СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 403
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Момичета аз съм с доста обилно еднократно кафяво течение Sad на какво може да се дължи ? На "спешен" преглед съм чаак четвъртък ... ще се побъркам

# 646
Момичета, някоя от вас на този ранен етап бори ли се с пристъпи на "вълчи"глад? Sad Би трябвало да съм в 9 г.с и нямам никакви изразени симптоми освен газове и тези пристъпи на глад 2-3 часа след като съм се нахранила. Сутрин закусвам добре, на обяд хапвам нещо по- леко след това вземам за десерт плод и към 3 и половина едвам издържам да не изям някой( днес например не издържах и хапнах един сникърс). Вкъщи като се прибера от работа се опитвам да залъжа глада с 1 банан или ябълка, но продължавам да изпитвам глад и вечеряме вече по-раничко. Днес се качих на кантара - 53 кг ,миналата седмица бях 52. А докрая какво ли ще е..Rolling EyesGrinning Знам, че е за хубаво и се успокоявам, но просто се учудвам на тези резки промени...

# 647
va$ilev@, нормално е да огладняваш по-често. Яж здравословно на 3 часа - като "снаксовете" м-у храненията може да са ядки, плодове, сушени плодове, кисело мляко, ей такива неща. Не знам фреш дали ще ти залъже глада. Планирай си ги и в чантата си имай дребни неща за ядене. Организмът ти работи двойно сега. Аз покрай дребната и нейния режим имам междинни хранения и си знам. Иначе на мен ми става лошо и ми се гади. В началото банани ядях - че лесно се носят в раницата. Ама взе лошо да ми става от толкова банани Simple Smile Сега съм на тема ябълки и  ядки.

# 648
xkb_21 какъв е този спешен преглед след 3 дни? Не знам какво имаш предвид под обилно, но няма ли някакво спешно отделение, където може да идеш още днес? Аз не бих чакала...

va$ilev@ точно днес това си мислех и аз. Чувството за празен стомах е почти постоянно. Ям, ям и буквално не изчезва това чувство. Чудя се дали не е нещо от хормоните, защото не е нормално това.

# 649
va$ilev@, нормално е да огладняваш по-често. Яж здравословно на 3 часа - като "снаксовете" м-у храненията може да са ядки, плодове, сушени плодове, кисело мляко, ей такива неща. Не знам фреш дали ще ти залъже глада. Планирай си ги и в чантата си имай дребни неща за ядене. Организмът ти работи двойно сега. Аз покрай дребната и нейния режим имам междинни хранения и си знам. Иначе на мен ми става лошо и ми се гади. В началото банани ядях - че лесно се носят в раницата. Ама взе лошо да ми става от толкова банани Simple Smile Сега съм на тема ябълки и  ядки.
denitsayord , аз си залъгвам глада в тези кризи предимно с плодове, пробвах 1-2 пъти и с кисело мляко, само с ядки и фреш не съм опитвала.Снаксове и такива от сорта не ям. И смея да кажа,че се храня сравнително често. Просто исках да попитам ,да получа нещо като съвет какво да приемам, ако организмът не се задоволява опитвайки се да го излъжеш по този начин -с плодове и кисело мляко.

# 650
Аз също имам почти постоянно усещане за глад, точно както Веси сподели - все едно ми е празно коремчето. Рязко огладнявам, прилошава ми. Имам почти постоянно гадене, а вечер явно и киселини. Дояжда ми се като гледам реклами, като слушам за някакви храни. С първата бременност не бях така 😀 Иначе за сега на кг не съм мръднала. Е, със сигурност ми предстои. Ами лека вечер от мен, аз отивам да вечерям 😂

# 651
Vesselina_g, този спешен преглед съм го организирала още от миналата седмица, когато умишлено си преувеличих симптомите, за да ми назначат ранен видеозон. Тук в Англия, ако отида в спешното ще ми кажат, че съм в много начална бременност и ако е тръгнал абортът, то ще се случи natural .... пъълнии кретени

От миналия четвъртък ми назначиха за следващия четвъртък emergency scan представете сии.....

