Пълзят, изправят се, подреждат олимпийските ЮЛСКИ надежди!!!

• 10 560
  • 274
  •   1
Отговори
# 225
  • в шоки-land
и а3 гледах по Тв-то....и снимките сьщо...много са пораснали всички дечица....браво на 3ве3дите ни....  bouquet  bouquet  bouquet

# 226
  • София
Снимките са страхотни!!!  HugВидях и един много сладък батко до една от количките newsm10
Обаче и аз много се издразних от коментарите....някак си ни пуснаха по тъча.....а онзи другар сутринта по нова си беше направо чиста гавра!!!Да видим какво ще стане на срещата с Масларова-много ме дразни тази госпожа , но може и да направи нещо полезно, кой знае!
Поздрави на всички мишлета-болните да оздравяват, на тези които им никнат зъбчета това да става леко и безболезнено(Йоан има цели 7 и 8-я е на път)), а всички останали да позволяват на майчетата да си пийват биричка, че и ние сме хора:))))))

# 227
Срещичката беше супер  Hug
Чакаме още снимков материал и от Лана  Heart Eyes Hug

А сега да питам, тъй като големия ден наближава и той е първият рожден ден на нашите малчугани - та по същество вие мислили ли сте къде и как ще отбележите този прекрасен ден?
Накакви идеи за меню, заведения или детски клуб?

Споделете, че аз лично съм в голямо двоумение. Много ми се иска вкъщи да накича, украся и приготвя (но не и да готвя  Sunglasses Grinning), но от друга страна като се сетя каква ще е лудница и предпочитам навън.
Все пак споделете  Hug Heart Eyes

# 228
Здравейте и от нас!
Много приятно ми стана снощи като видях, че точно нашите дечковци излъчиха по Канал 1 Grinning Смях се с глас на малкия любопитко Данчо  Laughing
От срещата имам само тази снимка, много ма е срам, ама...беше ме друснала нервата, че Марто не иска да спи
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=18117&AlbumId=54433
 Искам пак среща! и по-скоро! Може да си направим пикник на полянка  Mr. Green Децата ще ги намажем против гадни насекоми ( ще давам репелент на които няма) и ще им гледаме сиира на постелките  Mr. Green

# 229
  • София
Ето още снимки от вчера.
И да кажа, че митът за моето разваляне на времето вече не съществува  Naughty. Аз съм си вкъщи и вали! Значи край!

Някой ако иска да изпратя оригинални снимки (като размер) да драсне ЛС с мейла и ще ги пусна.

Май исках и още нещо да кажа, ама го забравих Sad.

# 230
Аз нито на протеста,нито на срещата  Rolling Eyes.Ама не виноват.
Бобсъна от две седмици пак е влязъл в серия,и е някакъв ад.
Относно изказването на дядката по НТВ-не го гледах,ама ако го гледах щеше да ме чуе в ефир.  smile3514.То бива ,бива простотия,ама... Нашата количка,макар да е само 200 лв. ни е подарък,защото нямаше как да си купим нова.Та  има мноогоо поздрави от мене.И нещо друго.Това майчинство 160 лв. реално е за двамата -и майката и детето.Ще ме прощава,ама само пампи и АМ излизат повече.А то детето не яде друго,ходи голо и босо.За майката няма да споменавам въобще.Бащата с неговата заплата кое да поема най-напред?!-парното,тока,водата?!!
Да не говорим за други екстри.Вярно с парцалките да са го изяли,а се е явил пред парламента.
Много ми се идваше,щото  ми се е насъбрало,ама...

# 231
Ето и моя скромен снимков мат'рял от протеста  Embarassed - така е, който забравя да си зареди батериите: снимки

# 232
Голями са сладури. И всички толкова са порастнали - нищо общо нямат от коледното парти на което и аз присъствах и съм ги виждала на живо. Надявам се наследващата среща да се присъединя и да ги видя вече порастнали бебоците на живо.

Като гледам какво е времето навън  - направо ми се повдига. Незнам как ще издържа цял ден вътре. Ще ме хванат лудите. А и следващата седмица като гледам пак ще е същото. Ужас. Така вече съм настроена за хубаво време и само за разходки, че 1 ден не мога да се свърта в къщи.
Приятен дъждовен ден  Cry.

# 233
И аз имам малко нови снимки.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=5668&AlbumId=54504

Който иска да разглежда.

Последна редакция: пт, 02 юни 2006, 12:17 от krasy_alex

# 234
  • София
Аз нито на протеста,нито на срещата  Rolling Eyes.Ама не виноват.
Бобсъна от две седмици пак е влязъл в серия,и е някакъв ад.

Е, аз пък само за края на срещата.  Grinning Тя Ади по принцип е кротичка, но с тия зъби и аз се поозорвам.  #Crazy

Относно изказването на дядката по НТВ-не го гледах,ама ако го гледах щеше да ме чуе в ефир.  smile3514.То бива ,бива простотия,ама... Нашата количка,макар да е само 200 лв. ни е подарък,защото нямаше как да си купим нова.Та  има мноогоо поздрави от мене.И нещо друго.Това майчинство 160 лв. реално е за двамата -и майката и детето.Ще ме прощава,ама само пампи и АМ излизат повече.А то детето не яде друго,ходи голо и босо.За майката няма да споменавам въобще.Бащата с неговата заплата кое да поема най-напред?!-парното,тока,водата?!!
Да не говорим за други екстри.Вярно с парцалките да са го изяли,а се е явил пред парламента.

Аха, точно така си е!

# 235
Честит първи Първи юли на всички! Дечицата да са щастливи, големите да са спокойни!
Дики, мила то верно, че юли всички почти празнуваме, но ти избърза малко   bouquet!

# 236
  • София
Честит първи Първи юли на всички! Дечицата да са щастливи, големите да са спокойни!
Дики, мила то верно, че юли всички почти празнуваме, но ти избърза малко   bouquet!

Joy  Joy  Joy Аз междудругото не бях забелязала, нищо че в момента ми е забавно.

# 237
Аз смятам да отпразнуваме рождения ден на Вики вкъщи с няколко бебета и мами. Поне така съм го замислила - сандвичи, ядки, мезета, украси на стаята, сок и много настроение.

# 238
Привет момичета, благодаря ви много за милите думи и съвети.
Аз капя капки за уши Отипакс, давам витамин С и взех за гърлото нещо хомеопатично Хомеожен 9. Да чукна на дърво успях да задържа по-ниска температура, но ако продължи да я вдига може би ще спра да се инатя и ще дам антибиотика.
Знам ли дали сме били в контакт с дете болно с варицела, тук майките никак не се съобразяват че децата им са болни и ги водят при останалите, така струва ми се се зарази и Марти. Проблема е че не иска да хапне нищо различно от кърма, или ако успея да пробутам няколко лъжички започва да му се гади и повръща.
Много е кофти да си гледаш така детенцето, дай боже всички да са ни здрави че....... ooooh!
Хайде целувки и  Hug на всички

# 239
Здравейте и от мен. И нашият рожден ден наближава и постояно, и всекидневно си мисля за това. Ще го отпразнуваме обаче в тесен семеен кръг, само с  родителите ни и братя ни. Ще бъде кръщене и РД на едно. Мисля обаче следващите години да го правя само с малки дечица за да се радва най-много Дари.

Общи условия

Активация на акаунт