Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 54 838
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Да не го напъваме  /Вергов/ да играе на сила .
Ще го преживеем  като ни ударят с новите гадости , които са подготвили на останалите герои .

# 466
Да не го напъваме  /Вергов/ да играе на сила .
Ще го преживеем  като ни ударят с новите гадости , които са подготвили на останалите герои .

Ще го преживеем ами. Grinning Те новите гадости може да са по-зле и от старите. Ще се съсредоточим да се вайкаме върху тях и няма да му усетим липсата. Grin

Последна редакция: пн, 08 яну 2018, 17:57 от yanitsa.s

# 467
  • тук, на мястото си
Свършват в нищото. Прегледах ги набързо, а и са от 2013. По-добре нова тема.

Не съм пущала досега нова тема. По-добре някой друг да го направи.

# 468
  • Разпиляна във въображението
[video][/video]Тази тема + Скъпи наследници са ми достатъчни Simple Smile  Бях забравила как се прави и бе мотане пускането.

# 469
Аз харесвам играта на Наум. По мое мнение се справя по-добре от някои професионални актьори. Естествено има и няколко слаби сцени, което е нормално. Очевидно заради заетостта му в университета ограничиха изявите му в сериала и съответно образът на Тасев в края на сезона беше вял и скучен. Не знам в кой курс е, но ако действително ще става лекар най-добре е да се концентрира в това поприще, да си завърши образованието и чак после да се отдаде да хобито си (актьорството).
Аз се надявам да включат поне 4 нови лица, които активно да участват в сюжетните линии.

# 470
  • София
Тема за " Дървото на живота" няма ли да има? Почва днес с много от участниците в "Откраднат живот".

# 471
Инви, трябва да е последна година, щом вече почна с държавните изпите. При тях последната година е два месеца стаж по примерно АГ, после държ.изпит, после стаж по друго-изпит и така до края на годината. Та щом се похвали, че си е взел изпита по АГ, явно вече е в тоя режим.

Иначе се присъединявам към надеждите ти Simple Smile

# 472
  • София
http://www.bg-mamma.com/?topic=1012681 Eто, направих тема за " Дървото на живота"

# 473
Тази вечер трябваше да бъда на театър, на постановка  с участието на Юлиян Вергов, но постановката беше отменена, защото явно някой от артистите е зает с нещо друго. Надявам се  това да е заради СНИМКИТЕ ЗА НОВИЯ СЕЗОН.
Освен това, спомняте ли си, че в едно интервю Ю. Вергов беше казвал, че ще излязат от болницата и от страната, а на снимките от първият снимачен ден за сезон 5 пишеше Зорница София, може би ще има и Зорница Берлин...

# 474
Инви, трябва да е последна година, щом вече почна с държавните изпите. При тях последната година е два месеца стаж по примерно АГ, после държ.изпит, после стаж по друго-изпит и така до края на годината. Та щом се похвали, че си е взел изпита по АГ, явно вече е в тоя режим.

Иначе се присъединявам към надеждите ти Simple Smile

Не знаех за изпита по АГ. Значи до юли със сигурност ще е много ангажиран с държавните изпити, което означава минимално участие в сериала.

# 475
  • 221B Baker Street
Тази вечер трябваше да бъда на театър, на постановка  с участието на Юлиян Вергов, но постановката беше отменена, защото явно някой от артистите е зает с нещо друго. Надявам се  това да е заради СНИМКИТЕ ЗА НОВИЯ СЕЗОН.
Освен това, спомняте ли си, че в едно интервю Ю. Вергов беше казвал, че ще излязат от болницата и от страната, а на снимките от първият снимачен ден за сезон 5 пишеше Зорница София, може би ще има и Зорница Берлин...
Зорница София е името на режисьорката...

# 476

И аз трябваше да бъда на постановката - казаха ми, че актрисата е болна и затова

# 477
Това е Зорница София (що за име, прякор и т.н.)
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Зорница_София
Нали някой беше видял, че на клапата го пише срещу режисьор, явно не е нашата Зорка Grinning
Колкото до снимките в чужбина - най-добре ги забравете, кой знае какво са мислили в началото, като е давано това интервю и какво са променили докрая. Най-вероятно или въобще не са ги заснели или са отпаднали.

Тази вечер попаднах на един афиш с Дария Симеонова и Калин Врачански. Хм, не е лош тоз младеж, само малко брадата да му подрежат и може да го приемем в нашия сериал Joy

# 478
Калин Врачански добре го помня от Стъклен дом. Не блестеше с някаква особена игра и го харесвах тогава само защото беше от добрите. Иска ми се да се даде шанс и на други талантливи и по-малко известни актьори. Сакаш ми омръзна да въртят едни и същи към 30 човека като главни герои във всички бг сериали и филми.

# 479
  • тук, на мястото си
Не е лош Калинчо Врачански, той ще се обръсне за сериала.  Grinning  Стана ми симпатичен след Капките.

Общи условия

Активация на акаунт