# 652
Момичета, някоя от вас на този ранен етап бори ли се с пристъпи на "вълчи"глад? Sad Би трябвало да съм в 9 г.с и нямам никакви изразени симптоми освен газове и тези пристъпи на глад 2-3 часа след като съм се нахранила. Сутрин закусвам добре, на обяд хапвам нещо по- леко след това вземам за десерт плод и към 3 и половина едвам издържам да не изям някой( днес например не издържах и хапнах един сникърс). Вкъщи като се прибера от работа се опитвам да залъжа глада с 1 банан или ябълка, но продължавам да изпитвам глад и вечеряме вече по-раничко. Днес се качих на кантара - 53 кг ,миналата седмица бях 52. А докрая какво ли ще е..Rolling EyesGrinning Знам, че е за хубаво и се успокоявам, но просто се учудвам на тези резки промени...
и аз съм като теб , като преди 4 дни не можех да хапна нищо беше ми лошо и даже повръщах сега не мога да спра и нищо не ме боли много добре се чувствам чак си на ивам филми Simple Smile петък ще видим де като отида на преглед

# 653
Vesselina_g, този спешен преглед съм го организирала още от миналата седмица, когато умишлено си преувеличих симптомите, за да ми назначат ранен видеозон. Тук в Англия, ако отида в спешното ще ми кажат, че съм в много начална бременност и ако е тръгнал абортът, то ще се случи natural .... пъълнии кретени

От миналия четвъртък ми назначиха за следващия четвъртък emergency scan представете сии.....

Леле, леле... Ами нямам думи тогава. Стискам палци всичко да е наред в четвъртък. Почивай повече.

Всъщност няма ли в България някой АГ, на който да се обадиш да ти каже да пиеш нещо?

# 654
Момичета не ми се смейте, ама аз никога не съм и имала гадене или оък да съм повръщала в съзнателния ми живот... ама от 1 час все едно нещо ми е заседнало в гърлото .... все едно ми се връща нагоре нещо ама няма нищо... това ли е гадене 😄 не ми се смейте ама ми е непознато това усещане... ама не ми е ок... като пиина малко вода и ми минава за 5 мин и после пак започва това усещане

# 655
  • -
Здравейте,мамчета! Надявам се,че приемате нови членове сред вас.Досега от 2-3 дни само четях всичко в темата и най-накрая да се представя и аз.На 40г съм,майка"старша възраст",така да се каже-с втора бременност,имам дъщеря на 11г .Имам си притеснения-това бебе е дълго чакано и желано и след какви ли не лекари и клиники вече се бях отказала за себе си и се бях примирила и дядо Коледа ни донесе подарък.  В 11г.с съм,записах се вече на ЖК,направиха ми всички кръвни изследвания и МБ,сега ми предстои скрининг в първи триместър на 22.02. Общо взето се чувствам добре,не ми става лошо,още не смея да казвам пред хората/най-вече на родителите,въпреки че съм на достатъчно години,не съм сигурна,че ще реагират адекватно/но се съмнявам,че колежките ми скоро ще ме усетят,защото според дъщеря ми имам коремче и се вижда вечер.По-скоро се чувствам подута вечер.
P.S. От Пловдив съм,видях че има още няколко майчета от Пловдив,но ще ме извините,още не съм запомнила имена

# 656
Добре дошла, valka77 !!! Relaxed

# 657
Момичета аз съм с доста обилно еднократно кафяво течение Sad на какво може да се дължи ? На "спешен" преглед съм чаак четвъртък ... ще се побъркам
Спокойно аз не съм от Септември йските мами. На 18г.с съм и бях до миналата седмица с това кафяво нещо. Изписаха ми някакви вагинални хапчета имала съм бактерия. Попитай доктора си за такива. Но не чакай до четвъртак още утре иди ако можеш. Но се успикой доста сме така.... Късмет

# 658
  • Пловдив
Валка77,добре дошла.И аз не съм първа младост,и съм от Пловдив  Hug

# 659
Спокойно аз не съм от Септември йските мами. На 18г.с съм и бях до миналата седмица с това кафяво нещо. Изписаха ми някакви вагинални хапчета имала съм бактерия. Попитай доктора си за такива. Но не чакай до четвъртак още утре иди ако можеш. Но се успикой доста сме така.... Късмет

Аз съм в Англия, скъпа, тук не може да ходим, когато ни се иска за съжаление Sad дори и при проблем ....

Общи условия

Активация на акаунт