Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 54 812
  • 744
  •   1
Отговори
# 495

Ох, отиде ми работата  Yum Супер са тия двамата, само незнам защо Бахаров в последно време не е с тях.

Тъййй, аз малко ви поизтървах, та да се изкажа сега.
На Наум Шопом присъствието в сериала и на мен ми е малко странно - първо, защото ми е някакси безизразен, във всяка сцена е еднакъв, но както казахте, може да е просто от ролята. Незнам защо, но ми се струва, че в един момент може да зареже медицината и да стане актьор Grinning Във вчерашното интервю самият Христо Шопов каза, че най-лесното и логично е било Наум да отиде в Натфиз, и затова медицината е била голяма изненада за семейството. Но кой знае, ще го видим.
Калин Врачански не е зле....в Стъклен дом ми допадна, доста изпъкваше до "уникалната" игра на Елена Петрова   Satisfied Но си признвам, в Капките беше страхотен, направи някои жестоки имитации! (ама сега, нали Вергов си е на първо място, да не помислите, че предавам фронта).
Още ме е яд, че вкараха с епизодична роля Симеон Лютаков - много го харесвам този човек, даже си мисля, че можеше да стои добре до Диана

# 496
Лютаков и аз много го харесвам. Не мисля, че екипа на сериала би било пречка да го поканят отново за някоя главна роля, въпреки епизодичната му поява. На същия принцип като с Диана (надявайки се зрителите да са забравили първата роля).

За Наум си мисля, че умишлено е избрал медицината, за да не стои цял живот в сянката на баща си, а да се доказва на съвсем друго поприще. Много зависи към каква специализация се е ориентирал, ако избере някоя специалност с по-малко натоварване, може хем да ни лекува, хем да ни радва с изяви в киното. Simple Smile

# 497
  • София
Лютаков какъв е играл? Забравила съм?
Между другото и той играе в Дървото, съжалявам, че съм като развален телефон, дано не ви дразня. Grinning

# 498
Лютаков какъв е играл? Забравила съм?
Между другото и той играе в Дървото, съжалявам, че съм като развален телефон, дано не ви дразня. Grinning

Аааа, не си, не си, аз на Дървото се радвам мноооого - почти всичките страхотни, събрани на едно място Heart

Лютаков беше един умиращ пациент - мотористът, който каза на Банков къде са нелегалните гонки

# 499
  • Разпиляна във въображението
Споко. Вчера Генадиев и Камбуров бяха рамо до рамо на погребението. Затова и по-горе се възмутих.

# 500
  • София
Имам някакъв спомен, че лежи в легло, ама нямаше да се сетя, че той е бил мотористът.  Simple Smile

# 501
  • тук, на мястото си
Какво значение има, че вече е бил пациент?  Минал и заминал, кой видял, кой разбрал - голяма работа. Joy  Те умрял съживиха, Дианка преквалифицираха от сестра на доктор, какво им пречи сега да вкарат Лютаков като шеф на болницата например.

# 502
Не бе аз нямам против.....но като набират пациенти, да мислят - да не се окажат някакви любимци  на зрителите хаххахаха
Та - един глас за Лютаков! (ама върнете Вергов, нали, мили сценаристи, да не си помислите нещо)

Иначе съм за да намерят някои непознати лица, че в последните години само един и същи се въртят

Ох, много се радвам как изловихте Диана, че е била в първи сезон Grinning Grinning

# 503
И аз го харесвам Лютаков.В "Седем часа разлика" няколкото серии които изгледах все заради него  Blush.
Но не можах целият да го изгледам.
Наум не знам дали би се отказал от актьорството,влече си го.Аз го харесвам,като игра.Но като мъж,ми е дечко и ми кифлее,малко Simple Smile

# 504
Този Лютаков и на мен ми харесва и даже няма да придирям, че вече е участвал Grinning

# 505
Този Лютаков и на мен ми харесва и даже няма да придирям, че вече е участвал Grinning

Лелеее, какво се случва тук? Да не би да намерихме заместник на доцент Банков?

# 506
Какво да ти кажа, до март месец вече ще излизаме с призиви „Не връщайте Вергов” Joy

Все пак е негова защита да кажа, че си го искам обратно Heart

# 507

Лелеее, какво се случва тук? Да не би да намерихме заместник на доцент Банков?
Просто примирение,какво да се прави  Cry  Mr. Green

# 508
За Зорница ми се иска трети щастлив опит с друг по-подходящ мъж след време. Като ме накарахте да си припомня революцията и отношението на Вергов там към жените не съм сигурен, че искам вече да го виждам до нея.

# 509
Аз в момента съм на периода, в който се обича с майката и точно сега се държи супер и нямам нищо против него, даже всеки път като прояви емоция, загриженост и сподели какво чувства, се стряскам, щото ми е непривично Grin

Общи условия

Активация на акаунт