Пълзят, изправят се, подреждат олимпийските ЮЛСКИ надежди!!!

• 10 560
  • 274
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И при нас се очертава да е кръщене и рожден ден на едно място:))))))) С приятели и родители... Mr. Green

# 241
момичета, какъв подарък се прави на кръстниците които кръщават? Знам, че трябва нещо за спомен да им подарим, но не ми идва идея Thinking.
Много хубави снимчици сте си направили, а бебчовците са едни сладури  Heart Eyes, жалко, че сме далече и не можем да се включваме във вашите срещички. Вероятно доста сте се забавлявали. Ние тук също си направихме 1-во юнска среща на всички мами от училище Ма-Ма, голяб купон беше, един вика, друг пее, трети хапва....  детска щуротия. Следващият петък ще правим детско парти за 1-вият ни рожден ден, и се обнадеждавам, че ще се получи добре.

# 242
Беборанка аз подарих на моите кръстници (т.е. на кръстниците на Емчо) една икона с Дева Мария - по идея на момичетата от форума. Това смятам че е хубав спомен. А на детенцето им по-голям подарък.

# 243
последният път им подарих много хубава икона - направена върху камък така, че това отпада, а пък децата им са големички. По скоро искам някакъв семеен подарък, ама какво да е ....  Thinking

# 244
  • в шоки-land
последният път им подарих много хубава икона - направена върху камък така, че това отпада, а пък децата им са големички. По скоро искам някакъв семеен подарък, ама какво да е ....  Thinking

подари им една оригинална рамка 3а снимки...ако имаш полароид камера можеш направо една снимка от крьщането да сложиш и така да им я подариш....

# 245

подари им една оригинална рамка 3а снимки...ако имаш полароид камера можеш направо една снимка от крьщането да сложиш и така да им я подариш....

това много ми допадна като идея  newsm10, нямам такъв апарат, но пък може някое колажче да направим с техни снимки, и пак да присъстват всички. даже може и по яко да стане  Wink. мерси за идаята Амей   newsm51

# 246
Момичета, вижам че доста от вас дават череши на бебоците, дали има алергия към тях? Преди малко дадох малко череша на Ема и сега има някакъв обрив на едната буза  Sad А принципно до сега не е имала алергична реакция към нещо.
Иначе по-горе се коментираше темата за хремата (докато прочета всичко и се започна да пиша - все нещо се случва, та за това така със закъснение...) - Ема имаше няколко месеца хрема, като от време на време беше доста силна. Лекарката ни каза че не е необходимо специално лечение и до годинката ще го преодолее. И наистина напоследък почти няма хрема. Не знам дали случеят има нещо общо с останалите, но за всеки случей да споделя Simple Smile
За протокола по храненето - и ние сме на 5 хранения, макар и да яде със зор , май предпочита да танцува и щъка напред назад  Grinning
 Hug за всички порастнали вече бебоци, редовно им гледам снимките!

# 247
  • София
Момичета, споделете, моля, къде продават хубави икони и горе-долу по колко, че и аз реших да подаря на кръстницата. И ние ще кръщаваме Ади този месец  bishop.

цветенце, в последния брой на сп. "Бебешори" пишеше, че е "цяло чудо", ако някой се окаже алергичен към череши (Това в кавичките е цитат по памет от там). Пак по памет обаче - една от юлските мами май беше писала в една от темичките ни, че има такава алергия. Само не помня коя беше  Laughing. Аз също дадох на Ади прясно изцеден сок от череши. Единствено й подейства разхлабващо на стомахчето, което при нея по принцип не е проблем, а обратното, т. е. понякога се затяга  Mr. Green. (Гале, черешите май имат по-силно действие, отколкото сливите на "Семпер").

Последна редакция: сб, 03 юни 2006, 21:08 от Сия

# 248
  • Варна.
Честит първи Първи юли на всички! Дечицата да са щастливи, големите да са спокойни!
Дики, мила то верно, че юли всички почти празнуваме, но ти избърза малко   bouquet!

