СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 405
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Ох ние вчера казахме на родителите ни - не бяха очаровани хич. Баща му на ММ се зарадва. Ама майка му само гледаше. Моята майка също започна с минусите на толкова скорошна бременност, ама планирана ли е и тн. Ама сега как още от Август ще дам дъщеря си у тях, не можела съм да си я гледам и ей такива. КАзах й че ще си гледам детето и няма да го пренебрегвам доколкото мога.
Никой не ме попита аз как се чувствам сега, да каже че ще помага ако стане нещо абе някакви окуражителни думи, да се зарадват.
Добре че е мъжът ми - на седмото небе и не му пука кой какво. Казва - нали ние ще си ги гледаме, какво ти пука от другите хора. Е да, ама това не са чужди хора.
И сега както съм по-емоционална... Леко възмутена съм. Все едно баси грешката е станала уж, баси ужаса видиш ли.

Та дано вашите роднини и приятели ви изпълнят с радост от новините ви. Споделената радост е нещо страхотно.

# 631
Ох ние вчера казахме на родителите ни - не бяха очаровани хич. Баща му на ММ се зарадва. Ама майка му само гледаше. Моята майка също започна с минусите на толкова скорошна бременност, ама планирана ли е и тн. Ама сега как още от Август ще дам дъщеря си у тях, не можела съм да си я гледам и ей такива. КАзах й че ще си гледам детето и няма да го пренебрегвам доколкото мога.
Никой не ме попита аз как се чувствам сега, да каже че ще помага ако стане нещо абе някакви окуражителни думи, да се зарадват.
Добре че е мъжът ми - на седмото небе и не му пука кой какво. Казва - нали ние ще си ги гледаме, какво ти пука от другите хора. Е да, ама това не са чужди хора.
И сега както съм по-емоционална... Леко възмутена съм. Все едно баси грешката е станала уж, баси ужаса видиш ли.

Та дано вашите роднини и приятели ви изпълнят с радост от новините ви. Споделената радост е нещо страхотно.
Давай го по-спокойно, децата ви са желани и правени с любов, а родителите накрая като видят бебчето и те ще се радват. Иначе аз те разбирам, че ти е гадно, особено от майка си да нямаш 100% подкрепа, обаче пък мъжът ти е супер! Simple Smile
Ние предстои да кажем на моята майка на 16.02 ( тя идва на гости от друг град) и съм сигурна, че ще запищи от радост, но на нас това ни е второ и много желано детенце! Родителите на мъжа ми също се зарадваха, те са и по-възрастни, само с 1 дете са били, затова чакат внуци само от нас. Аз също имам дете на 1.2г и го раждах със секцио, направо изтръпвам какво ме чака, но нямам избор.
Поздрави и се радвайте на децата си!

# 632
Деси, и аз секцио раждах, сега пак ще е така. Не сме говорили с АГто за това, но има време. Но определено някакси повече се притеснявам за второто - дали всичко ще е наред, отколкото с първото. Понякога да си информиран какво те чака - не е много на хубаво хаха.

# 633
Деси, и аз секцио раждах, сега пак ще е така. Не сме говорили с АГто за това, но има време. Но определено някакси повече се притеснявам за второто - дали всичко ще е наред, отколкото с първото. Понякога да си информиран какво те чака - не е много на хубаво хаха.
Дени, напълно те разбирам, първия път не знаеш какво е, отиваш там и се оставяш на екипа - каквото стане, стане!  А сега сме минали по целия път, затова мисля че ни е по-притеснено.  Аз този път  ще избегна Майчин дом, няма да си го причинявам втори път. Моите уважения към професионализма им, но базата е под всякаква критика! Отивам в частната Надежда, може да е по-скъпо, но има чудесни специалисти, а след раждането лежиш на удобно легло в чиста и уютна стая.

