Звездни компромати - 348 част

• 113 069
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
И аз искам на топло в Сидни. Grinning

Криси Тийгън все едно до скоро я гледах с почти плосък корем, а на снимките от вчера сериозно й личи коремчето.
Скрит текст:

Амбърчето Хърд май за нищо не  протестира.  Laughing
Скрит текст:

# 196
Направо се чудя какво и харесвате на тази скумрия Амбър,а бременната по-горе с много кофти грим

# 197
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Амбър търси внимание милата.
Роклята на Даян Крюгер стои ужасно в горната част.

# 198
  • София
Венета си е изключила коментарите под поста за развода...

Изключи ги след като бая народ писа, че пак си прави ПР заради книгите Laughing
Гледах и снимки от Нова Година.Никак не ми приличат на семейство пред развод

Беше писала,че Тихомир и счупил пръста на вратата на таксито в Белград и доста го обиждаше 😂😂😂.А той и отговори,че не я заслужавал,нещо такова 😂😂😂

# 199
Прекрасна Амбър Heart

# 200
  • Русе/София
Оф ,тая Ваня Ч...
https://www.instagram.com/p/Bdo-4VLlAQY/
Отваряте на собствен риск. Предупредени сте!
ooooh! ooooh! ooooh!

# 201
Какво каза Гала току що в рекламата на "На кафе"(което мъж ми сполучливо нарече "На перде") за Деси Банова дрънднърдрън и "още един живот"?! Да не се окаже верно бременна или ми се е причуло?!

# 202

Арми Хамър и съпруга- не знам, кой му е стилистът, но почти винаги е със странни съчетания облечен. И все пак е хубавец.

Стилистът му е Илария Урбинати (също и на Нина Добрев, Шейлийн Удли, Том Хидълстън, Скалата и др.)
Тук могат да се видят:
https://www.instagram.com/ilariaurbinati/?hl=bg

# 203
Венеткини са почнали.

# 204
Венеткини са почнали.
Опитах, Бог ми е свидетел, че опитах да ги слушам (че за гледане не стават изобщо), но не успях да издържа. Толкова много крякащи празноглави създания... и тази Венеткина страст да седят на разни маси, още от Горещо си я влече. Пълен потрес, уважаеми! Rolling Eyes

# 205
А, и аз не се застоях!

# 206
  • София
Тоя не го знам кой е и защо снимката му ми излиза в предложени, но няма как да не я споделя с вас. понеже сте на тема "Венета и "приятелки".

# 207
Клонингите атакуват!!!

# 208
Тоя не го знам кой е и защо снимката му ми излиза в предложени, но няма как да не я споделя с вас.
Тук някъде е русата Златка..

# 209
Тоя не го знам кой е и защо снимката му ми излиза в предложени, но няма как да не я споделя с вас.
Тук някъде е русата Златка..

Освен русата Златка, също Алисия е с проекто-свеки с прякор Скалата, само клонингът в ляво е неизвестен Thinking

Общи условия

Активация на акаунт