Пълзят, изправят се, подреждат олимпийските ЮЛСКИ надежди!!!

• 10 456
  • 274
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
ЧЕСТИТИ ПРОХОДИЛИ КРАЧЕТА НА ГАБИТО
newsm68 newsm68 newsm68

Ние вече сме християнчета. Всичко мина много добре. Кръщенето беше в Бачковския манастир. Там си има отделен храм, в който се извършват кръщенетата. Пускат само присъстващите на събитието т.е няма външни хора. Въпреки моите опасения, че ще бъде притупано - не беше така. Всичко беше както си му е реда.
На Ванката му беше много интересно и въобще не се сети, че трябва да плаче  Grinning. Първо се опитваше да хване  огънчето на свещта на кръсника. След като го събухме за да го топнат във водата той си помисли, че ще го къпим и се разрита и заподскача.  Grinning Попа беше много изненадан, че не се е разплакал.
Ето малко снимки:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13960&AlbumId=52445

# 46
Момичета благодаря ви много за съветите,  Heart EyesНО: Дари не пие от шише, не иска по-точно. Та затова АМ как  ще го давам, с лъжица ли? Само като усети през ноща шишето с чая или водата реве с цяло гърло и извърта глава. Да си призная за сега не виждам изход от ситуацията. Мисля като се прибера в Нови Искър да започна методите за отучване от нощното хранене, че тук вдигаме къщата като отвори уста Laughing

# 47
  • В средата на времето
Наде, честито ти синче-християнче. Ма много е сладък пу-пу  Hug Да ти е жив и здрав!

# 48
  • welcome to the Jungle
Ние вече сме християнчета.

Честито на наш ВАНКАТААА!
Ще празнуваме 20.07. като истински христиантчета!
Наде, да ти е жив и здрав и винаги толкова лъчезарен и усмихнат! Добре дошли в православната вяра! Дано Господ ни закриля Praynig

# 49
Хайде рано-рано една почерпка от мен  cheers Popcorn
Тази нощ Бобсънче беше послушно дете,даже още спят гръб до гръб с бащатко си,а аз   food010
Много топло беше и тази нощ ,направо се побърках
Май ще слагам сатенените завивки довечера
Честито християнче на Надето   bouquet

# 50
Добро утро и от нас  Hug

nadiagen, честито християнче  Simple Smile

Честито на месечковците  Hug

Аз да ви питам - скърцат ли със зъбки вашите мъници???
Стефанаки от вчера след обед започна даскърза ужасно със зъби  smile3511
Дали е вредно (то че не е хубаво ясно) ама на какво може да се дължи  newsm78
Четох из форума и повечето пишат че не било нищо страшно...и че сам щял да спре.

# 51
Gigi и Ники скърцаше със зъби в продължение на 2-3 седмици. Според мен бебоците случайно откриват, че могат да скърцат с новите си зъбки и това им доставя удоволствие. Но скоро това занимание вече не им е толкова интересно и престават. Трябва само да сме търпеливи.
Честито на новото християнче!
Частити първи стъпки и на Габи!

# 52
  • София
Честито кръщене на Ванката! Снимките са много хубави.

# 53
HugЧестит празник на всички именици. Много здраве и много щастие им пожелавам. Hug

# 54
Благодаря на всички за пожеланията! Hug Тя днес по-малко се пускаше, ама до седмица трябва ве4е да е по-стабилна и по-смело да се пуска.Живот и здраве.

Честито християн4е, Наде! Голям сладур е Ванката!  Hug
И Габи скърца със зъби, но си било нормално бях 4ела и преди.

Мимес, ами тя и Габи не пиеше нищо от шише. Аз затова открих йогурта и го смесвам с АМ и давам с лъжица от много отдавна-от както не я кърмя всъщност. И чак после взе да ожаднява от това адапте и пропи и чай. Така 4е пробвай с кисело млекце с АМ примерно или като мен с йогурт. Нашата доза преди нощния сън е: 4 лъж.АМ+80 мл. вода смесени с един йогурт/100гр/ и лъжица -две бишкота. Общото коли4ество става около 170-180 гр ,но е гъсто и давам с лъжи4ка - за 5 мин. се излапва, 4е е и вкусно  Party Засища я идеално до 8.00-9.00 сутринта.

