Пълзят, изправят се, подреждат олимпийските ЮЛСКИ надежди!!!

• 10 560
  • 274
  •   1
Отговори
# 255
Миме много са ви сладурски сандалките. А гледам че има и момчешки хубави, а ние днес такова обикаляне му дръпнахме за сандали, и нищо хубаво не видях. От къде и колко парички ги взехте?

Благодаря  Hug. Отговорих ти на лични.

# 256
  • в шоки-land
Миме много са ви сладурски сандалките. А гледам че има и момчешки хубави, а ние днес такова обикаляне му дръпнахме за сандали, и нищо хубаво не видях. От къде и колко парички ги взехте?

а ще споделиш ли и с нас? Hug Heart Eyes

# 257
  • в шоки-land
последният път им подарих много хубава икона - направена върху камък така, че това отпада, а пък децата им са големички. По скоро искам някакъв семеен подарък, ама какво да е ....  Thinking

подари им една оригинална рамка 3а снимки...ако имаш полароид камера можеш направо една снимка от крьщането да сложиш и така да им я подариш....

това много ми допадна като идея  newsm10, нямам такъв апарат, но пък може някое колажче да направим с техни снимки, и пак да присъстват всички. даже може и по яко да стане  Wink. мерси за идаята Амей   newsm51

пак 3аповядай Hug Heart Eyes

# 258
Нашите сандалки са на Кап4ица- но са сладурски, те бяха междувпро4ем и единствените, които ни станаха.Имаме пухкаво кра4е/висок свод/ и тези като на Мимес и подобни не ни влиза кра4ето в тях  Rolling Eyes Само в тези на Кап4ица успяхме да й напъхаме кра4енцето. А ходих в не един магазин. Та с тези обувчици тя стъпва много добре без да си криви кра4ето, докато с буйките на К и К си кривеше като ходеше дясното кра4е-бяха и големи 18/19 номер, а пък предния номер й бяха по4ти малки  ooooh! Та с тези се родихме  bowuu

# 259

а ще споделиш ли и с нас? Hug Heart Eyes
Изобщо не ме бива в обясненията, но ще напиша това, което пратих на Краси. Дано да се ориентирате:
Купихме ги от Надежда - като тръгнеш по Ломско шосе, посока центъра, подминаваш Била, светофара и малко след това е магазина, от ляво. Има и дрешки и обувки. Взехме ги за 33лв, много са хубави и си струват парите.

# 260
  • София
Ние за сега умуваме и вариант да посрещнем гостите след кръщенето в едно заведение при нас. Ама още не сме ходили да говорим с управителяр дано не е заето за тогава.

И аз мисля да се почерпим след кръщенето. Няма да сме много хора - със сигурност Ади и кумата, която е и кръстница; от бабите и дядовците, който може да дойде; и защото още не сме избрали ден, ако татито не може да се измъкне от работа - може и без него, колкото и да ми се иска да присъства (Предполагам че и на него...). Кумата предложи Симеоновския манастир и тъй като аз много я уважавам и държа точно тя да е кръстница, ще се съобразя изцяло с нея, какато за деня, така и за мястото. В Симеоново обаче се сещам само за "Романс"-а, някой има ли и други идеи? Мерси предварително!  Hug

# 261
  • в шоки-land
Изобщо не ме бива в обясненията, но ще напиша това, което пратих на Краси. Дано да се ориентирате:
Купихме ги от Надежда - като тръгнеш по Ломско шосе, посока центъра, подминаваш Била, светофара и малко след това е магазина, от ляво. Има и дрешки и обувки. Взехме ги за 33лв, много са хубави и си струват парите.

прекрасно те ра3брах, че а3 сьм точно от Надежда Hug Heart Eyes
благодаря  bouquet  bouquet  bouquet а помниш ли как се ка3ва мага3ина, преди или след автогарата е?

# 262

благодаря  bouquet  bouquet  bouquet а помниш ли как се ка3ва мага3ина, преди или след автогарата е?

ами нямаше име май - отгоре с цветни букви е написано *Детски стоки* или нещо такова. А там не знам да има автогара, хич не съм в час Embarassed

# 263

Преди автогарата е. Точно след пазарчето на колелото на трамвай 7, само че от другата страна. Поне аз така разбрах. И вчера видях там един магазин, който се намира приблизително на същото място и се казваше ЖАБА. Та може и той да е, само че аз незнам защо го подминах с колата и не спряхме да видя какво има там.

