Второкласници 2017/2018 - тема 9

• 79 139
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Електронните учебници биха били чудесна идея. Няма да тежат в раниците на децата, освен това книжните ще останат по-запазени. Моят син изобщо не пази. Специално помагалата и тетрадките му са в ужасно състояние. Раницата му беше с колелца и дръжка. В първи клас счупи дръжката, а във втори и колелцата. Не съм мислила да я сменям обаче. В класа му миналата година я ритаха, блъскаха, изтърсваха. И да купя нова, може и нея да съсипят. Е, ако и при нас решат да ползват електронни учебници, няма да му трябва толкова голяма раница. Ще видим какво ще кажат.

# 601
При нас сега в края на годината ще проверяват учебниците , все пак ще ги използват и следващите дечица,които ще са във втори клас.
Ако има много захабени , ще се плащат.
Моята пази уж,но когато бърза ги претъпква в папките и естествено са намачкани след това.

# 602
  • Пловдив
Мисля, че и ние ще връщаме учебниците. Получихме ги нови, децата след нас също ще имат нови.

За моето дете учебната година приключи. Във вторник си счупи ръката.

# 603
Миралюба,бързо възстановяване на детенце  Hug

# 604
  • София
Ех, колко неприятно, Миралюба. Бързо да се възстановява детето.

И при нас приключиха с материала. Прават упражнения и надграждат. А на моята така вече не и се учи, че чак я боли. Мисли само как да излезе и да кара скейтборд. Поне чете без да се налага да я подсещам.

# 605
И у нас е така. Има ново колело за рождения си ден и просто не може да мисли за нищо друго.

# 606
И аз мисля да й купувам колело скоро,ама пусто му не мога да се ориентирам в размерите  Blush

# 607
На мен вече ми писна...да свършва тази година , а на детето незнам. При нас утре имат така нареченото Директорско по математика и се надявам да го карат по-лежерно останалите дни. Другата седмица са на зелено училище. Тази година много ги замотаха контролните.

# 608
  • Пловдив
Малко извън темата, но свиквайте ги да карат колело с каска.

# 609
Миралюба  bouquet

# 610
  • София
Bliss, опитвам се да ти пратя на лични, но не успявам Simple Smile Драсни ми, моля.

Моята караше, до тази пролет. Сега е пълна драма, отказва каска и реве, че не е бебе. Не знам още колко ще издържа всеки път да се разправяме.

# 611
Да, забранила съм ги, че по едно време беше нетърпимо на лични. Сега ще махна забраната и пиши.

# 612
Откакто е подкарал колело до миналата година беше с каска. Почна да мрънка , че не е бебе....и я махнахме. За съжаление ние не караме с каски....а личният пример е най-важен.

# 613
miraluba, бързо и леко възстановяване на детето. Моят син си счупи ръката миналата година с колелото и мислех , че никога повече няма да се качи да го кара отново. Сега пак му се възвърна желанието и се радвам, защото движението е здраве Simple Smile

На мен вече ми писна...да свършва тази година , а на детето незнам. При нас утре имат така нареченото Директорско по математика и се надявам да го карат по-лежерно останалите дни. Другата седмица са на зелено училище. Тази година много ги замотаха контролните.
И на мен Relieved
Днес ще имаме РС-първата ми в този клас. Предполагам най-накрая ще успея да му видя самостоятелните работи и изходящите контролни. Да не си помислите, че съм незаинтересован родител Wink Напротив, няколко пъти звънях на класната за информация, но тя ме успокояваше , че детето  се представя добре и всичко е наред.Нямало нужда да се разкарвам до училището за това.  Дано и аз съм на същото мнение като ги видя довечера.

Малко по-назад коментирахте за занималните догодина. Много ми се иска да не се налага да я посещава, но не знам дали ще съм спокойна да се прибира сам от училище, защото е далеч от дома. Ще го мисля на есен ,като видя как прогресира самостоятелността му до тогава. Simple Smile

ПП: исках да видя почивните дни през май месец в първия пост на темата, но се отваря началната страница на МОН Hands V

# 614
  • Пловдив
За каската отворих дума, покрай няколко поста за велосипеди.

Моят син, не си счупи ръката с колело.

Общи условия

Активация на акаунт