# 55
Днес си направихме плаж на двора! Изкарахме басейна и Вики доста си поигра вътре голичък. Беше супер топло и много приятно. Само да можех и аз да се пъхна, щеше да е идеално.

Честито кръщене на Ванката! Голям сладур е. Наде, трябва да се запознаем, все пак сме в един град.  Hug

# 56
  • Варна.
ето тука две снимки на плажуващата Калина. По-голяма част от времето си прекара в количката, но и по пясъка се зарови, чуден ден беше днес, започнахме с тена.

# 57
Честито на християнчето Ванката.
За скърцането със зъби аз и до ден днешен скърцам и подлудявам мъжа ми. Но майка ми като малка ме  е водила по лекари, и изследвания, но нищо не са ми открили и продължавам да го правя. По принцип съм чула, че щом скърца със зъби има глисти, ама общо взето са бабини деветини това.

Днес следобяд му направих на Емчо кисело мляко със банан и няколко бисквити вътре и много го хареса, изяде го за отрицателно време.

Браво на плажуващите - искренно ви завиждам на всички морски чада. Но и ние ще си правим в двора плаж с басейна. Направихме си супер градинка с трева, и е станала като килимче. Сега ще му правим и пясъчник, и люлката ще му изнеса, и един хамак за майка му на Емчо  Laughing, и градински лампи ще сложим - и ще стане чудесно.
Одеве се навечеряхме и излязохме на разходка, и се прибрахме по тъмно - абе друго си е лятото - топло, може да се разхождаме до късно на хладно. Супер е.

Май трябва да си смениме графика. Емчо обикновенно спи сутрин към 9 ч. като заспи поне час и половина - два, и след това яде, и докато се оправиме става 11,30-12ч. когато вече е станало много топло. Май ще трябва да излизаме по-ранжко, и да спи навън алко, а след обяд да правиме голямата почивка, когато е голямата жега навън и аз тогава да върша домакинската си работа.

Утре сме на бал, след това на рожден ден, и незнам как ще му направя графика, така че да не заспи  на тържествата, и да е между храненията. Или пък ще е на млечна диета, ще му взема шишето за по-лесно и така ще изкараме следобяда.

Хайде лека вечер от нас и послушни и поспаливи бебоци.

# 58
Привет и от нас!
Честито на Габка- нямам търпение да я видя щапуркаща самостоятелно! Heart Eyes Скоро Дани ще я гони из парка  hahaha
Честито и на Ванката! Да е добро християнче и щастливо детенце  Heart Eyes!
Надявам се и ние скоро да се похвалим с двойно кръщене на двамата ни калпазанчовци! Засега сме си намислили началото на юли = дано всичко е наред с организацията  Praynig!
На вчерашната консултация педката даде малко странни съвети за храненето - къде добри, къде абсурдни. Но утре ще пиша по- подробно. Иначе мерките са ни 11 300кг и 80 см. 
Колкото до приготвянето на бебешките манджи аз готвя веднъж на 7-8 дни. Правя зеленчукови и месни пюрета, пъхам в бурканчета, стерилизирам и после в хладилника. Единствената врътня е следобед като приготвям нещо, но то става бързо. Иначе страшно му се услаждат черешките и аз съм много доволна. Колкото повече пресни плодове и зеленчуци излизат- толкова по-добре!
Хайде лека нощ на всички!

# 59
  • Пловдив
Благодаря ви за милите думи към Ванката   Hug
Аз също ще сменям режима за хранене и разходки. Тука е адска жега на обяд и не е за вън. Сега мисля да излеза към 10 ч, ще се приберем към обяд и към 16,30 пак на разходка. Мисля да готвя и чистя по обяд и така вечер може да се прибираме по-късничко.
Заради тази жега съм решила да пострижа Ванката, че много се изпотява и на вратлето вече има малки пъпчици.

Тонина, ще ми бъде много приятно да се запознаем!

Общи условия

Активация на акаунт