Черешката на тортата - сезон 10 (тема 1)

• 93 576
  • 906
  •   1
Отговори
# 615
...10 сезона Черешка,но такава мизерия и нищета на маса досега не помня да сме гледали..

Аааа, имаше , имаше...Емануела как грабна тортичка от супера и какво пици върху домат направи ....а сладураната дето прави консоме и изхвърли пилето ....или Мегз с ракетата режеща щраусови яйца ....даже се отказах да гледам Черешката, заради наблягането на скандалите.
Вечерта на Васо беше пълен провал по отношение на етикеция и подход към гостите. Поне ги беше предупредил да се облекът, но умница - хубавица не предвидила студа !!!! Отношението към Даниел беше странно пренебрежително. Верно с Лора и Сантра са от една порода , но по едно време Дани и Маги "висяха във въздуха". И хич да не предвидиш нещо за алергичен , дори да не му вярваш , възпитанието изисква да му пръжнеш яйце поне. И защо купува тиквички и патладжан като не ги вкара във вечерята ? да не си напазарува за в къщи  Mask
Лора има проблемммм, явно е и дано вземе мерки.Беше права да се обиди на думите на Дани за плейбека, той доста настъпателно го повтаряше....не е лесен и Даниелчо, успява да ухапе. Каква точно изненада е очаквал, че не му хареса огненото шоу? Васо да покани Металика ?  Ще видим неговата , времето му дойде. Пък и щом ще му помага жена му , най-после ще видим какво е кулинария.
Манчев не пестеше критиките , но рапани с дивисил или левурда ??? Увлича се с тези пресни подправки.
Поне разбрах, че след тортата може да си сипеш една малка ракия , а по Лора - защо да е малка?
 Васо спечели приза за домакин непукист , а ние имахме показно - какви домакини да не бъдем !

# 616
Абе тая Лора много поркала, нещо почва да ми става много несимпатична, актьорът ми е най приятен, пак даде 9, евала въпреки обидата, която му нанесе хипито.....супер некултурно да знаеш, че гостенина ти е алергичен и съзнателно да го оставиш гладен цяла вечер, ми поне една филия с хляб и сирене да му беше дал!Ужасно.....пак е много благороден, аз директно щях да сваля оценката заради обидата и пренебрежението! Хипито е време да си изкъпе мазната коса....! ooooh!

# 617
  • София
Очаквах по-добро представяне от Васко, но ...... А Лорчето е един малък ад.  Mr. Green

# 618
  • София
Васко по принцип съм му фен, но просто не е на тоя свят.
Лора се мисли за Майли Сайръс, ама не е.
Маги не спря да мърмори от началото, този път беше само по-тиха.

# 619
То не е лошо да се направи на Майли Сайръс, но Майли е на 25, пък Лора на 35.
Вече е старичка за такива изцепки.

# 620
  • София
Това е Лора! Тя по друг начин не общува!

# 621
  • София
Безумна вечер. Студ, рапани и пияна Лора в гората.
Васо ми е много никакъв. А знам, че много жени му се радват.

# 622
Нерде Лора, нерде Майли. 😂 И освен, че е на 25 Майли има и талант. Вярно не всички го забелязват заради изцепките, но има глас и пее момичето.

# 623
  • София
Нерде Лора, нерде Майли. 😂 И освен, че е на 25 Майли има и талант. Вярно не всички го забелязват заради изцепките, но има глас и пее момичето.

Знам, знам, аз я харесвам заради гласа и затова го казах.
Закачката беше, че и двете имат известни бащи певци.

# 624
Фенка съм и аз на Майли, редовно си слушам нейни концерти в Ютуб. 😆
Лорчето обаче ще остане само и единствено дъщерята на Данчо Караджов. Една нейна песен знам и тя е от преди сто години. След това не съм чула да има хит. Но пък самочувствие има колкото за две Майлита.

# 625
Само на мен ли въпросния Васил ми се струва много нечистоплътен? Чак ме е гнус, като ги гледам как ядат нещата, които ги е пипал с ръцете си. Прилича ми на клошар - от тези, които с 5те лева, изкарани от просия, си купуват алкохол, напиват се по градинките и там заспиват, а по някое време и се опика*ат... Бляяяяяяяяяк!

# 626
4 вечери и всичките са салата-основно-десерт.
Имам отлична памет и толкова мизерна седмица откъм храна не сме имали.4 поредни вечери....
Според мен Дани ще сготви най-добре и ще предложи изобилие,но двете простакеси ще му дадат ниски оценки(според промото).
Лора е неприятна и агресивна,когато е пияна.А сигурно и когато не е.

# 627
  • София
Едно не разбирам, не им ли е неудобно да се напиват пред камерите, знаейки,че това ще го гледат много хора?Или си мислят,че не им личи?

# 628
4 вечери и всичките са салата-основно-десерт.
Имам отлична памет и толкова мизерна седмица откъм храна не сме имали.4 поредни вечери....

Аз подозирам, че са им ограничили времето за готвене, тоест времето в което екипът с камерите е там. Иначе няма логика всички да правят едно и също. Може би инструкциите са такива - салата (или предястие), основно и десерт.

В което няма лошо, аз не харесвам претрупаните маси.

# 629
Другата седмица ще има готвачи,дори на Манчев щяло да му е трудно

Общи условия

Активация на акаунт