Звездни компромати - 348 част

• 113 078
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • Rock & Roll feeling ...
JoyJoyJoyJoy  
Ми така се получава като не го знаеш кой е и едновременно с тва не прочетеш правилно. Начи харсевам самият Арми Хамър! Grin на 2рата снимка!

Candice &  Doutzen
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 09:19 от Летящ Кактус

# 166
Кандис е прекрасна, цялата сияе HeartHeart Eyes
И дупето е чудесно!

# 167
Много хубави са последните снимки!

# 168
Боже, как бременеят някои жени! Красота!

Да похваля Анджелина, но без шала!

# 169
  • Германия
Хубаво дупе, но може ли да има вече толкова голямо коремче, а абсолютно никакъв бюст? Странна работа. Последната снимка изглежда някак си като карикатура

Анджелина...ех, толкова я харесвах преди...

# 170
  • София
Изобщо не харесвам Анджелина, но на последните снимки изглежда добре.

# 171
# 172
  • Rock & Roll feeling ...
Само 16 ли ? Аз на нея перманентно й засичам супер "неочаквано уловени" снимки... Аз лично, ако бях фотограф би ми било неудобно да й пусна подобен кадър, примерно ...

# 173
  • София
Папараците нямат съвест, само чакат нещо такова да уловят.  Wink

Кандис е страхотна на всички показани снимки

# 174
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Арми Хамър и жена му са доказателство, че пластмасите се надушват.
Отаналите на чаеното парти са също потресаващи, включително иначе елегантните Частейн и Юпер. Мишел Уилямс освен със свръхкъса рокля от релефен материал не съм я виждала вече години.

# 175
Мишел Уилямс освен със свръхкъса рокля от релефен материал не съм я виждала вече години.
Тази винаги ми е изглеждала като умствено изостанала... Rolling Eyes
И, да, с малки изключения, повечето са... без коментар!

# 176
  • София
и на мен всички са ми ужасни. само мъжете ми харесаха   Simple Smile , но там трудно можеш да сбъркаш, освен ако не си Джаред Лето, а пък и той не бърка, просто си е шантав    Kissing Heart

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 14:51 от виж ти

# 177
  • Sofia
Мда, не е красавица Кейт. Меган е много по-красива, на мен ми е направо зашеметяваща. Но ми се струва, че започва да греши в стремежа си да е звезда, за да си зашеметяваща звезда са нужни звездни тоалети, но кралските особи трябва да имат и стил и класа. Меган трябва да поработи по въпроса.

# 178
На мен ми хареса Емилия Кларк със синята си рокля на дребни розички. Само не знам как сяда с нея, изглежда ми много тясна в талията.
Нали темата е била "чаено парти" - повечето са облечени като за отбивка за чай в Старбъкс Grinning особено не ми хареса Джесика Частейн, която пак разчита само на порцелановата си,  гладка и чиста кожа на лицето, а аутфита е Stuck Out Tongue

# 179
  • София
Мариана Попова с гаджето си Веселин Плачков.
Неговият аутфит е просто чуден - лъскавко яке и анцуг с висящо дъно.  Laughing

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт