Звездни компромати - 348 част

• 112 946
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Да, права си. Едва ли са обявили преди 3тия месец.

# 586
  • София
Обявиха бремеността на Кейт по-рано, заради отложен ангажимент, поради състоянието ѝ.

# 587
Oще една бременна. Лили от Биг Брадър с нейната "касичка".

# 588
И първата бременност я обявиха по- рано, защото беше в болница. За втората нямам спомен, но може би все рано ѝ ги обявяват на нея. И все без никакви кореми ги кара.

# 589
  • София
За Джоли имах предвид, че изглежда по-добре, отколкото в последните 2 години, това, че е слаба и я загрозява е ясно. Тялото й никога не ми е харесвало, дори с 10 кг отгоре, много нехармонични са пропорциите.
Това е най-добрият й вид на червения килим, според мен. Бременните снимки не се броят, влюбена, носеща живот, хормони, млада, кг отгоре - има здрав вид и не мога да отрека, че изглежда добре.

Кой е нейният филм, участващ в номинации?

# 590
  • София
Филмът на Анджелина е - First They Killed My Father („Отначало те убиха баща ми: Спомените на дъщерята на Камбоджа”) и е номиниран в категория чуждоезичен филм (от Камбоджа) вече на няколко награди поред. Предполагам, че и на Оскарите ще бъде.
Тя е режисьор и съпродуцент. Друг от продуцентите е синът ѝ Пакс.

# 591
  • София
Филмът на Анджелина е - First They Killed My Father („Отначало те убиха баща ми: Спомените на дъщерята на Камбоджа”) и е номиниран в категория чуждоезичен филм (от Камбоджа) вече на няколко награди поред. Предполагам, че и на Оскарите ще бъде.
Това не се ли снима отдавна. Нямам желание да гледам нейни филми, нещо банални ми се струват.

# 592
Пакс кога порастна, кога продуцент стана Shocked

# 593
  • София
Е това е положението, семеен бизнес. От 14 годишен - продуцент.  Wink

Викуте, не е отдавна, от 2017 г. е филмът. Иначе нямаше да обикаля наградния сезон сега.

# 594
Колкото и на Бекъмови отрочето е фотограф Crazy Аман!

# 595
# 596
Абе по-добре мама да ги бутне с рамо, отколкото Харви с .....

# 597

Анджито може и да отиде на Оскарите, но филмът и със сигурност няма да е номиниран. Не успя да влезе дори в краткия списък за чуждоезичен филм.

# 598
  • София
Объркала съм синовете й - Мадокс е продуцентът и е на 16 години. Не, че е огромна разликата, но все пак.

Скрит текст:

Анджито може и да отиде на Оскарите, но филмът и със сигурност няма да е номиниран. Не успя да влезе дори в краткия списък за чуждоезичен филм.

Пропуснала съм го това. Благодаря за информацията, Емили!

# 599
Рийз има у-жас-ни колене Astonished досега не ми бяха направили впечатление, но тук нямаше как да не ги забележа.

Хайди ми харесва, приятна рокля и цвят.

Зелената рокля на Джесика Частейн много ù отива, стои чудесно на този цвят коса, но що за модел,  за Бога? Разширява ù торса и прави фигурата ù да изглежда неженствено.

Роклята на Кейли Куоко също ми харесва, но тя изглежда странно, нещо си е правила по лицето-има сърдито изражение.

Най-много ми хареса роклята на Джесика Бийл. Прекрасна е! Страхотен свеж разчупен модел!

Последна редакция: пт, 12 яну 2018, 15:49 от Spring is my season

Общи условия

Активация на акаунт