...
Да не се задушиш от еуфория.
Както е казал поетът:If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same;
Цеков няма как да ме навре никъде

Всъщност, тези хорица нямат голямо поле за изява.
на мен ми е жал за тези клети женици. Като стана дума за насилие, всъщност дефиницията на насилие вече е много размита. това е друг проблем. Вчера например гледах как според транс хората това да ги мисджендернеш (тоест да не се обърнеш към тях според желаното от тях местоимение) е насилие. Насилие може да бъде дефинирано и нежеланието на родителите да сменят гендъра на сина си...а той не е син, а е транс жена всъщност. Тогава дефакто това е домашно насилие към жена -- самодефинирана жена на 6 годинки, недоразбрана от родителите си, но напълно разбирана и подкрепяна от нейните по-големи транс посестрими, феите от детската градина с адамовите ябълки. А ако тръгнем да броим и микроагресиите за насилие, наистина имаме проблем.
ЯП ме изумява, кого ли не цитира извън контекст само и само да даде някаква привидна поетичност на сатанинска си кауза
яп, злото винаги е зло, както и да се опитваш да го гримираш и замаскираш, винаги е уродливо!

До сега без джендър идеологиите никой не е изследвал творчеството на споменатите от теб, казваш?
Има такъв ''експерт'' доцент,може вече и професор да е станал по ревматология.То да беше само той,да ни е спокойно,че не всички са такива.Историка.....Не случайно сравняват историята с жена с нисък морал.