Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 54 788
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Мда, не е хубаво да седи безработен човека JoyJoy

offtopic - лошото е, че с тия тв проекти заедно в театъра май няма са са скоро Sad

# 526
offtopic - лошото е, че с тия тв проекти заедно в театъра май няма са са скоро Sad
Май, да Sad Хубав екип са, дано да е временен застоя на общите им проекти.

# 527
Мда, не е хубаво да седи безработен човека JoyJoy

Май, да Sad Хубав екип са, дано да е временен застоя на общите им проекти.
Във фейсбук вече ги питат дали не са се скарали и разделили

# 528
  • София
Не играят ли вече заедно в " Спанак с картофи"?

# 529
Мисля, че само там вече (и една постановка в Народния). Арт и Дакота не ги играят от година някъде

# 530
Играят си, сега в края на месеца има постановка.

# 531
  • София
A в " Народния театър" какво играят?

" Дакота" и " Арт" и аз видях, че не ги играят в новия сезон.

Възможно е и да им са се разминали пътищата. Всички имат доста професионални ангажименти, но Бахаров има и две малки деца, не е толкова гъвкав като другите двама предполагам.  Simple Smile

# 532
sea.sea  “С любовта шега не бива” се казва постановката. Иначе само Вергов и Карамазов са в “Ревизор”, “Идеалният мъж”, “Солунските съзаклятници” и “Богът на касапницата”.

# 533
Доколкото ги следя из социалните мрежи, разбирам, че близките планове на Бахаров включват и това да разхожда "Чамкория" из страната и в чужбина.
Hе мисля, че има личен конфликт между тримата. Те винаги са казвали, че не се вземат насериозно с тази компания и нещата не се случват на всяка цена. Когато имат какво ново да направят, ще направят вероятно, но в момента явно си имат и много индивидуални професионални ангажименти. А Владо Карамазов, вече на два пъти го слушам в интервюта, че има амбиции за по-мащабни проекти като продуцент в киното. Hе знам дали сам или пак заедно ще вървят в тази посока, ако и когато се случи.

# 534
  • София
Благодаря, Donna, нищо не съм гледала от тези, толкова обичам да ходя на театър, а все по-рядко имам възможност напоследък.  bouquet

# 535
Благодаря, Donna, нищо не съм гледала от тези, толкова обичам да ходя на театър, а все по-рядко имам възможност напоследък.  bouquet

Моля Wink Аз открих любовта към театъра преди година и половина (преди ходех от дъжд на вятър, а може и постановките да не са били "моите" де) и оттогава наваксвам ударно Sweat SmileSweat Smile

Много офтопик стана, ама като няма какво да се коментира, нищичко не ни пускат като инфо

# 536
Диана поне е започнала да снима - долу селфи от снимачната площадка Simple Smile
Така се прави, и другите да взимат пример Wink

https://instagram.com/p/BdxjooqHuuZ/

# 537
Намерих снимка и на Александър Димов (д-р. Владов). Като гледам датата, трябва да е от снимачната площадка на 5-ти сезон. Гледам, че май и прическата му е нова. Grinning

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=937791363064281&set= … ype=3&theater

# 538
  • Разпиляна във въображението
Владов изглежда добре Simple Smile , а Дияна прилича на Луиза Григорова - от ъгъла изглежда отслабнала като нея

# 539
Владов е симпатяга тук, ще се радвам, ако се е разделил със зализаната си прическа Simple Smile
Диана изглежда отслабнала, но според мен е от светлината и ъгъла.

Общи условия

Активация на акаунт