Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 54 789
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Fairy, ама поясни, че говориш за Революция  z Grinning Grinning  докато се усетяяяяяяя Grinning Даа, в този период бяха супер сладки двмаата  Simple Smile

Аз отношението на Банков (до някаква степен) го оправдавам с личната му двама. Е, не всичко де, поведението му към Зорница след акот тя забременя беше наистина отвратително. Честно казано се надявам, като го върнат, наиситна да покажат и другата му страна. Едва ли ако жената в Германия беше жива, щеше да се държи толкова неадекватно

# 511
Е, добре тогава щом се е опомнил. Аз 3 пъти го започвам отначало и повече от първи сезон не ме задържа. Затова и спомена за отношението му към жените е ужасен.

# 512
Сори, нали yahoo говореше за революцията и аз мислех, че е ясно Grinning
С поведението на Банков съм ок до събирането им, ок съм и с реакцията му като разбра за бебето (не че я одобрявам, но я разбирам и мога да простя), не съм ок с поведението му след това, тогава вече оплеска нещата.

Наум не вярвам да се откаже от медицината, някак с твърде много любов говори за нея.

Yahoo, после се влюбва и е много сладък, грижи се за нея, обича я, разсмива я постоянно. Не знам какви ще ги накъдри после, но сега е прекрасен с нея.

# 513
Е, добре тогава щом се е опомнил. Аз 3 пъти го започвам отначало и повече от първи сезон не ме задържа. Затова и спомена за отношението му към жените е ужасен.

yahoo, ти за Революцията ли говориш или за Откраднат живот? съвсем се обърках

А, явно за Революцията говори - да, тук съм съгласна с теб....за тоя сериал няма да коментирам нищо още, за да й е интересно на Fairy - и там има бая за обсъждане, ама по-натам, да изгледа още епизоди

# 514
Ама ще го върнат ли? Аз четох статията в Галерия от 3.01.1918, където пишеше, че сценаристите предвиждали връщането му в 5 сезон и много се зарадвах, ама сега пак ме е обзел песимизъм.

Последна редакция: вт, 09 яну 2018, 17:49 от Angelina Kurisheva

# 515
  • София
Чак 19218 ли ще е новият сезон?  Laughing Съжалявам, разлигавила съм се нещо.  Blush

# 516
Извинявам се предварително, че не пиша по темата, но от телефона не откривам другата тема за Дървото на живота, а виждам, че някои от вас са го гледали -
та искам да попитам той колко сезона е и завършен ли е?
Снощи гледах епизода по Нова и ме заинтригува, а Мария Каварджикова ми направи доста добро впечатление, не знам защо в нашия сериал така са й окепазили образа.

# 517
Два сезона по 12 епизода е. Правен е по мотиви на първия роман от една трилогия на Владимир Зарев. Говореше се преди време за продължение, но и с този финал може да се приеме за завършен. Hяма как да кажа повече защото ще издам сюжета.

# 518
Извинявам се предварително, че не пиша по темата, но от телефона не откривам другата тема за Дървото на живота, а виждам, че някои от вас са го гледали -
та искам да попитам той колко сезона е и завършен ли е?
Снощи гледах епизода по Нова и ме заинтригува, а Мария Каварджикова ми направи доста добро впечатление, не знам защо в нашия сериал така са й окепазили образа.

Май беше един сезон. Завършен е, тежък филм, но много хубав. Актьорите играят перфектно! А Христо Шопов е уникален!

# 519
  • София
http://www.bg-mamma.com/?topic=1012681 Eто я темата, 2 сезона, 24 епизода. Завърши по начин, който може да се приеме като край за сериала, но мисля, че ако ТВ 7 не беше фалирала може би щеше да има поне още един сезон, особено като се има предвид кои са продуцентите.  Laughing

# 520
Благодаря ви Hug

# 521
Нещо забавно от Наум Шопов Grinning

Скрит текст:

# 522
Забавно  bouquet !

# 523

Скрит текст:
Човекът, който е написал поста е много прав Joy , но е често срещано продуцентите като са работили с някого в свой проект, да им предложат роля отново в друг.....от интервюто на Диана разбрах, че така е станало-след участието в Дяволското гърло са й предложили ролята на Зорница, за което много се радвам Blush

# 524

Скрит текст:
Joy

Захари Бахаров е пуснал снимка във фейсбук, че снима в нов проект за БНТ - Денят на бащата. Карамазов е в Дървото на живота, предполагам скоро ще го видим и в Дяволското гърло. А третият човек няма ли да се появи и той някъде...най-добре...знаем къде  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт