Пълзят, изправят се, подреждат олимпийските ЮЛСКИ надежди!!!

• 10 468
  • 274
  •   1
Отговори
# 60
  • В средата на времето
И на Кристиян са му излезли пъпчици около вратлето и малко нагоре по главичката..и сега съм в чуденка дали да не последваме примера на Дани на Flea  Hug и да направя на Кристиян една рейнджъркса прическа  Grinning..много му е топло на горкия, а и в къщи хич не може да се разхлади.. Whistling
Излизанията и аз смятам така да ги направя: сутрин джиджи-биджи с количката , на обяд прибиране в къщи и хапване, после сън на Крисио и към 4.30 пак излизане и разходки докато не дойде време за къпането:)

# 61
Охоооо Hug Привет-мривет от почиващите активно Wink
Мимка, не тормози и себе си и детето с глупости - кърми човечето и не го разтройвай излишно. Още повече, че и не яде много през деня. ако ще ти стане по-спокойно и Сияна, въпреки че вечеря се буди да папа нощем. А Галя хич не я слушай Wink много широко й стана около врата нещо - фукла Laughing Пък и тя държи Огото да си трупва по килце на месец, въпреки, че той яко й разваля плановете с това ходене и щуреене hahaha И не мисли, че е от кърменето - виж Изаблката още храни Бобсъна по нощите. До дете си е, а и като кърмиш даваш окситоцинче директно на дребича и спи по-спокойно.
Тонинче, същата работа - като иска - цока, като не иска - не цока. Пък ако е тръгнал да се отбива - прав му път. Но много деца преживяват криза в яденето към година и два-три месеца и се връат към активно цокане... , та в този ред на мисли не знам при вас как ще е newsm78
Чакам Яна да ви пусне снимки от нашата съвместна почика. изкарахме страхотно и се веселихме много. А Сияна и Дидо бяха големи образи Joy Като видите снимките ще разказвам по-подробно, пък и Яна ще разкаже Grinning

# 62
Изабелка няма друг избор,не че и се прави мляко посред нощ  #Cussing out

# 63
Лилиииии  навън не се живее - егаси и жегата. Вярно че исках да стане топло, ама пък то мноооого бе. Това време не е в ред - такива резки температурни промени, че ще изкрейзиме. А утре го дават още по-топло. Преди малко се прибрахме, че щяхме да пукнеме и двамата от жека. Аз го бях облякла с боди потник и отгоре тениска. Съблякохме тениска и чорапи и обувки - но спасение няма.
И на Емчо му се поти главичката, но той няма много коса. Като гледам Ванката си е направа с прическа. Ще търпи и ще се прибираме по жегата - друго спасение няма.
А и аз вчера видях едни ситни пъпчици по вратлето - явно че от жегата и от потта са му излезнали.
После ще ходим до докторката да му види пробата как е.
Какво беше сега ако има  зачервено, значи че е положителна или отрицателна пробата от мантуто?
Хайде лек ден. Ние после изчезваме по празненства.

# 64
И Алекс ги има тези малки пъпчици по вратлето и маи маи са от потенето. Тои има доста косичка и главичката е почти винаги потна ама пусто като са му толкова сладки къдричките и не ми се ще да ги острижа newsm78

# 65
  • Пловдив
Ох, и на мен много ми харесват къдричките му, но на детето му е много топло и започна да нервничи. И заради моята суетност се опъвам още, но утре май ще пусна снимки без завъртулки отзад  Rolling Eyes
И ние умряхме от жега и сега сме на хладно в къщи и към 17,30 сме навън. Отивам да готвя вечерята да не я мисля после.  Heart Eyes

# 66
хайде ,хайде да не се оплакваме от топлото навън Wink Grinning
нали зимата го чакакхме с такова нетърпение!

ние си почиваме и след малко отиваме на разходка, а утре нашата кака ще получи свидетелството си за завършен първи клас и ще бъде царица на фестивала на буквите bowuuстискайте ни палци.

на ивето заедно с първото зъбче  и потръгнаха изведнъж и всички бебешки дейности-бърборене и ходене. противно на очакванията ми и нейните стабилни 11 килограма , прави уверени опити да ходи.

веднъж ми хрумна да и дам попарата вечерта , защото ми се струваше че не иска да си изяжда зеленчуковото на обяд и сложих плодовете преди обед.
има някакъв резултат.

