СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 429
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Моят корем също е подут, което е странно, защото ми се гади по цял ден и почти не ям Simple Smile Но аз съм с доста наднормени килограми и не се притеснявам.
Сега си идвам от доктора, има пулс, всичко е наред. Аз имам притеснения относто цигарите и алкохола, които погълнах около празниците, а и преди да разбера, че съм бременна.

Довечера ще съобщим на майка ми, баща ми почина преди 5 месеца и поради тази причина съм доста емоционална. Да не говорим, че терминът ми е около датата, когато той почина. Съжалявам, че ви натоварвам, момичета, но от друга страна си мисля, че тати ще ни пази и двамата с бебето. Вие съобщихте ли вече на семействата си?

# 571
Моят корем също е подут, което е странно, защото ми се гади по цял ден и почти не ям Simple Smile Но аз съм с доста наднормени килограми и не се притеснявам.
Сега си идвам от доктора, има пулс, всичко е наред. Аз имам притеснения относто цигарите и алкохола, които погълнах около празниците, а и преди да разбера, че съм бременна.

Довечера ще съобщим на майка ми, баща ми почина преди 5 месеца и поради тази причина съм доста емоционална. Да не говорим, че терминът ми е около датата, когато той почина. Съжалявам, че ви натоварвам, момичета, но от друга страна си мисля, че тати ще ни пази и двамата с бебето. Вие съобщихте ли вече на семействата си?

С първата бременност и аз бях изпила доста алкохол и изпушила доста цигари преди да разбера, че съм бременна. Разбрах в осма гс... дълга история...  Та и аз доста се бях шашнала, но слава богу всичко беше наред - сега имам здраво и диво момиченце на три и половина.

Точно това момиченце се погрижи да информира родителите ни с тайната за бебето в корема, която вече не е тайна Simple Smile Вече съм решила тайни да не й казвам Grinning

Иначе за раждането - бях със секцио. Възстановяването беше трудно, но се забравя. Сега, дори и да имах избор (считам, че нямам, тъй като след секцио пак се очаква секцио), пак бих избрала секцио - по-сигурно е и за бебчо и за мама.

# 572
Здравейте Simple Smile

Относно подуването на коремът - аз писах преди 2-3 седмици, че съм по същия начин и обяснението е, че матката нараства, както и от хормоналните промени в организма, настъпват промени в храносмилането.

Mighty M, съболезнования за татко ти Flowers Hibiscus Ще ви закриля от небето!

Vesselina_g, всичко ще е наред!

Sollsoll, моята щерка и до сега има дни, в които доста хълца Simple Smile Аз си мисля, че има връзка и с хълцането, докато ми беше в корема Satisfied

# 573
Здравейте, днес мъжа ми взе "умния кантар" който е на промоция в лидъл ... Нооо за жалост пише че не е подходящ за бременни Frowning1 има ли някоя от вас която го е закупила и мислите ли да се теглите на него Thinking все пак ще се консултирам с доктора ми за него

# 574
Прегледа мина успешно, всичко е наред. Радвам се, че отидох за мое успокоение.

Какъв е този умен кантар?

# 575

Мери телесни мазнини , вода  костна маса препоръчан дневен прием на калории.... Има 2 пластини стъпваш бос и изчислява въвеждаш ръст години спортна активност и се теглиш май тези 2 пластини на който стъпваш пускат някакъв ток  който измерва ии се чудя дали е безопасно и можее ли да навреди

# 576
Успокоих се малко, че не съм единствената Grinning иначе на другите места не забелязвам промяна, ама тоя корем.. Flushed аз по принцип цял живот съм била с плосък корем, та си мислех, че края на 4ти ще ми проличи (не знам как точно го бях решила) а и ме притеснява факта, че в шестия ще правим сватба, та да не се потъркулвам Laughing

Привеет. И ние така и сега не знам как да си търся рокля Grinning

# 577
Здравейте, днес мъжа ми взе "умния кантар" който е на промоция в лидъл ... Нооо за жалост пише че не е подходящ за бременни Frowning1 има ли някоя от вас която го е закупила и мислите ли да се теглите на него Thinking все пак ще се консултирам с доктора ми за него

Щом изрично пише, че не е подходящ за бременни, ти защо искаш да го ползваш?
Според мен този кантар няма да смята за бременни.

Последна редакция: ср, 07 фев 2018, 17:38 от Love_fairy

# 578

Успокоих се малко, че не съм единствената Grinning иначе на другите места не забелязвам промяна, ама тоя корем.. Flushed аз по принцип цял живот съм била с плосък корем, та си мислех, че края на 4ти ще ми проличи (не знам как точно го бях решила) а и ме притеснява факта, че в шестия ще правим сватба, та да не се потъркулвам Laughing

Привеет. И ние така и сега не знам как да си търся рокля Grinning
Абе не знам ама колкото повече ги гледам тея рокли за бременни, все по-грозни ми стават. Joy

# 579
И аз планирам сватба -  към 4-ти-5-ти месец, но не смея още да гледам за рокли, защото нямам идея до какъв размер ще го докарам дотогава:) Дано поне да е отминало това общо неразположение и гадене, че не се трае Sad

# 580
  • София
Подуването на корема е нормално. При мен продължи до към трети месец и то после почна и да ми личи.

Аз правих сватба 8месец. Бях пухкава булка, ама не ми пукаше. Само дето беше в най-голямата жега.

Не мислете раждането от сега. Колкото повече го обмисляте, толкова по-зле. Аз избягвах тази тема и така се чувствах добре. Родих нормално, но изключително тежко. Не мисля да ви натоварвам, защото моя случай е специфичен, надявам се. Доверете се на лекарите и всичко ще е наред.

# 581
Мами, подути ли са ви коремчетата? Аз се притеснявам, че ако продължавам в същия дух ще стана слонче. Animal Elephant иначе не прекалявам с храната, даже ми се струва, че ям по-малко

Моят е неестествено голям според мен за осма седмица и се чудя възможно ли е да задържам някакви течности или от сорта. Мислех, че до третия месец няма да ми проличи, но дори сестра ми казва, че съм направила голямо дупе а нямам промяна в приетото количество храна.. А съм качила и 2 килограма от началото на Януари:disappointed: Повечето жени не качват в първите месеци аз втория -бам, две килца отгоре. При вас как е?

# 582
И аз съм супер подута от няколко седмици, буквално като глътнала голяма диня. Особено гадно е следобед и вечер, защото се и втвърдява и ставам като в 5 месец. АГ каза,че няма как да е от бебето, а по-скоро от задържаните течности, както и от газове. От 26.12 до сега съм около 3 кг отгоре. Слава Богу, че ми мина тестения период, та сега наблягам на салати и плодове, а след месец мисля да започна и йога за бременни. Надявам се така да удържа фронта и в края да съм само + 14-15 кг  Rolling Eyes

# 583
  • Пловдив
За килограмите е добре да се контролират,но на практика е доста трудно.Ако бременността е с гадене и повръщане,да,има голям шанс да се влезе в здравословната норма.Но ако се отвори един апетит като Антарктида голям ....

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 10:53 от ♥Elfita♥

# 584
Vasileva90  аз не знам все още дали качвам, че нямам достъп до кантар. В петък ще се отчета. Иначе ми се вижда, че съм задържала вода в бедрата, аз обикновено там задържам преди цикъл. Според мен коремчетата са от подуване, газове. (за пръв път имам газове и ще полудея Sweat Smile)

Общи условия

Активация на акаунт