Ходихме сутринта до лекарите да ни сложат БЦЖ-то, че не ни беше хванала. Едвам успях да го удържа да не мърда - истинско мъчение. Той повече за това плака, че го стискам силно, за да не мръдне. Но мина.
Сега спинка, и ще изчакам малко да захладнее и тогава ще излезнеме пак на разходка. Може на двора на сянка да поседиме, но то вече и мойто диваненце не се застоява повече от 10-15 мин. в количката, ако не се вози. Върти се, обръща се по корем, и се изправя и просто спокойствие вече никъде. Вече започвам да забелязвам как ще ми подейства на фигурата. Защото нямам и минутка спокойствие за нищо, камо ли пък да седна да ям, или нещо друго.
Новостите при нас са че казва здравей - като му подадеш ръка за здрасти, и той си подава неговата и се смее. Ба-ба, бу-бу, па-па, и па-пу са сричките които си повтаря по цял ден.
Иначе сме 11кг. и 80см (непомня може и да съм ви го казала вече
Одеве купих череши, и му дадох, но не им се изкефи много. Сега ще му направя кисело мляко с банан и череши да видя дали ще го яде.
Приятен следобед от нас.
защото много й се услаждат на тиквичката
Вече има малко тен по крачетата, а утре като си отидем в Бургас ще я заведа и на плаж да й погледам сеир на пясъка

чета ви, но вечер съм ужасно изморена да пиша. Търсим си нов дом и аз покрай другите неща се занимавам и с това да продавам настоящото жилище, да общувам с брокери и банки, и да ходя по огледи, мъжа ми няма време.
постоянно говори, смее се, обича да се клати на музика, иска да ходи, но някой трябва да я държи, изправя се сама, опитите й за пълзене обаче са по-скоро неуспешни. Изобщо не спира да се движи, катери се навсякъде, пада, става, в количка не иска да стои и ............ въобще при нас е обичайната лудница. 
Приятно ми е - СянкаПодочичкова съм.Дано и тази нощ да мине с поне малко сън в къщи.
. Ама важното е на момчето да му е проветриво и приятно, къдриците пак ще израстат 

. И аз исках за след 2 месеца, ама докторката каза, че има много насъбрал се секрет и наистина било хубаво сега да се маха този проблем. Е, не мога да се сърдя на д-р Любенова. Каквото и да направи жената и тя се почувства не добре и специално се обажда в къщи вечерта, за да разпита как е, а на 25 отново ни чака. Всъщност, напълни ми душата, защото точно така постъпва един истински личен лекар! Интересува се за пациента си денонощно и след работно време, а не само когато е на смяна
и хоро играхме .... Между другото тая новата песен на Софито и Устата голям хит станала, през песен я пускаха.
Иначе си го кърмя и до сега не се е налагало да пие АМ. Но например на 3.06 съм на среща с бившия клас и ще оставя Крис на майка ми да го гледа. Тогава ще пие АМ:)