за кърменето и въобще храненето нощем, какво да ви кажа , ние сме за newsm10
не му остана много време .така както някои прохождат и бърборят скоро ще порастнат съвсем.
няколко месеца в повече - такаче не се тормозете излишно!
а има и вариант малкото да има нужда в момента от това newsm78

слънчеви поздрави от нас за всички Hug Grinning

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=3918&AlbumId=52112

Последна редакция: пн, 22 май 2006, 23:26 от ade-lina

# 67
Здравейте и от нас!

Отдавна не сме писали, но редовно ви четем Embarassed

Честито на Габи за първите самостоятелни крачки!

На Емчо и "по-старите" християнчета също честитим!

Честитим и на всички, които сме пропуснали и специално на Ивона!

При нас има доста нови неща. Най-прясното е, че след едномесечно чакане да избият долните резци (вторите поред) вчера ни изби 3-то зъбче - горното дясно. За него хич и нямах представа, че е тръгнало, защото Вики не ми даваше да гледам как стоят нещата  отгоре. Grinning

След като до преди месец - месец и половина мислех, че имам най-мързеливото бебе Heart Eyes вече имам едно неуморимо момиченце - докато преди все гледаше да полегне или да седне да не вземе да се измори, то сега иска да е все права - или хваната за креватчето, или някой да я държии да се изправя и да си стои така:) Що се отнася до пълзенето смятам, че ще сме от тези бебета, които не пълзят. Иначе вече се опитва и да прави крачки, приддържана от някой.

Също така от 2 дена като й кажеш чао започва да маха с ръчичка  и е много смешна и сладка едновременно. Wink

Иначе и ние сме твърдо в отбора на фините бебета - на 9 месеца беше 7120 гр и 71 см.

Относно спането и нощните хранения имаме такъв режим: през нощта не ядем, а спането ни е от 23 до 8. После спи от 10 до 11.30-12, следобяд спи около 2 часа и вечерта много рядко заспива преди 23. Ако следобед не е спала много може да заспи и към 22.

Засега това е от нас. Имаме нови снимки тук: http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13548&AlbumId=37987

# 68
Здравейте мами и от нас Simple Smile

Честито на всички, за всички поводи (май доста събития съм пропуснала  EmbarassedHeart Eyes

Малко за нас:
Майчето все още ходи хваната за двете ръчички, но като я пуснеш права без да я хваната, седи няколко секунди. Седи вече и на 4 крака и почти докарва нормално лазене. Показва колко е голяма, пляска за браво когато си иска, а също така маха за чао пак когато си иска Simple Smile Вече правим разлика между котето и кучето, казва "мау" на котетата и нещо като "ба" или "бау" на кученцата Simple Smile Имаме вече цели 5 зъбчета  Hug

Вече и дадох жълтък,  а вчера за пръв път дадох едросмляно пюре. Е, падна едно дъвкане, 45 минути се хранихме Simple Smile Мисля след 10 дни да я пускам на кухня, но не ми се иска да пасирам, затова започнах едросмляните пюрета Simple Smile

Вече ден не минава без да си ударим главата или да се насиним, направо кошмарна история. Беба мирна не може да седи  Crazy Много интересно как се появи вчера синка на коремчето, кой знае къде се е вихрила. Ходихме днес до педито по спешност да я види тази синка че е почти до реброто, нямало нищо страшно притиснала се била нещо  Hug

Хайде толкоз от нас Simple Smile

Пожелаваме ви един прекрасен ден  Heart Eyes

# 69
Ivyana, много сладка е станала малката адашка, пу-пу.  Heart Eyes
Виктор и той от кротушко става доста буен, но какво да се прави, така се расте. Днес му сложих авокадо в пюрето, той го изяде, но е такава гадост  Sick Явно нищо не съм загубила като не съм яла до сега.
Аз много се радвам на топлото - нека да е лято!!!

# 70
  • Варна.
ние в същност сме с гости от канада и затова бързо-бързо открихме плажния сезон. дойдоха брата на мъжа ми със семейството си и за тях водата никак не е студена, като се има предвид, че живеят отвъд полярния кръг не е за чудене. а днес и морската вода си ставаше за къпане, детето беше чисто голо под слънцето за 15-20мин, намокрихме я цялата във водата. нося пюрета и така си ядем под чадъра, започнах да давам нещо като вечеря към 7-8часа, супичка или малко месо с трохи и корички хляб. мислех че ще спре да се събужда ако е хапнала повечко, но си продължава нощните търсения, като се събуди посред нощ давам първо водата уж да я залъжа, но ако не си цокне не заспива. излизат още два зъба отгоре и може би затова пак е неспокойна нощем. вече кърменето ни мина в нелегалност - като ме питат дали кърмя отговарям - вече не. омръзна ми да обяснявам на всеки, надявам се да спре да ме търси и наистина да се отбие. определено не се храни, само така за проверка.
ето още снимки от днес