юни, юли...все лято душа! хич не бях забелязала  Joy

# 249
Аз съм с алергията към череши!!!!Признавам си без бой!!!Може да е "цяло чудо", ама си я притежавам алергията!Дет се вика, моя си е  Laughing! Ама кво да правя...и без череши се живее Wink!
цветенце! Просто не давай повече черешки, докато отмине обривчето...После, ако искаш, пробвай пак да дадеш черешка, съвсем мъничко. Ако пак се появи обрив, вече ще си сигурна, че е от черешата!!! Иначе при мен алергията се проявява със сърбеж в гърлото като първоначална реакция....ако продължа да яма става доста неприятно до задух и липса на глас, но при бебоците най - често алеригиите се проявяват чрез външно изриване...Но най - искрено ти пожелавам пъпчиците да са от топлото, например! Hug

# 250
Сия Икони преди около 2 години купувах от подлеза на ЦУМ и най-ефтината тогава беше 20лв, а беше доста мъничка.
А сега като гледах за кумовете ни, и в нашата църква ги видях и бяха по 5лв. нормален размер, даже и осветени - и от там я купих.
Та по-добре виж по църквите предполагам, че навсякъде са по-ефтини, отколкото по сувенирните магазини по центъра.

# 251
Ние днес си поръ4ахме торта- много хубава, с едно мом4енце, едно моми4енце и разни пързалки и катерушки Simple Smile Казва се : В парк. Нали ве4е при големите ходим, вземаме им играчките и т.н. та сме си то4но за такаква торта . И най-важното- на полянката има една ГЪБКА  Mr. Green

# 252
  • София
Сия Икони преди около 2 години купувах от подлеза на ЦУМ и най-ефтината тогава беше 20лв, а беше доста мъничка.
А сега като гледах за кумовете ни, и в нашата църква ги видях и бяха по 5лв. нормален размер, даже и осветени - и от там я купих.
Та по-добре виж по църквите предполагам, че навсякъде са по-ефтини, отколкото по сувенирните магазини по центъра.

Hug Мерси много! Аз мислех първо да я купя и после да я нося да е осветят, но ако нямам време значи може направо от църква. Някой по вещ от мен в църковните науки, дали може да ме светне, като се освещава икона просто се освещава или може и специално за някого, нещо като благословия за човека, на когото ще я подаряваш? Ама зададох един въпрос, и аз едвам си го разбирам!

# 253
Ние за сега умуваме и вариант да посрещнем гостите след кръщенето в едно заведение при нас. Ама още не сме ходили да говорим с управителяр дано не е заето за тогава.
Иначе днес купихме сандалки на Дари. Адски много ми харесват. От тук http://www.sanbe.com.tr/iy_2006classic.htm модела е Zippy, а нашите са на втория ред, първото сандалче, розовкото. Grinning

# 254
Миме много са ви сладурски сандалките. А гледам че има и момчешки хубави, а ние днес такова обикаляне му дръпнахме за сандали, и нищо хубаво не видях. От къде и колко парички ги взехте?
Обиколила съм 100 магазина и навсякъде едно и също и грозни, и смахнати, а забравихме да вземем на Емчо количката и само си го сменяме с баща му, а той тежииииии, и без ръце останахме, И накрая нищо не харесах, и исках още да обикаляме, но вече не можехме да го разнасяме повече, и мъжа ми вика ще се върнеме до Костинброд и ще вземеме количката и пак ще дойдеме да обикаляме, но на мен ми омръзна и не ми се разкарваше пак. и се върнахме, и тук при нас в един магазин видях същите където навсякъде ги гледах някакви на Капчица, които хич не ми харесват, но реших да ги вземем, пък по - нататък като ходиме някъде и видя, да му взема по-хубави. 25лв. са и са ортопедични, високи и с твърд свод. Иначе харесах едни на Чипо (такива му бяха и обувчиците), но с много мека кожа без никакви твърди части, да му държи стъпалото или пък да имат извивка на стъпалото, но продавачката ми каза, че не са за прохождащи деца, а по-скоро са декоративни, когато още не ходят а само се возят в количките, и се отказах. А иначе бях чела някъде, че може и с такива да се прохожда, т.е. да не са толкова високи и твърди, но ................. взехме ги тези за временно ползване.

Общи условия

Активация на акаунт