СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 423
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Аз от няколко дни се чувствам не на себе си. Корема ми е издут,хапвам колкото да не е без хич,гади ми се на пресекулки,спи ми се постоянно,и изпадам в някакви мрачни настроения на моменти. Дано отмине скороооо! Simple Smile

# 601
Благодаря, момичета, много сте мили.

Аз за разлика от дамите, който не могат да спят, спя по над 12 часа на денонощие Simple Smile Днес станах към 9 , спах от 14 до 16 , а в момента вече ми клюма главата.

Искам да попитам - лекарят, който ви следи ли ще ви изражда? Моят лекар само следи, но не изражда. В чуденка съм дали да го сменям. Много ми е неприятно да посещавам нови лекари, имала съм ужасни срещи.

# 602
Искам да попитам - лекарят, който ви следи ли ще ви изражда? Моят лекар само следи, но не изражда. В чуденка съм дали да го сменям. Много ми е неприятно да посещавам нови лекари, имала съм ужасни срещи.
Най-вероятно не, защото съм се насочила към Надежда, а там е на когото попаднеш. Съмнява ме да изкарам късмета да се падна при моята лекарка. И това си ме притеснява, да, но засега не съм мислила за друг вариант.

Аз днес се чувствам ужасно, повръщах два пъти и главата ме боли трети ден. Накрая се предадох и пих 1 парацетамол, сега малко ме поотпусна. Притеснява ме, че и бях вдигнала леко кръвното. Нормализира се вече, но тези дни ще го меря. Дано утре да ми светне, че чакам гости, а не искам да съм като парцал.

# 603
Здравейте мамита аз съм в 9г.с с мен всичко върви добре и с моето бебче последния път отново чух сърчицето му.Искам да попитам майките с опит кога се разбира какъв е полът на бебето?

# 604
Здравейте момичета Simple Smile
Моят корем също е много подут и се чуствам адски тромава вече . От началото на януари съм качила 2кг . Постоянно ми се гади и имам киселини , но гледам да мисля позитивно ,защото най -хубавото те първа предстои Simple Smile Искам да ви се оплача , че последно бях на преглед на 18.01 когато бях в 6-та гс , и все още не съм ходила . От Ст Загора съм и има грипна епидемия Sad Вече нямам търпение да отида и да чуя ❤ Дано скоро да мине Sad

# 605
Здравейтее Simple Smile
Преди две седмици бях на преглед и имах леко отлепяне на плодния сак... две седмици главно лежах и си пиех хапчетата и днес пак съм лекар в 12ч и се надявам вече всичко да е наред... 🤰🏼

# 606
Стискам палци Бети всичко да е наред. Пиши след като мине прегледът.

# 607
Здравейте, днес бях на втори преглед. Бебчо вече е назад само с 2 дни и е цели 3,5см. Разплаках се като го видях. Има си ръчички, крачета и всичко останало, не спира да шава. Heart Eyes

# 608
Slunce_92, дано от другата седмица вече няма епидемия и да видиш бебко Two Hearts

Бети, Flowers Four Leaf Clover

МърМяу, каква радост Heartpulse И аз вчера бях на преглед и с ММ гледахме на екрана как се мърда фъстъчето  Two Hearts

Днес работя от вкъщи и мисля да се разсейвам с откриването на Олимпийските игри след малко Innocent

# 609
Момичета, аз ще се побъркам с това пишкане... отивам и както изляза пок ми се ходи. Почнах да се притеснявам да не е някаква инфекция...  то бива бива. При вас как е?

# 610
  • Пловдив
Даниела,пусни си стерилна урина и виж дали има нещо.За мен не е нормално така да ти се пишка.Това се получава в последния триместър,когато плодът притиска пикочния мехур

Нещо не мога да си сложа лентичка.Друг някой опитвал ли е?

# 611
Нещо не мога да си сложа лентичка.Друг някой опитвал ли е?

Аз ти я виждам Heartbeat

# 612
Момичета, аз ще се побъркам с това пишкане... отивам и както изляза пок ми се ходи. Почнах да се притеснявам да не е някаква инфекция...  то бива бива. При вас как е?
Има ли болка? Правила ли си цистит преди? Задължително си пусни изследвания.

Момичета, досега на прегледите да са ви казвали дължината на шийката на матката? В друга тема чета, че е доста важно, а моята АГ досега нищо не ми е споменавала.

# 613
Има ли болка? Правила ли си цистит преди? Задължително си пусни изследвания.

Момичета, досега на прегледите да са ви казвали дължината на шийката на матката? В друга тема чета, че е доста важно, а моята АГ досега нищо не ми е споменавала.

Няма болка... просто непрекъснато усещане, че ми се пишка. Отделно съм и с подут корем...

# 614
  • Пловдив

Не.Никога за двете бременности.Смятам,че ако има нещо притеснително АГ то ще каже

Ей,супер.Не знам защо аз не я виждам
Сега добавих и момичетата.Виждат ли се+лентичката с бременността?

Общи условия

Активация на акаунт