тука беше много изпотена в колата и като слезнахме за магазина я увих в един шал

не съм много за снимки още с тия килограми та стоя извън обектива

на детето добре му поняся плажа

# 71
Ние засега пъпчици нямаме, явно още не й е толкова жега. Режима на излизане ще го мисля, засега ще си излизам към 15.00 навън все още, 4е по това време тя заспива а предпо4итам това да е навънка,Но в парка жегата се търпи-има доста сен4ести алеи все пак.
А Габи днес  1 час си обикаляше  сама стаята на дължина и ширина , като аз само бях до нея леко приведена в случай че се засили да пада. И като застана някъде около нея и й кажа: ела при мама, тя внимателно се пуска , тръгва , като си пази равновесие и идва. Или аз я държа за едната ръчичка, казвам й да отиде при татко си, той я чака на другия край , пускам я и тя отива щастлива до него.Докато върви и ако усети, че загубва равновесие, спира на едно място, изчаква няколко секунди и търгва пак.Сега трябва единствено да внимавам да не падне и да се уплаши. Но съм доста смела и я пускам само когато сме си вкъщи и е с каската -за всеки случай. Навън още я държа, колкото и да ми се опъва и да иска да ме пуска.
Ние ще си ходим на моренце след по-малко от месец, живот и здраве.
Дики, личи си че сте си изкарали добре на плажа.
Малката Вики е много сладка на снимчиците, особено спинкаща  Hug
Лека вечер на всички  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 22 май 2006, 23:40 от siska

# 72
Мами, моля ви, дайте ни по едно рамо в Пиринските камбанки /590-та снимка/ 4е непрекъснато ни изпреварват, а откъде се взимат - незнам, както са по-назад и изведнъж дръпват и я ни настигнат, я ни изпреварят Sad Трябваше другата седмица най-накрая да спе4елим, но ето 4е пак се о4ертава още няколко седмици да си висим в класацията.  ooooh! А не върви да се откажем  след като сме толкова напред стигнали. Така 4е, моля ви, айде тази и другата седмица да ни давате по 10 точици когато се сетите, ще съм ви много благодарна  Hug да се измъкнем от тези камбанки най-накрая  Hug  Praynig  Heart Eyes

# 73
Добро утро на всички   bouquet!
Времето е наистина страхотно навън и гледам като е буден малчо да го разхождам. А дечурлигата са пораснали страшно и стават все по-сладки ! Сега видях снимчиците на ade-lina, Ivyana и Diki  - направо са като гъбки тия дечурлига.
Истински завидях на плажуващите - блазе ви! Ние вчера си направихме резервация и живот и здраве  Praynig на 11-ти юли заминаваме с двете дивачета. Аз се надявам дотогава да съм преборила последните килца и да съм в добра форма Blush.
Ето нови снимки и от нас: http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=6537&AlbumId=52805 … p;PhotoId=2152767
Хубав ден  Heart Eyes Hug

# 74
Сладки мами  и бебоци здрасти и от нас
Ние сме болни от вчера с температура ,кръв червено гърло и изобщо сме цъфнали отвсякъде  Cry Cry Cry
На антибиотик сме дано се оправи Габи милата че вече ще пощурея. smile3511
С местенето сме почти приключили и този уикенд са последните напъни.В началото ще сме без нет та сега най вероятно ще ми е последно писане за дълго време напред  Cry Hug Heart Eyes
Който иска да отслабва да тръгва да се мести
 Laughing свалих 4 килца за нула време  Flutter
Снимките са супер.На Дики благородно завиждам за плажните веселби Hug Heart Eyes
Флий млакия е страшно пораснал а ако това дето го води за ръчички си ти май изобщо нямаш нужда от отслабване вече  Wink Heart Eyes Hug

При нас само проблеми  покрай местенето за които сега не ми се говори  Sunglasses ама шъ съ упраим  Peace
Целувки на прекрасните бебоци и донови срещи newsm03

Щях д азабравя  Embarassed
Честито прохождане на малката Габи да расте умна послушна и да не пада много Hug Heart Eyes  bouquet

Проходилката е нещ6о като събиране на бебчета и роднинин.Прави се пита и се раздава боцната в мед.Преди това се постила нещо на земята търкулва се питата и след това се пуска бебня след нея да ходи.също така се редят разни предмети и каквото вземе бека такава ще е професията и като порасне .
Успех и снимки с прощъпулника   bouquet

Последна редакция: вт, 23 май 2006, 12:36 от mama Svetli

Общи условия

Активация на акаунт