Черешката на тортата - сезон 10 (тема 1)

• 93 461
  • 906
  •   1
Отговори
# 870
  • Canada
Хайде да не си говорим за дразнене на слух, че Лората ме-ка  като дива шопска селянка и завалва думите като дърто пиянде. Едно членоразделно изговаряне на думите би било по-подходящо за пред камера.

# 871
  • София
На Димо Алексиев помня, че вечерта мина доста зле. Laughing

Даниел да не го гласят сега за Капките.  Laughing

# 872
А па на Явор Бахаров беше "прелест".. Joy

# 873
  • Някъде там
В много седмици е имало по няколко дразнещи домакини и ужасни менюта, но имало ли е такава седмица до сега?Според мен не.Тук нямаше нито един за който да кажем че ни е харесал.

# 874
От дрънкането на Даниел Лора и Сантра не успяха да се напият като хората.

Joy Joy Joy Това ми хареса!!!  Laughing Laughing

# 875
  • софия
В много седмици е имало по няколко дразнещи домакини и ужасни менюта, но имало ли е такава седмица до сега?Според мен не.Тук нямаше нито един за който да кажем че ни е харесал.

Малък Тошко, онзи парцал Йоана и другите не ги помня. Доста други седмици с неприятни участници и менюта е имало, но отминалата безпроблемно се нарежда с тях.

# 876
Наскоро ми припомниха "Черешката на Тортата 03.10.12"
поредната миска и изостаналото картофено пюре на съседката  Peace

# 877
  • София
А па на Явор Бахаров беше "прелест".. Joy

Леле, леле, още го помня - с кухненската хартия вместо салфетки! Срам!

# 878
  • Canada
От участието Иван Ласкин нямам хубави спомени. Не помня един или два пъти се подвизава в това шоу.

# 879
  • София
От участието Иван Ласкин нямам хубави спомени. Не помня един или два пъти се подвизава в това шоу.
С нарязани парчета вестници вместо салфетки в една ловджийска барака.

# 880
яла съм в топ ресторант и нещата се сервираха на вестници. А на него вечерята му беше тематична.

# 881
  • София
яла съм в топ ресторант и нещата се сервираха на вестници. А на него вечерята му беше тематична.
Ясно, че беше тематична, но и доста мръсничка.

# 882
  • Тра-ла-ла
На истински четени вестници, които стават и за г*з папир? Или са били хартиени подложки с принт на вестник?

# 883
  • София

Когато му потрябват пари, пак ще участва.

# 884
На истински четени вестници, които стават и за г*з папир? Или са били хартиени подложки с принт на вестник?
ако бяха принт на вестник, щях да съм го нАписала.

Общи условия

Активация на акаунт