СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 428
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
И моя корем се е надул.. все едно съм глътнала малка топка... наистина няма как да е от бебето... много е рано... с първата си бременност за 32гс качих само 9кг... надявам се с тази ако избутам до края да кача макс 15кг. въпреки че съм 183см висока.. повече от 15 ще ми дойдат в повече, сега съм 71кг, като разбрах че съм бременна бях 70кг... качила съм вече 1кг за няма и месец... а храненето не съм променила.

# 586
Моят корем също е подут, което е странно, защото ми се гади по цял ден и почти не ям Simple Smile Но аз съм с доста наднормени килограми и не се притеснявам.
Сега си идвам от доктора, има пулс, всичко е наред. Аз имам притеснения относто цигарите и алкохола, които погълнах около празниците, а и преди да разбера, че съм бременна.

Довечера ще съобщим на майка ми, баща ми почина преди 5 месеца и поради тази причина съм доста емоционална. Да не говорим, че терминът ми е около датата, когато той почина. Съжалявам, че ви натоварвам, момичета, но от друга страна си мисля, че тати ще ни пази и двамата с бебето. Вие съобщихте ли вече на семействата си?
Моите най-искрени съболезнования! Моят баща почина преди 10 месеца и разбирам какво преживяваш. Аз постоянно си мисля за него. Дори сега, докато пиша, очите ми се насълзяват. Сигурна съм, че бащите ни са с нас винаги, под някаква форма, докато са в мислите ни, колкото и да е клиширано. Със сигурност майка ти много ще се зарадва на новината. Моята майка е най-страхотният и подкрепящ ме човек и ми вдъхна доста кураж, когато й казахме за бебето.
Забравих да спомена, тъй като наближава Задушница: не бива да ходиш на гробищата, тъй като си бременна. Аз не го знаех, но свекърва ми ми каза.

# 587
Момичета , до кога сънят ще е мираж. Не мога да спя вечер. Будя се милион пъти и това гадене... Всички са ми криви... Освен това днес станах от леглото със страшни болки в гърлото... Ям мед , но без ефект...

# 588
Момичета съболезнования за бащите ви! Когато бях бременна с дъщеря ми почина племенницата на съпруга ми. И мен ме убеждаваха че не трябва да ходя на гробища но реших че ще бъда до него и отидох на погребението дори. Не бъдете прекалено суеверни. Правете това което смятате за правилно.
Моят корем също е много подут. Иначе съм свалила 3 кг. заради киселините и гаденето. Но и предишните пъти беше така. След това наваксвам Simple Smile
Love_fairy няма кой да помага но и ние така сме свикнали. Винаги сами сме се гледали и децата винаги са били с нас. Справяме се някак добре че за някои неща са много самостоятелни Simple Smile
Слагам утрогестан и сутрин и вечер пия но шпа и витамин С и се надявам всичко да бъде наред. Предвид това че нямам кървене мисля че не е толкова зле положението въпреки че май отлепянето не е никак малко 17/4мм.

# 589
  • Пловдив
Днес бях на първия си преглед.Има пулс и всичко е наред.И най-важното,че е едно.Че ММ се беше вкарал във филма да не са близнаци.
Чудя се къде да раждам.Първите две ги родих в една болница.Като цяло съм доволна.Но от две години стана университетска болница и се мотат специализанти.Освен това са много натоварени и май вниманието към родилките е сведено до минимум.
Имаме друга частна АГ болница.Работят с по-малък капацитет и май обръщат повече внимание.И едно от любимите ми АГ е вече там.Голямо чудене ще се чудя

Кои сме пловдивчанки и околията?

# 590
Elfita аз съм от Пловдив. Близо до Пловдив Stuck Out Tongue

# 591
Момичета , до кога сънят ще е мираж. Не мога да спя вечер. Будя се милион пъти и това гадене... Всички са ми криви... Освен това днес станах от леглото със страшни болки в гърлото... Ям мед , но без ефект...

И аз така с това безсъние. Събуждам се към 5 сутринта и край... няма заспиване.😥  И цяла вечер едно мятане из леглото... На работа съм като парцал 😣

# 592
  • Пловдив
Elfita аз съм от Пловдив. Близо до Пловдив Stuck Out Tongue

Супер.
Къде ще раждаш?
Трябва да си организираме и среща

# 593
И аз не мога да спя. В някаква просъница съм цяла нощ...

Curnichko,  стискам палци на следващият преглед да кажат, че всичко е наред Heartpulse

♥Elfita♥, браво за хубавите новини Nature Sunny

# 594
Аз също съм от Пловдив. Първото си дете родих в АГ Селена през 2014. Сега се чудя, но и избора не е голям. Лекарят,който ме следи държи да раждам при него съответно отново в Селена,не че може да ме задължи,но... Ще се радвам да видя мнението и на други пловдивски мами....  А фетална при кого правите?

# 595
Аз мисля да раждам в Св. Пантелеймон в Кичука. Мисля , че там изражда лекарката ми , а и с ММ не можем да си позволим раждане в частна клиника...

# 596
Здравейте,  колко хубаво, че има група и че толкова мн сте изписали, досега само четях, не смеех да пиша. Аз съм на 25, 2ра бременност,  термин 14ти септември. 1вата ми бременност беше безсимптомна с изключение на киселини в 8мия месец. За сега и тази е така, нямам гадене, повръщане , само дето се чувствам изключително подута, тромава и направо огромна. Леко бременеене на всички ни!

# 597
Относно будуването - споделих днес на майка ми, че се събуждам между 5 и 5 и половина, да се оплача, малко да ме съжали. А тя: "ааа така е маме, който спал, спал" Satisfied

# 598
  • Пловдив
Аз също съм от Пловдив. Първото си дете родих в АГ Селена през 2014. Сега се чудя, но и избора не е голям. Лекарят,който ме следи държи да раждам при него съответно отново в Селена,не че може да ме задължи,но... Ще се радвам да видя мнението и на други пловдивски мами....  А фетална при кого правите?

Двете в Селена съм родила.При Минев.Твоя доктор кой е?Хубаво е там,но и много натоварено,съответно личното отношение липсва.Затова се замислям за Торакс.
Първата фетална сега ще я правя в София при Марков.Иначе досега и за двете съм ги правила при Даскалов

Аз мисля да раждам в Св. Пантелеймон в Кичука. Мисля , че там изражда лекарката ми , а и с ММ не можем да си позволим раждане в частна клиника...

Хубаво е там.След ремонт е.Малко е отделението и ще получиш лично отношение

# 599
Моят гениколог е Ангелов, прегледите не са в Селена, но там прави всички операции и там изражда. Чувам доста оплаквания от Селена в последно време, 2 случая в които лекаря иска допълнително пари на ръка.... Сякаш хората не говорят за същата болница като преди 4 години.... И от Торакс има оплаквания. Позната ражда там ноември и не беше доволна, бяха я местили от стая в стая всеки ден

Общи условия

Активация на акаунт