Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 54 380
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Ако знаете всичко няма да ви е интересно.

# 676
Ние на практика не знаем нищо. Никой не иска всичко, но поне малко, някое тийзърче все пак да те кара да чакаш новия сезон, а и да си дискутираме тук.

# 677
Или поне нещо малко, което да ни развихри фантазията и да можем да напълним още няколко теми Grinning
И на мен ми липсват разговорите тук...
Иначе аз и да знам какво става, това не ми пречи. Grinning

# 678
Аз съм от хората, които обичат спойлери и това изобщо не убива удоволствието от гледането, едно е да прочетеш или да видиш нещо малко, друго е да видиш финалния продукт-сюжет, актьорска игра и т.н. Е поне знаем, че Диана и Наум работят, за останалите скоро май няма да разберем Grinning

# 679
Cтрува ми се, че не искаме и да повярваме на това, което ни се подсказва Wink

# 680
А и по принцип не виждам как точно ще ми се развали кефа от гледането, ако знам кои актьори ще участват. Е тази тайнственост изобщо не я разбирам.

Злати, за кое - за тези, които няма да ги има ли? Аз вече съм повярвала, приела, свикнала с идеята. Сега ми е по-интересно кои ще влязат, не кои ще излязат Grinning
А и на мен ми е широко около врата, моята любима героиня/актриса си е там, това ми е достатъчно Smiley

# 681
Съгласна съм, не е като да ни кажат цялата история, да речем.
Ох, Злати, недей, нещо не ги възприемам двамата заедно Joy

Наум продължава да работи усилено:

# 682
Злати, за кое - за тези, които няма да ги има ли? Аз вече съм повярвала, приела, свикнала с идеята. Сега ми е по-интересно кои ще влязат, не кои ще излязат Grinning
А и на мен ми е широко около врата, моята любима героиня/актриса си е там, това ми е достатъчно Smiley
Да Simple Smile Hа мен също вече ми е по-интересно кои ще влязат.

# 683
  • Кърджали
Мен тази тайнственост ме дразни, никакво удоволствие не ми създава. До такава степен ми омръзна това ми гадаене "ще участва ли Вергов или не" че имам чувството вече че ако го видя в новите серии ще си кажа " а, участва значи" и ще сменя канала. Сега и с другите актьори. Ми, не, не мине приятна тази тайнственост-  все едно и самият екип няма идея какво да прави и затова мълчат. Сякаш р толкова трудно да се каже еди кой си еди кой си напускат сериала ппради лични/професионални и няма значение какви причини.  Така поне и зрителят ще знае какво да очаква, ще даде шанс на новите попълнения. Сега това мълчание е досадно дразнещо за мен като зрител (и си искам Вергов, макар че не знам в момента дали бих му се зарадвала от сърце.... Бих, бих)

# 684
И аз вече го приех, че някои няма да се върнат, пък и други хубави магарета останаха Grinning (казвам го с цялото си уважение и любов Heart)  ще прежаля заминаващите, както каза Fairy интересно е сега кой ще дойде и какво ще за въртят с тях.
Ето Наум работи, а другите ни дума, ни вопъл, ни стон Grinning

# 685
Новите лица са нови възможности, нови истории, нови сюжетни линии. Старите ги обичаме и ще ни липсват, но както и преди казах, Калин и Наталия приключиха историята си щастливо и ще имам тъга, по тях, но не и да съм сърдита, че се махат. Така че като кажат, че актьорът Гошко Петров влиза, няма да ми нарушат фън шуя чак толкова Smiley
Иначе създават точно такова усещане, за което Александра говори - че не знаят какво правят и кой ще участва.

# 686
Не мисля, че не знаят, по-скоро е рано да дават информация все пак от 1 седмица снимат само. Освен ако някой не ги засече да снимат,  чак през февруари се очаква да дадат информация и промо. И на мен ми се иска да ни издадът нещичко, но ще трябва да почакаме колкото и да сме нетърпеливи сега Simple Smile
Fairy, така е за Калин и Наталия, тяхната история завърши щастливо, за разлика от тази на германското магаре Grinning за което още ме е яд.

# 687
Така е, дразнеща е липсата на официална информация и това подклажда повече недоволство и евентуално разочарование впоследствие, околкото нетърпение и приятно вълнение.

# 688
Fairy, така е за Калин и Наталия, тяхната история завърши щастливо, за разлика от тази на германското магаре Grinning за което още ме е яд.
Ами тя не завърши. Тя беше започната и грубо прекъсната на средата. Поне такова усещане у мен се остави след края и уталожването на страстите Grinning На тази история й трябва поне още един сезон, за да бъде разгърната, взаимоотношенията развити и чак тогава евентуално да мислим за края й. Ако се случи - добре. Ако не се случи, ще е малко в стил - „сега ще ви разкажем една история. Имало едно време една принцеса и един симпатичен ръб, които се заобичали, обаче...не, бе, не, ръбът го махаме, друга история ще ви разкажем.”

# 689
  • Разпиляна във въображението
Аз съм спокойна. Не са като щатските сериали да ги дават през година. Откраднат живот - ей сега свърши и след броени месеци отново ще го дават. Дори не можем да свикнем качествено, че го няма Simple Smile

Да направим кратко обобщение:
1. Трябва ни лекар за спешното, хирург
2. Трябва ни ПР
3. Трябва ни още един лекар на мястото на Вяра
4. Трябва ни финансов директор
5. Директор - може да е нов, може и да е от настоящите

Отделно ни трябват половинки за:
3 мъже - Владов, Пенев и Тасев
2 жени - Романова и Огнянова

Ненева и Йоско например да ги загаджосаме
Жекова да се вземе в ръце и да го пропъди онзи комарджия

Кого изпуснах?