# 634
Здраавейтее, в 9г.с 1ден съм днеес бях на преглед Hug голеемии сме 1см и 2мм Heart
Направих и изследвания кръв урина ,цитонамазкан и секреет.. надявам се и там всичко да е на ред . Мислех че ще се завърна на работа но усложненията от грипа сега започвали и ми даде още 13 дни болнични ... Забранено ми е само да правя секс има ли и други на който не им позволяват докторите ?

# 635
Момичета, пожелавам ви лека и безпроблемна бременност с пухкав и ревящ финал.
Моята бременност утре ще приключи с аборт (кухо яйце - което организма не иска да изхвърли сам).
Успех на всички!

# 636
  • Пловдив

denitsayord,гледай себе си.Част от родителите така реагират.Не значи,че няма да помагат и да го обичат.И аз се подготвям.При нас ще е и по-зле

Тигра ,често се случва.Кураж и пак на бременния влак  Hug

# 637
Деси, разбирам те напълно - знаех какво е положението из болниците и раждах в Щерев. Сега отново сигурно ще съм там.
Елфита, благодаря ти!

Тигра, кураж мила и дано скоро имаш успех отново!

# 638
Мамчета в 11г.с съм и не се чувствам нито подута нито пък съм натдала изобщо на кг. Ами вие как се чувствате? Имате ли коремче и колко сте натдали? Sunglasses

# 639
И аз съм в 11та седмица, вече не се чувствам подута по цял ден, само вечер. Мислих си, че съм качила поне 3кг,ама кантара казва, че не съм мръднала. Иначе коремче си личи ниско долу, ама би го забелязал само човек, който ме познава.

# 640
И моят корем вече не е толкова подут, само вечер е доста оформено закръглен Grinning Сутрин е мек, но пак е оформен, та за това смятам, че вече ми личи. Като цяло от няколко дни ми намаляха и без това малкото симптоми, но пък доста ме болят яйчниците и имам увеличено бяло течение. Не знам нормално ли е, не е ли? Дано не съм си докарала някое възпаление. Утре съм на преглед, ще се записвам на ЖК, изследвания и евентуално БХС. Не съм си виждала маймунчето от две седмици и вече нямам търпение! Надявам се всичко да е наред и спокойна да посрещна второто тримесечие.

Да се допълня.... Относно килограмите и аз мислех,че съм качила доста, но се оказа, че от 26.12 до сега съм само + 2.5 кг Joy

# 641
Оф аз да ви се оплача - излязоха ми резултатите от МБ ииии честито на печелившите - кандида Confused мислех си, че никога няма да ме хване такова нещо, ама явно през бременността всичко се променя. Само едно нещо забравих да питам АГ, а не ми се иска пак да я притеснявам. Изписа Флукорик за партньора, някой знае ли по кое време се приема и има ли изобщо значение?

# 642
И аз съм в 11гс и кантара не мърда, но се чувствам много подута. С корем съм и дрехите не ми стават. По принцип имам склонност към задържане на течности и нямам търпение лекарят да ми даде направленията за изследванията. Напоследък имам болки в бъбреците и се чудя сега кой ще ми даде направление за нефролог - гинеколога или личната?
И да се оплача...със синдром на Мениер съм и направих лека криза. За щастие мина бързо и без лекарства.

Тигра, дано скоро имаш успех.

# 643
  • Пловдив
Напоследък имам болки в бъбреците и се чудя сега кой ще ми даде направление за нефролог - гинеколога или личната?

От ЖК то трябва.В момента си диспансеризирана там и те трябва да дават.Не пречи да питаш и ЛЛ,но обикновено прехвърлят към ЖК то

Купете си сурови орехчета и хапвайте всеки ден.В момента е полезно за бебето,за формирането на мозъка.А и на мен ми оправят гадното чувство в стомаха

# 644
Elfita благодаря за информацията. Simple Smile

Относно орехите, аз редовно си хапвам.

Общи условия

Активация на акаунт