не ни я тормозят много, че след тази любов с Банков само още драма и трябва.

Общи условия

Активация на акаунт