# 264
Здравейте и от мен и бебе Руен, одавна не съм писала пък и намам време да изчета написаното.
Ние сме добре, ходихме зе 2 седмици при баба и дядо , а след това започна моята предпоследна сесия, но вече и виждам края.
Руен е много добре, много пъргав ,вече го водя да ходи с една ръка, между временно се научи да лази и е неспасяем ако види отворена врата , а нашата дневна е с преход към 4-ри врати.При навършването на 10-тия месец беше качил вече само 200 гр. и беше 11, 550. Успяхме да премахнем нощното кърмене като вечер му давам и малко каша и после кърма и кърма също сутрин рано.Хапва си колкото му сложа, за мен не остава дори да опитам манджите му. След две седмици тръгваме на кухня, вече му давам и по-големе парченца да яде.
Връщам се да изчета написаното от Вас и ще се включа  в някоя актуална тема newsm78.

# 265
А нашето кръщене ще е след 3 седмици, на 24-и . Мястото е в Родопите- с.Арда! Живот и здраве, ще ви пусна снимки!

# 266
  • в шоки-land

Преди автогарата е. Точно след пазарчето на колелото на трамвай 7, само че от другата страна. Поне аз така разбрах. И вчера видях там един магазин, който се намира приблизително на същото място и се казваше ЖАБА. Та може и той да е, само че аз незнам защо го подминах с колата и не спряхме да видя какво има там.

ще обиколим така и така района...ше се намери няма кьде да ходи Mr. Green

# 267
Сия, икони освен в подлеза на ЦУМ има и в Халите. Отделно се сещам за един църковен магазин на Ботев, между Пиротска и Данаята от същата страна на Даная.

Мimes , и на мен много ми харесаха сандалките на Дари. Нашите са по-скоро декоративни на Чипо, подарък от баба и дядо. Като тръгне да прохожда смятам да вземем на Вики някои по-стабилни. Simple Smile

Иначе засега при нас се очертава рожденият ден и кръщането да са поотделно. Поне аз така предпочитам. Но кръщането сигурно ще е август месец, защото кумата (която ще е кръстница) ще бъде в България тогава. Най-вероятно ще са през 2-3 седмици, но зависи и дали кръстницата няма да ходи по почивки, та и с това ще се съобразявам Grinning Ако нещо много се усложни програмата ще правим и 2 в 1 Wink Но то времето ще покаже.
Иначе към средата на юли и аз ще бъда кръстница на бебето на моите кумци. То е родено на 10 юли и при него май ще бъде рожден ден и кръщане на едно и то най-вероятно в съботата след 10-ти. Така че живот и здраве в рамките на един месец ще бъда и кръстница и ще кръщаваме Вики. Laughing

# 268
Сия, да се изкажа и аз, че съм изрисувала и продала над 100 икони.
В подлеза на Цум има истински и хубави икони, преди продаваха и пред Невски, но сега не съм сигурна дали са още там. По църквите продават предимно лепенки върху талашит, не се лъжи да си взимаш. Рядко има и рисувани хубави икони. В Халите мисля са предимно дървени релефи, леко тонирани отгоре. Те се правят с матрица, която пресова дървото и после се боядисват отгоре от непрофесионалисти. Всеки (не художник) може да ги изработи, стига да има нужните преси. Истинските икони са рисуваните. Те се правят много бавно и е доста тудоемко. Един съвет - не купувай от специално състарените напукани икони, нищо че са много красиви. Ефекта се постига, като иконата се маже със зифт (за асфалт) и се пекат на слаба фурна, за да се напукат и потъмнеят отстрани. Резултата е, че след няколко години, или месеци рисуваната част започва да се лющи и да пада, а отдолу остава белия грунд, в/у който се рисува.

# 269
  • Варна.
днес цял ден си стояхме в къщи, намързелувахме се, не знам при вас как е но моето дете повече спи в къщи, може би заради тишината. и двата пъти много лесно я приспах, учудена останах.
готвих, правих си разни разкрасителни процедури, нареждах снимки, лепих по бебешкия дневник, въобще - приложна работа.
ИРКА, какво стана със срещата, видяхте ли се напиши няколко реда.
Някоя от пловдивските мами - знаете ли къде се изгуби Бубка?
целувки на малките и големите!
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт